Az ?nce lig tv ye telefon a?t?m a?z?ma geleni sayd?m.Bizim ma?ta en naho? tezah?ratlarda direk sesi k?smalar?na rahmen,yar?m saat boyunca 70 ya??ndaki adama b?t?n stad?n k?f?r etmesini hi? umursamadan dinlettiren her kimse bende onlara selamlar?m? iletmelerini belirttim..Adi ?erefsizlere sizlerde benim gibi tepkinizi koyun arkada?lar.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Antalya cok rahat top yapabiyoe aslinda ama istah yok en mltu kisimlarisa hucumda pozisyon yratan forvet arkasi basta kanatlar cok kotu okadar rahat top cevirtiriorki fener antalyaya ama kume dusecek bi takimin bu kadar rahat olmasi anlamiyorum.
Eakiden kume dusecek takimlar fisek gibi olursu goeri kan burur pat pat yenersi geleni gideni son yillarda furbolcular duserse dussun modunda.
Nasilsa seneye rize alanya baska bi asanaor takimda en kotu oynarim diyolar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Huseyin Kurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAntalya cok rahat top yapabiyoe aslinda ama istah yok en mltu kisimlarisa hucumda pozisyon yratan forvet arkasi basta kanatlar cok kotu okadar rahat top cevirtiriorki fener antalyaya ama kume dusecek bi takimin bu kadar rahat olmasi anlamiyorum.
Eakiden kume dusecek takimlar fisek gibi olursu goeri kan burur pat pat yenersi geleni gideni son yillarda furbolcular duserse dussun modunda.
Nasilsa seneye rize alanya baska bi asanaor takimda en kotu oynarim diyolar.
Yorum Yap
-
S?per Lig 30. Hafta Ma?lar?
Yaa su takimdaki adamlarin cogu seneye antalyada oynasin ptt 1.lig den de dusururler.
Bombis fenerbahce sifir mucadele ediyor surda alanya gencler olsa patates etmisti feneri.
Yazik gunah sakip falan gibi adamlar gelicegine sedat fatih falan oynasin onlardan da bi sakip olur ki sedati oynatsak bugun super lig de cogu takimda sol kanat oynar
Yorum Yap
-
Aslı Ali ?zt?rk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSak?pm?? ahmet o?uzmu? bu ??plerin ad?n?n bizle an?lmas? beni ?ileden ??kar?yor.
Yorum Yap
Yorum Yap