Arda Turan'?n Milli Tak?m u?a??nda gazeteci Bilal Me?e'ye sald?rm??...
bir insan?n poposunu haddinden fazla kald?r?rsan adam da her t?rl? pislikli?i, terbiyesizli?i yapar...iyi yapm??, beter olun...(adam laf?n geli?i)
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
A Milli Tak?m?n Makedonya ve Kosova Ma?lar? Aday Kadrosu
??k?ş
X
-
Stad evimden 5 dakika,ma?? gidip izlemedim bile.Milli tak?mdan ?ok so?udum..Ozan Tufan gibilerini taham?l edemiyorum bile.
Sent from my SM-N910T using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Kanali actim Selcuk ile Burak'i gorup, topu alan oyuncunun adini 10 kez tekrarlayip bi de ismi uzatarak maci anlatan kulak tirmayalan spikeri duyunca direk kapadim. Rezillik...
Bir yorum yaz:
-
Adam, Sel?uk ?nan'? oyuna al?yor; ama O?uzhan kenarda bekliyor. Caner'i anlar?m haydi, aylard?r oynam?yordu ?u son d?nemler hari?. O?uzhan neden yedek, Sel?uk ve Ozan ne alaka?
Bir yorum yaz:
-
Bizim b?t?n yerli oyuncular?m?z? bi kere yazacaks?n ondan sonra geri kalanlar? dolduracaks?n...
fatih tam kendine g?re kadro yapm??..
100% gayseden 99,9% febeden nefret ederim!
Bir yorum yaz:
-
Sezonun fiyaskolar? Ozan Tufan ve ?smail K?yba??'n? 11 ba?latt? ya adam.. Ne diyim, nerelerine s?viyim bu adam?n bilmiyorum ki.. O mide buland?ran egosuyla "siz g?mseniz de ben oynat?r?m, en iyi ben bilirim" mesaj? veriyo yine.. D?? art?k bu milletin memleketin yakas?ndan be medya maymunu sevimsiz herif
Bir yorum yaz:
-
Tff takimi gibi oynuyor takim yazik vallahi.
Son ma?ta kadro acayip iyidi. Cok zevkliydi. Fatos ?z?ne d?nm??
Bir yorum yaz:
-
Makedonya ma??na ??kan kadromuz:
Volkan Babacan
G.G?n?l - Kaan Ayhan - ?a?lar - ?smail
Ozan Tufan - Emre ?olak
Olcay - Yunus Mall? - Arda
Enes ?nal
?u an 12 dakika tamamland?, gol yok.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Cagdas Sezgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterberbat top oynayan tak?mdan 6 ki?i var. kjdfdsjfdsgfd
harunu alm?? bide. hfjgh
Bir yorum yaz:
-
berbat top oynayan tak?mdan 6 ki?i var. kjdfdsjfdsgfd
harunu alm?? bide. hfjgh
Bir yorum yaz:
-
ozan tufan, volkan ?en, ismail k?yba??, semih kaya, sel?uk inan var
musa ?a??ran, bilal ba?ak??o?lu, eren albayrak, okay yoku?lu, ?mer toprak yok
Bir yorum yaz:
-
Makedonya ile Kosova'ya o dedikleriniz yeter de artar bile. Se?imini irdelemenin manas? yok. Dalgas?na baks?n, ?irkef kul?b?nden uzak uzak tak?l?p milli tak?mda ne halt yiyorsa yesin.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: