Oraya girmese ofsayt olacak
Bilerek araya giriyor
Refleks olarak eliyle de topu istedi?i yeri g?steriyor
?st?ne golden sonra g?l?yor
Trib?nler Musa diye inliyor
Aslı ?smail Ar? tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Bilerek araya giriyor
toplam 3 ?ey yapt? zaten.
kendi kalesine att?, hucumda ofsaytta bekledi, y?r?d?.
Aslı Osman Leman tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aziz'i yeniden ba?kan yapmak i?in oynanan tiyatro.Ak?am de?i?ik bir ma? daha izleyebiliriz.Aziz ile aykut'un bulu?mas? sonras? nedense hep b?yle oluyor ma?lar...
Aslı ?smail Ar? tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Bilerek araya giriyor
Hi?bir forvet oyuncusu rakip duran top kullan?rken alt? pas?n ortas?ndaki adam? tutmaz. ?nce stoperler tutar. Sow oraya bilerek gitti ve g?revini yapt?. Hayat?nda hi? defansta o alt? pasa girmemi?tir
A?t?m bakt?m Sow 800k Dolara oynuyormu? Bursa'da. Ki onu da alamam?? bu hafta antremanlara ??kmam??.
Yani ?imdi biri ??k?p bir yerlerden 100k filan ate?lese. Herhalde ate?lemezler o kadar. Kim yapacak ki onu?
F?rat Ayd?nus desen 45 ya??na girecekmi?. Avrupa'da hakemlik yapam?yor. Hakemlik Kariyeri desen bu saatten sonra zor.
?imdi biri dese profesyonel hakemli?e ge?tin, iyi para al?yorsun. V?cudun nereye kadar g?t?r?r seni? Seneye de zaml? tarifeden s?per ligde hakemlik yapaca??n garanti dese. Kim der ki onu?
Bizim ?lkemizde bunlar konu?ulmaz. G?r?ld??? ?zere futbolda ekol yaratm??, milli tak?m? d?zenli olarak ?ampiyonalara giden, ?ampiyonalar d?zenlemi? bir ?lkenin futbol k?lt?r?ndeyiz.
B?yle ?eyler bizim ?lkede olmaz.
Hep fanatiklikten.
F?rat'?n bu sene son senesiydi zaten. Son gol?n? de att? herkese.Muhtemelen son y?netti?i ma? oldu bu da .Y?llard?r bu fanatik Fenerli hakemi ?ar??n?n ?ocu?u diye yutturdular millete.
Yahu F?rat biraksa ne olacak. .Firat gider Ali gelir. .
Y?llard?r bu d?zen b?yle. .
?ansal ve ligtv geldi?inden beri fb bir ?ekilde ilk ikide kendine yer buluyor..
Arzuman'lardan kurtulduk Ayd?nuslar ??kt?. ..
Medyan?n %90 Fb ve Gs nin elinde ..Bo?una mi yirtiniyorlar bi o bi digeri ?ampiyon olsun diye
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
?imdi fb ile gs kap??s?n yesin birbirini.
Bize kar?? karde? olmay? biliyorlard?.
?ok do?ru s?yl?yorsun.
Konfetili ?enol Hoca foto?raflar?n?n alt?na gevrek gevrek espriler kasan gsliler d???ns?n biraz da.
Be?ikta? dik dururken, ?oluk ?ocuk hep bir a??zdan ?ov yap?yorlard? Be?ikta? TokiArenaya ??kacak m? diye?
E?er ak?am Okan Buruk dik durursa, sen seyreyle Ali Palab?y?k'?.
?imdi gs d???ns?n. Bizi ekarte ederken yan?m?zda olacaklard?.
Ho? asl?nda ?lke olarak bu tren zaman?nda ka?t?. fbnin ?ike yapt??? sezon trabzonun yan?nda olsayd? b?t?n T?rkiye, g?stermelik kul?p a??klamalar? ile ge?i?tirilmeseydi s?re?, fbyi yine d???rmezlerdi futbol pazar?n?n selameti i?in ama bug?n bu kadar aleni yapamazlard? hi? bir ?eyi.
Kabahatin de ?o?u bizde bakmay?n.
Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Umut Kubilay tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Gs yenilsin aksam. Basak son iki maci kazanirsa basak sampiyon olur uclu averajda. Ama basagin nefesi yetmicek gibi. Saka gibi lig fb genel averajda gsyi gecer haftaya karabukle oynuyorlar. Basakda antalyada puan birakirsa fb sampiyon bile olabilir.
Bazen futbolu sevdigim gune lanet ediyorum. Keske hic futbolla alakasiz bir adam olsaydim, bu yasta sinir stres yapmazdim
Sikeyim fenerinide gssinide
Ba?ak olam?yorsa GS olsun ama Fener olmas?n. Bu sene Fener daha fazla serefsizlik yapt?.
Aslı Ihsan.Ozturk tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Umut Kubilay tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Gs yenilsin aksam. Basak son iki maci kazanirsa basak sampiyon olur uclu averajda. Ama basagin nefesi yetmicek gibi. Saka gibi lig fb genel averajda gsyi gecer haftaya karabukle oynuyorlar. Basakda antalyada puan birakirsa fb sampiyon bile olabilir.
Bazen futbolu sevdigim gune lanet ediyorum. Keske hic futbolla alakasiz bir adam olsaydim, bu yasta sinir stres yapmazdim
Sikeyim fenerinide gssinide
Ba?ak olam?yorsa GS olsun ama Fener olmas?n. Bu sene Fener daha fazla serefsizlik yapt?.
Al birini vur ?tekine.fark yok
Genel anlamda ?yle ama bu sene i?in dedi?im ge?erli.
Yorum Yap