Tottenham ne top?ular kazand?r?yor d?nyaya ya. Kane kaptan bile olmu? att? gol?n? de. ?lk bizim ma?ta d?nya pazar?na ??kt? Tolga'ya 25-30 m de solla atm??t?
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Tottenham ne top?ular kazand?r?yor d?nyaya ya. Kane kaptan bile olmu? att? gol?n? de. ?lk bizim ma?ta d?nya pazar?na ??kt? Tolga'ya 25-30 m de solla atm??t?
Ondan bi onceki sezon cikti piyasaya. Bizle oynadiklari sezon iyice ivme almaya baslamisti. Ole hatirliyorum.
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
Ondan bi onceki sezon cikti piyasaya. Bizle oynadiklari sezon iyice ivme almaya baslamisti. Ole hatirliyorum.
Oynuyordu ama ?ok az abi zaten ya?? da epey k???kt?. ?u an belki de d?nyan?n en iyi komple santraforum oldu herif. Sen seversin b?yle fizikli sert ?ngiliz top?ular?n? diye d???n?yorum
Bu arada 2-2 oldu Kane'in penalt?dan att??? golle skor. Varane k?rm?z? yedi.
Mesajı göster
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
Oynuyordu ama ?ok az abi zaten ya?? da epey k???kt?. ?u an belki de d?nyan?n en iyi komple santraforum oldu herif. Sen seversin b?yle fizikli sert ?ngiliz top?ular?n? diye d???n?yorum
Bu arada 2-2 oldu Kane'in penalt?dan att??? golle skor. Varane k?rm?z? yedi.
Yok ben cok begenmiorum bunu. Iyi adam tabide. Biseyler eksik gelio.
Yorum Yap