Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2017-2018 Sezonu
??k?ş
X
-
Kaza bela 2 olur ise ??karamazlar.Aslı Can Ayten tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKal?rlar zaten. Rakipleri ?ok ?ok ?ok k?t? bir tak?mAslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGruplara kals?n bunlar. Daha keyifli olur. Hem sezon ortas? daha g?zel moralleri bozulur.
Bir yorum yaz:
-
antudanAslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOzan gibi bir ??p 90 dk nas?l tahamm?l ediyorlar hayret do?rusu
SERKAN MERT - 17.08.2017 22:18

Ozan? le?enle?mandalla de?i?tirsek kard?r.
Bir yorum yaz:
-
Kal?rlar zaten. Rakipleri ?ok ?ok ?ok k?t? bir tak?mAslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGruplara kals?n bunlar. Daha keyifli olur. Hem sezon ortas? daha g?zel moralleri bozulur.
Bir yorum yaz:
-
Gruplara kals?n bunlar. Daha keyifli olur. Hem sezon ortas? daha g?zel moralleri bozulur.
Bir yorum yaz:
-
Sahadaki muhte?em futboldan ?t?r? heyecanlan?p sa?malam?? olabilir. Hak vermek laz?mAslı ?brahim ?n?z? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO ise, ben normal biri olarak bilirdim.Aslı Can Ayten tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterReha kapsal san?r?mAslı ?brahim ?n?z? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa?ta yorumcu kim?
15 gol 5 asist diyor, 10 asist diyor.
Bir yorum yaz:
-
Ozan gibi bir ??p 90 dk nas?l tahamm?l ediyorlar hayret do?rusu
Bir yorum yaz:
-
Antudan
Alpi07 - 17.08.2017 22:14

Advocat bunlar?n hepsine ??p dedi?inde oyuncular?n ?zg?venini bitiriyor diye zirvalayanlar vard?. Adam dibine kadar hakl?yd?.
Bir yorum yaz:
-
bu hasan ali z?rtopu her duran topta eller belinde valbenuan?n yan?nda niye bekliyor
Bir yorum yaz:
-
O ise, ben normal biri olarak bilirdim.Aslı Can Ayten tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterReha kapsal san?r?mAslı ?brahim ?n?z? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa?ta yorumcu kim?
15 gol 5 asist diyor, 10 asist diyor.
Bir yorum yaz:
-
Reha kapsal san?r?mAslı ?brahim ?n?z? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa?ta yorumcu kim?
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: