Arda gitme ne olursun ne olursun.. B?rakma bizi ... Sen Barcelona'da oynuyorsun [emoji23]
100% gayseden 99,9% febeden nefret ederim!
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
A Milli Tak?m?n Makedonya ve Kosova Ma?lar? Aday Kadrosu
??k?ş
X
-
Arda milli tak?m? b?rakmad?n, kovuldun. Hadi bekleme yapma devam et.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Fatih Perincek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen Arda'y? seviyordum hala da severim, yaz?k oldu ?z?ld?m a??k?as?.
Bir yorum yaz:
-
Hi? sevmem gayseli p?s?r?k herif.. Ne san?yor kendini hem baban ya??ndaki adama sald?r sonra pi?kin pi?kin pi?man de?ilim de.. Havan? yesinler
100% gayseden 99,9% febeden nefret ederim!
Bir yorum yaz:
-
Ben Arda'y? seviyordum hala da severim, yaz?k oldu ?z?ld?m a??k?as?.
Bir yorum yaz:
-
?ok ??k?r b?rakt?...bu kadar pohpohlanman?n bu kadar gaz vermenin sonucu...bye byee...
Bir yorum yaz:
-
Arkada? kafay? yemi? pi?man de?ilmi? belliki madalya bekliyor o zaman tebrik edelim.
Bir yorum yaz:
-
Bas?n toplant?s?na kat?lanlar? bir kenara not almak laz?m. T?rk futbolunu bu hale getirenler onlar ??nk?.
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
17.00'de bas?n toplant?s? yapacakm?? Barcelonal? y?ld?z futbolcu
Bir yorum yaz:
-
Aslı Fatih Perincek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYa milli futbolcular Arda'ya destek olurlarsa ne olacak ? ?? o zaman iyice arap sa??na d?ner.
Bir yorum yaz:
-
Ya milli futbolcular Arda'ya destek olurlarsa ne olacak ? ?? o zaman iyice arap sa??na d?ner.
Bir yorum yaz:
-
Insan musvettesinden, baska ne beklenir ki? Bu nopost cocugu bu ulkenin milli takim kaptani. Lanet olsun boyle duzene, bunun gibilerden kurtulalim artik yeter.
GT-I9500 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
adaml?ktan delikanl?l?ktan bahseden adam babas? ya??nda adam?n bo?az?na sar?l?p ana avrat k?f?r etmez.
kendi aya??na kur?un s?kt? resmen salak herif. ??k??e giden kariyerini daha da h?zland?rd? bu yapt??? hareketle. ve di?er gazetecileri de kar??s?na ald? ?imdi.
in?allah terim ba?ta olmak ?zere alay? milli tak?mdan defolup giderler bir an ?nce.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: