Temel hatas? bence duygusal olu?u -bundan emin de?ilim- ve oyuncuya g?venmesi -bundan eminim- ki, bu ma?a o y?zden Pektemek, Tolga ile ??kt?. Normal ?artlarda hi? bir hoca Pektemek'i b?yle bir ma?ta sahaya s?rmez. Ben olsam s?rmezdim. Tolga meselesini hi? anlam?? de?ilim. Necip'i tart??m?yorum bile.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Ben lazio ya elendigimiz uefa ceyrek final macinda tibundeydim dostum,inan o gunku maglubiyet bundan kat be kat agirdi!kimse de cikip lucescu soyle yapti,erkan boyle yapti demedi. Su yasima kadar 1 tane ceyrek final gordum,iki olsa ne olur! Bana takimin basinda gururla izleyecegim hoca lazim. Sanki bugune kadar her sene yari final,final oynuyoruz da bu sene basarisiz olduk! Bu takim bu sene olmasa onumuzdeki 5 sene icinde en az 3 ceyrek final oynar.herkes rahat olsun,gokhan tore nasil gelistirdiyse kendini,Bilic de gelistirir. Hayati futbola degi,futbolu hayata feda eden biz degilmiydik!Aslı Metehan Onan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbi yanl?? anlama bir karde?in olarak soruyorum sadece. Benim ya??m kadar Be?ikta?'?n ma?lar?n? takip etmi?li?in var. Adaml?k m?d?r ba?ar?y? getiren ? Bu ligde adam olmak m?d?r bir yerlere gelebilmek ? Kimse kusura bakmas?n ama kimsenin adam olmas?na gerek yok. Bu tak?m? oynam?yorsa sorun bilictedir. Bu tak?m d?k?l?yorsa sorun bilictedir.Aslı Burak.Guven tarafından Gönderilmiş Mesajı göstercanin sagolsun, basarili olup fatih terim gibi olacagina, basarisiz ol BILIC gibi ADAM ol !
Yorum Yap
-
Tolga hatalar yapt?ktan ve son hatas?nda gol? yedirdikten sonra tak?m tamamen da??ld? oysa durum 1-1 ve bir gol ma?? uzatmalara ta??yacakt?. Bu kadar k?r?lgan bir tak?m bu sene nas?l ?ampiyon olacak? 1-1 oldu diye umut kesmek niye? Herifler pald?r k?ld?r gelirken Cenk Tosun al?p sa?a Olcay ?ekmek niye?Orta sahada Veli Bey topla cebelle?irken 90 dakika sahada kalmas? niye? Olmad? hoca rakip tak?m?n hocas? iki ma?ta da sen ezdi ge?ti.
Yorum Yap
-
Ben Be?ikta? i?in kendini feda eden adamlar?n her zaman arkas?nday?m abi. Fakat ortada bir ger?ek var ki can?m? s?k?yor. Ne zaman ingiltere haberleri ??kt? bilic hakk?nda o g?nden beri kendisini g?r?yoruz. Baz? ma?lar vard?r finaldir. Baz? ?eylerin ispat?d?r. Bilic kendini ispat etmek istiyorsa daha ne bekliyor allah a?k?na ?Aslı Burak.Guven tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen lazio ya elendigimiz uefa ceyrek final macinda tibundeydim dostum,inan o gunku maglubiyet bundan kat be kat agirdi!kimse de cikip lucescu soyle yapti,erkan boyle yapti demedi. Su yasima kadar 1 tane ceyrek final gordum,iki olsa ne olur! Bana takimin basinda gururla izleyecegim hoca lazim. Sanki bugune kadar her sene yari final,final oynuyoruz da bu sene basarisiz olduk! Bu takim bu sene olmasa onumuzdeki 5 sene icinde en az 3 ceyrek final oynar.herkes rahat olsun,gokhan tore nasil gelistirdiyse kendini,Bilic de gelistirir. Hayati futbola degi,futbolu hayata feda eden biz degilmiydik!Aslı Metehan Onan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbi yanl?? anlama bir karde?in olarak soruyorum sadece. Benim ya??m kadar Be?ikta?'?n ma?lar?n? takip etmi?li?in var. Adaml?k m?d?r ba?ar?y? getiren ? Bu ligde adam olmak m?d?r bir yerlere gelebilmek ? Kimse kusura bakmas?n ama kimsenin adam olmas?na gerek yok. Bu tak?m? oynam?yorsa sorun bilictedir. Bu tak?m d?k?l?yorsa sorun bilictedir.Aslı Burak.Guven tarafından Gönderilmiş Mesajı göstercanin sagolsun, basarili olup fatih terim gibi olacagina, basarisiz ol BILIC gibi ADAM ol !
Yorum Yap
-
4-4-2 ??kmas?n.Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterB?yle malca gol yersen teknik direkt?r ne yaps?n.
Lan ortada pozisyon yokken nas?l gol yemeyi beceriyorsunuz, kafay? yiyecem ya!
1.92'lik santforu olan tak?ma 1.83'l?k pedro ve 1.86'l?k necip ile ??kmas?n.
Kulubede ersan ve at?n? varken 1-0 ?ne ge?mi?ken izlemesin.
Atiba varken ofansif orta saha veli ile tek ?n libero oynamas?n.
Mustafa ile ma?a ba?lamas?n.
Yorum Yap
Yorum Yap