Bilali ald? oyuna ya
salak bilalin gsye kar?? kasmayaca??n? t?m ?lke biliyor
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
abi yanlis anlama,yasin da benden buyuk. her hafta birseyler yaziyorsun bunun benzeri,sanki gaipten ilham aliyormussun gibi. bir turlu evirip cevirip "dogruyu soyledim" dedirtiyorsun ama bence bosver,adminler de uyarir umarim artikAslı Siret Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösters?ralama 1 GS kesinle?ti 2. biziz. fb bursa ma??nda puan kaybeder diye d???n?yordum ama olmad?. ba?ak?ehirin ve fb nin 1 ma? puan kaybedip 2.olaca??z buna inan?yorum
Yorum Yap
-
birader ?akam?s?n sen.ben b?yle inan?yorum seni ne rahats?z ediyorAslı Mirsad ?braimi tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterabi yanlis anlama,yasin da benden buyuk. her hafta birseyler yaziyorsun bunun benzeri,sanki gaipten ilham aliyormussun gibi. bir turlu evirip cevirip "dogruyu soyledim" dedirtiyorsun ama bence bosver,adminler de uyarir umarim artikAslı Siret Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösters?ralama 1 GS kesinle?ti 2. biziz. fb bursa ma??nda puan kaybeder diye d???n?yordum ama olmad?. ba?ak?ehirin ve fb nin 1 ma? puan kaybedip 2.olaca??z buna inan?yorum
Yorum Yap
-
bu forumda en buyuk saka sizsiniz malesef. umut veriyorsunuz bos bos soylemlere,cogu sacma zaten. ustune kac defa yanildiniz. beni bayagi rahatsiz ediyor bu safsataAslı Siret Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbirader ?akam?s?n sen.ben b?yle inan?yorum seni ne rahats?z ediyorAslı Mirsad ?braimi tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterabi yanlis anlama,yasin da benden buyuk. her hafta birseyler yaziyorsun bunun benzeri,sanki gaipten ilham aliyormussun gibi. bir turlu evirip cevirip "dogruyu soyledim" dedirtiyorsun ama bence bosver,adminler de uyarir umarim artikAslı Siret Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösters?ralama 1 GS kesinle?ti 2. biziz. fb bursa ma??nda puan kaybeder diye d???n?yordum ama olmad?. ba?ak?ehirin ve fb nin 1 ma? puan kaybedip 2.olaca??z buna inan?yorum
Yorum Yap
Yorum Yap