Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

A Milli Tak?m?n Makedonya ve Kosova Ma?lar? Aday Kadrosu

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    YD: Arda'n?n da benim gibi referandum s?recinde destek verdi?inden ?t?r? kasten ele?tirildi?ini biliyorum.

Birbirinizi sevin.
    Ulan 15 senedir ne istedilerse yaptilar ama hala magdur onlar, cildiriyorum.
    Ayrica su Ridvan karsima otursa iki gram futbol sohbeti etmeye tenezzul etmem ama en cok izlenen o, tff baskan adayi o.
    ?mer ?atkic bile lig tv'ye gitmis 2-3 mac izlemis modern futbol falan diyor, Ridvan hala b?y?k takim boyle oynamaz. Nasil oynar diye sorsan bilmez.

SM-G930F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Yorum Yap

T?rkiye XI: Volkan Babacan, G?khan G?n?l, ?a?lar, Mehmet Topal, Hasan Ali, Ozan, Sel?uk, O?uzhan, Cengiz, Volkan ?en, Burak Y?lmaz.

Ozan, Sel?uk, Volkan ?en falan...

Yorum Yap

S???r bu adam ya Mehmet topal stoper yine Ozan tufan oynuyor kanatta volkan ?en ger?ekten ?aka gibi rakip kosova kazancaz muhtemelen yine gaza gelecek

Yorum Yap

Defolup gitsin bu Fato? ya.. Ozan volkan nedir? Kendi tak?mlar?nda oynam?yorlar ...

100% gayseden 99,9% febeden nefret ederim!

Yorum Yap

Ozan ve Volkan d?nyada sadece Fatih Terim'in elinde 11 oynarlar milli tak?mda. Resmen rezalat.

Yorum Yap

Sel?uk, Ozan ve Volkan ?en'in oynamas?n?n hi?bir a??klamas? yok. Mehmet Topal- O?uzhan- Yusuf Yaz?c? ??l?s? olmal? orta saha. Kanatlar da Emre Mor- Cengiz olmal?.

Yorum Yap

Bu i.Ne fatos kendini kovdurmaya calisiyor yada mac sonu istifa edecek bu kadronun ba?ka a??klamas? olamaz. Kosova ya kar?? bile tek forvet +ozanla volkan la oynuyoruz ?aka gibi. R??vet ald???ndan ??pheliyim bu terimin ben bu oyuncular i oynatmak i?in.

Yorum Yap

Yusuf yazici milli takimdami . Eger ogle ise niye ilk 11 de yok

Yorum Yap

Bir ara bizimle adi gecen avdijaj da kosova milli takimini secmis on bir baslayacak cok buyuk beklentiler var bu cocukla ilgili

Yorum Yap

2 ki?ilik BJK kontenjan?ndan ozy yerine cenki kullansayd? keske, biraz daha piyasa yapard?

Yorum Yap

Ozan ve Volkan kesinlikle milli takimda olmamali, kendi takimlarinda bile dogru durust oynamayan adamlar bunlar, yaziklar olsun senin gibi hocaya...

MI 5 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Yorum Yap

GG ne sald? zehiri araya ama. H?rs?z yerine Cengo olsayd? 1-0 d?.

Yorum Yap

Haha Volkan att?

Yorum Yap

?sterse hatrick yapsin amk sozumun arkasindayim 😁

MI 5 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Yorum Yap

Ozan, Sel?uk ve Burak'ta s?ra. Ba?arabilirsiniz ?ocuklar!

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X