Senin o dedi?ini burda m? dediler? gs veya fb ?erefsizine onurlu diyenin serefinden ??phe duyar?m ben...
Aynen burada dediler. ?ampiyonluklar?n?n %90 ? ?aibeli adamlar?n
Gs yada fb ?ampiyonlu?unu Ba?ak?ehir ?ampiyonlu?una tercih ederim diyen bir Be?ikta?l? g?rmedim in?allah da g?rmem ??nk? sinirlerime hakim olamam. Her a??dan 2 rakibimiz var T?rkiye de. Onlar olmas?n da kim oluyorsa olsun.
Aslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Abdulmenaf Karabulut tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
TT arenada beraberli?in bize yaramasi bizi bozardi..
B?ylesi belki daha hay?rl?dir..
Biz olamiyorsak bile gs ye darbe vurmaliyiz..
En k?t? berabere kal?p liderlikten etmeliyiz. .
Ben de boyle dusunuyorum. Boylesi daha hayirlidir insallah. Beraberligin yetmesi, rakibin eksik kalmasi, rakibin iddiasiz olmasi gibi herkesin avantajina olan seyler bize hep dezavantaj oluyor.
Bu aksam ki hakem rezilligini kapatmaz tabi bu dedigim ama bizim icin degisen bir sey yok. 5/5 gerekiyordu, yine gerekiyor.
Bug?n Alanya yenseydi yinede gs yi yenmek zorundaydik sonu?ta Ba?ak?ehir de var ortada.
Ligin kaderini alt ?st ettiler resmen tek kararla. An?nda kald?rsa yanl?? g?rd? s?zemedi dicem de pozisyon ilerledikten sonra aman ofsaytsa gsyi yakmayal?m d???ncesiyle bayrak kald?rm?? hakem.
Aslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Tayfun Polat tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Ma?? izleyemedim, hakem ne yapt??
ma? 2-2. alanya kar?? kar??ya kald? muslera iti adam? indirdi son adam k?rm?z? penalt?. Yandaki kahpe evlad? ofsayt ?ald?. Adam 1 metre geriden ??k?yor. G?z?ne soktumunun iti ?ok iyi g?rd?.
Sadece o olsa iyi ilmik ilmik ; ince ince dokudu.
daha s?ylerim de cezalar 6 aydan ba?l?yor ma??n avrad?na t?k?rd? ?yle diyeyim. bir adam her pozisyonda gaylere ?al???r m? ya
?imdi ?zeti izledimde..Yaz?k sadece..Olmayan ofsayt? vermese k?rm?z? +penalt? ve muslera bizim ma?ta olm?ycakt?..?n?allah bu hafta yenip, haftaya bunlar? bir g?zel yenerizde asl?nda bir b.k olmad?klar?n? g?r?rler..
Belki kizan olur ama ben Ba?ak?ehir'in Osmanl?spor'u yenmesini istiyorum. .
O zaman gs bask? alt?nda ??kacak. .
Ba?ak?ehir Sivas ma??nda puan b?rakacak birakmasa bile onlar ?ampiyon olsun bu emek h?rs?z? camia ?ampiyon olmas?n.
Alanya 1 puanla ligden duserse GS 2 puanla sampiyon olursa bunun hesabini kim verecek. Kitapta gorduysen kaldir yoksa devam et der hakem efendi. Karsi karsiya kalan kadar Denayer yan hakeme bakiyor ve oyuna devam ediyor. Bakti Kirmizi kart ve penalti oluyor haftaya muslera derbide oynayamacak bayragi kaldirdi. yazik gunah be.
Yorum Yap