Aslı Emre Mutal tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
?z?r dilerim Commandante Bilic!
Emre ne sosyalistli?ini g?rd?n?z Bilic'in? Commandanteymi?, laf?m sana de?il, genele.
D?nya para al?yor, hem de ma?lar? bele? izliyor. Ben para verip izliyorum.
Tez passolig ??karts?nlar bari durdu?u yerde bo?a yazmas?n.
G?le G?le Bilic,hekes kadro kotu diyor ama ben oyle dusunmuyorum,iyi topcular?m?zda var,iyi bir hocayla su feneri ve brugge cok rahat yenmistik, teknik ve taktik s?f?r,kimin nerede oynad?g?? belli degil,tamamen gaz ve show,artistlik haeketler,derbilerde hep maglubiyet,bumudur Besiktas,...Anadolu tak?m? yapt? Besiktas? 2 senede...yaz?klar olsun,cok moralim bozuk,ya??m 20 olsa bu kadar uzulmem ama Besiktas?n okadar buyuk oldugu y?llar,maclar gordumki,bugun icim kan agl?yor...nereden nereye,ah koca Besiktas ah,sen bu durumlara dusecek tak?mm?yd?n...
Aslı Erdinc Ersec tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Emre Mutal tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
?z?r dilerim Commandante Bilic!
Emre ne sosyalistli?ini g?rd?n?z Bilic'in? Commandanteymi?, laf?m sana de?il, genele.
D?nya para al?yor, hem de ma?lar? bele? izliyor. Ben para verip izliyorum.
Tez passolig ??karts?nlar bari durdu?u yerde bo?a yazmas?n.
yine ma? i?inde hi?bir hamle yapmayarak ma?? verdi sa?olsun bug?n ligin dibinde kim varsa o olsayd? feneri yenerdi emenike ??km?? kuyt ??km?? g?khan g?n?l yok daha ne bekliorsun ma?a etkisi olmayan bi teknik direkt?r be?ikta??n hocas? de?il kendi ad?ma s?yl?yorum samet aybaba ya haks?zl?k etmi?im...
Rakip cesetten farks?z. 2 tane kazma orta saha ile oynuyoruz. Art?k ma?? kazanmak i?in hamle yapmak gerekti?inde mecburi de?i?ikli?i 3. kazmay? oyuna almak i?in kullan?yoruz. Korkarak ma? kazanm??l??? yok hocan?n bari bi kere de korkmadan kaybet.
Rakip taraftar ma?tan umutsuz,bir yanda G?khan G?n?l ma? ?ncesi sakatlanm??.
Emenike bitik,taraftar?yla kavga ediyor,rakip adeta y?r?yor.
Hani bu ma?ta da kazanam?yorsan hangi ma?? hocam ?
Sosa'ya hangi mant?kla 80 dk tahamm?l ettin ?
O?uzhan ve Olcay'? 10-15 dk erken alman getirirdi ?u ma??.
Ama sen bir puana yatt?n,kazanmak ad?na hamle yapmad?n.
Kredi bitti art?k,Gs derbisine kadar kay?p olmamal?.
Hi? sevmem ama Ertu?rul sa?lam yar?n tak?ma getirilse gram ?z?lmem.
Teknik taktik felan ge?tim art?k. Her ma? 4. Hakeme sal?a olman, rakip futbolcularla Dala?man ( Emre bir orospu ?ocu?u olsa bile ) can s?k?yor.
Aslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Rakip taraftar ma?tan umutsuz,bir yanda G?khan G?n?l ma? ?ncesi sakatlanm??.
Emenike bitik,taraftar?yla kavga ediyor,rakip adeta y?r?yor.
Hani bu ma?ta da kazanam?yorsan hangi ma?? hocam ?
Sosa'ya hangi mant?kla 80 dk tahamm?l ettin ?
O?uzhan ve Olcay'? 10-15 dk erken alman getirirdi ?u ma??.
Ama sen bir puana yatt?n,kazanmak ad?na hamle yapmad?n.
Kredi bitti art?k,Gs derbisine kadar kay?p olmamal?.
Tufan bu hocayla ?ampiyonlu?a inan?yor musun ? Gs ma??na kadar kay?ps?z gider mi sence ?
Adam Bal?kesir'den bile korkuyor. Yetti art?k ben bug?ne kadar savundum. Vallahi yetti. Yaz?klar olsun. ?iftli?e ?evirmi?ler kul?b?.
Bir Liverpool galibiyeti alay?n?n oras?n? buras?n? gev?etmi?. Ke?ke yenmeseydik.
Yorum Yap