Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA Avrupa Ligi 2017-2018 Sezonu
??k?ş
X
-
Ba?ak?ehir bildi?in CL kuras? ?ekmi? [emoji16] iki tak?m da elenir, MRA hoca ve Skubic d???nda Konya'da g?ven veren hi?bir?ey yok.
-
Trib?n a??s?ndan g?zel kar??la?malar olacak;
Partizan-Dinamo Kiev
K?ln - Zvezda (K?z?ly?ld?z)
Grup D deki b?t?n ma?lar italyanlar dahilAEK-Rijeka ma??nda deplasman taraftar? al?n?rsa g?zel olacak...
Bir yorum yaz:
-
basaksehir hoffenheimin ardindan cikar..konya icin mustafa hocaya ragmen cok sans veremiyorum
Bir yorum yaz:
-
Adebayor, Elia, Emre ve Clichy'nin ba??na bir?ey gelmezse ve Da Costa da stopere yerle?irse Ba?ak?ehir bu grupla ba?edebilir bence. Hoffenheim ile birlikte ??kabilirler.
Konya i?in de seyircisi bir mall?k yapmazsa Mustafa Hoca'ya g?veniyorum.
Bir yorum yaz:
-
Yaln?z bu K?br?s Rum kesimi tak?mlar?n?n ?ekti?i kuralar ne ?yle , CL'de APOEL'e Real Madrid , Borussia Dortmund , Tottenham ??k?yor . Apollon Limasol'a EL'de Lyon , Everton , Atalanta ??k?yor
Bir yorum yaz:
-
Basaksehirin kuras? ulke puan? i?in k?t? ligdeki rakibimiz olmalar? y?n?nden a??r? h?rpalanacaklar? i?in iyi oldu
Bir yorum yaz:
-
Bu basaksehir sevilla macindaki gibi konsantre olmus sekilde oynarsa bu gruptan cikar ama yinede zorlu bir grup olmus basaksehir icin
Bir yorum yaz:
-
Aslı Sinan Erdal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBa?ak?ehir zorlu bir gruba d??t?. D Grubu'nda Braga, Ludogorets ve Hoffenheim ile e?le?ti.
Bir yorum yaz:
-
Ba?ak?ehir zorlu bir gruba d??t?. C Grubu'nda Braga, Ludogorets ve Hoffenheim ile e?le?ti.En son düzenleyen Sinan Erdal; 25-08-2017, 15:43.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Fatih Bas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ali Bodak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBiz 3 kulvarda m?cadele verirken,k?z karde?ler tek kulvarda rahat rahat tak?lacak
Haftada 2 ma? oynama temposuna al??t???nda tak?m, hele bir de Avrupada i?ler olumlu devam ediyor ise lige hep olumlu etki etmi?tir. Bu y?zden benim bir s?k?nt?m yok.
Bir yorum yaz:
-
Final Lyon kentinde oynanacak, AL den devam edip finale kalsak d???nsenize
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: