Bu aboubakar niye oynam?yor Porto ma??nda sakat felan mi
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
UEFA 2017-2018 ?ampiyonlar Ligi
??k?ş
X
-
Aslı Cem Mert Ayd?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Suat Baran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterpenalt?y? da ka??r tam olsun
ka??rd??? 2 net pozisyon ve kulland???n k?t? frikik sonras? topun ba??na gelmesi ?zg?venini g?steriyor...
ben olsam al modric sen kullan bug?n bende s?k?nt? var derdim
Yorum Yap
-
Aslı Suat Baran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cem Mert Ayd?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Suat Baran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterpenalt?y? da ka??r tam olsun
ka??rd??? 2 net pozisyon ve kulland???n k?t? frikik sonras? topun ba??na gelmesi ?zg?venini g?steriyor...
Yorum Yap
-
Aslı Suat Baran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cem Mert Ayd?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Suat Baran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterpenalt?y? da ka??r tam olsun
Tabi bu yaz?lanlar normal futbolcu olarak de?il d?nyan?n en iyisi olarak bekleneni veremiyor yanl?? olmas?n
Yorum Yap
-
Aslı Y?lmaz ?pek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu aboubakar niye oynam?yor Porto ma??nda sakat felan mi
Yorum Yap
-
Adam yine do?ru zamanda do?ru yerde...
Ronaldo saf yetenek olmayabilir ama bu seviyede bir performans? daha uzun s?re s?rd?rebilecek yegane top?u kendisi. Messi cr7 kadar uzun soluklu olmayacak en ?st seviyede. Fiziksel ?st?nl??? ger?ekten takdire ?ayan bu adam?n.
Zaten saf yetenek k?sm?nda da Ronaldinho g?rm?? nesiliz. Messi falan tra? kal?yor onun yan?nda.
Yorum Yap
-
Aslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu haftaki ma?lar da hi? s?priz olmad? diyebilriz, ama haftaya mutlaka bir s?priz olacakt?r yoksa futbolun do?as?na ters olur
Yorum Yap
-
Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu haftaki ma?lar da hi? s?priz olmad? diyebilriz, ama haftaya mutlaka bir s?priz olacakt?r yoksa futbolun do?as?na ters olur
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
Yorum Yap