Bu tak?m sezon sonu ?ampiyon oldu?unda senin i?in "Hoca de?il" diyen adamlar yerin dibine girecekler hocam. Devamm
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
?kinci yar? ba?lang?c?nda frikikten gol yedik. Sonra adamlar?n ?utu direkten d?nd? girse 3-2. T?re ve ba yoksa ma? tek kaleye d?necekti.Aslı Erman Demirkol tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterilk yar? 3-0 bitmi?ken ?zellikle t?re ve ba sar? kart s?n?r?ndayken oyuncu de?i?tirmeyerek b?y?k risk ald?.
Ben size burada yaz?lacaklar? s?yleyeyim. ''Bu ma?? kazanamad?ktan sonra sara?o?lunda kazansak nolur hoca!!!'' ''Tak?m? geri ?ektin hoca''
?ampiyonluk yolunda her ma? ?nemlidir. Hi? bir ma??n garantisi yoktur. Gs bedelini a??r ?dedi.
Yorum Yap
-
O zaman da utanmadan ''Bilic'e ra?men'' diyecekler eminimAslı Ali Eren tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu tak?m sezon sonu ?ampiyon oldu?unda senin i?in "Hoca de?il" diyen adamlar yerin dibine girecekler hocam. Devamm
Yorum Yap
-
Hayali bir transfer piyasas? kursak; 3 b?y?kler aras?nda sadece birbirinden futbolcu takas?yla oyuncu alabileceksin gibi bir kural olsa di?er 2 ?ampiyonluk aday? kul?b?n bizden isteyece?i 2 adam olur kan?mca. T?re ve Ba.(ilk 11 i?in, rotasyon i?in talep edilecek oyuncular? kastetmiyorum) Ben ?ahsen Fener'in komple geri 5 lisini isterim.(oyuncular?n karakterini hesaba dahil etmiyorum) GS'nin orta g?be?i/kalecisini stoperlerini al?r?m. K?yaslay?nca bizim en zay?f yerimiz geri 5 limiz. Bilic ?yle bir hoca ki; stad?m?z olmamas?na ra?men k?s?tl? ve eksik bir kadromuz olmas?na ra?men; daha d???k b?t?elerle gitmemize ra?men(yazmas? ne kadar kolay ama insan etrafl?ca d???n?nce vay anam vayy diyor) di?er 2 aday?n ?n?nde lider g?t?r?yor bu tak?m?. Bazen ben de ele?tiriyorum risk alm?yor, biraz daha yarat?c? ??z?mler bulmal? vs. diye lakin hoca de?il demek ne demek, nas?l bir izan nas?l bir vicdan anlayam?yorum.Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO zaman da utanmadan ''Bilic'e ra?men'' diyecekler eminimAslı Ali Eren tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu tak?m sezon sonu ?ampiyon oldu?unda senin i?in "Hoca de?il" diyen adamlar yerin dibine girecekler hocam. Devamm

Yorum Yap
-
Kim hoca de?il diyenler?Aslı Ali Eren tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu tak?m sezon sonu ?ampiyon oldu?unda senin i?in "Hoca de?il" diyen adamlar yerin dibine girecekler hocam. Devamm
Yorum Yap
-
Sen degilsin baba,ben takip ediyom seni.Aslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKim hoca de?il diyenler?Aslı Ali Eren tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu tak?m sezon sonu ?ampiyon oldu?unda senin i?in "Hoca de?il" diyen adamlar yerin dibine girecekler hocam. Devamm
Yorum Yap
-
BenAslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKim hoca de?il diyenler?Aslı Ali Eren tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu tak?m sezon sonu ?ampiyon oldu?unda senin i?in "Hoca de?il" diyen adamlar yerin dibine girecekler hocam. Devamm
Yorum Yap
-
Aslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSen degilsin baba,ben takip ediyom seni.Aslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKim hoca de?il diyenler?Aslı Ali Eren tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu tak?m sezon sonu ?ampiyon oldu?unda senin i?in "Hoca de?il" diyen adamlar yerin dibine girecekler hocam. Devamm

hani bize s?ylenen bi?i varsa, ?zerimize al?nal?m, ortal?kta kalmas?n 
severim deliyi
Yorum Yap
-
Ne ara s?yledin, hi? g?rmedimAslı Tekin Karcik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBenAslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKim hoca de?il diyenler?Aslı Ali Eren tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu tak?m sezon sonu ?ampiyon oldu?unda senin i?in "Hoca de?il" diyen adamlar yerin dibine girecekler hocam. Devamm
.gif)
Yorum Yap
-
Ben de diyorum abiAslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKim hoca de?il diyenler?Aslı Ali Eren tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu tak?m sezon sonu ?ampiyon oldu?unda senin i?in "Hoca de?il" diyen adamlar yerin dibine girecekler hocam. Devamm
Yorum Yap
-
ooo ?ok varm??, ben ?st?me al?nmam o zamanAslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen de diyorum abiAslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKim hoca de?il diyenler?Aslı Ali Eren tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu tak?m sezon sonu ?ampiyon oldu?unda senin i?in "Hoca de?il" diyen adamlar yerin dibine girecekler hocam. Devamm

Yorum Yap
-
Siz gizli ?zde siniz abiAslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterooo ?ok varm??, ben ?st?me al?nmam o zamanAslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen de diyorum abiAslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKim hoca de?il diyenler?Aslı Ali Eren tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu tak?m sezon sonu ?ampiyon oldu?unda senin i?in "Hoca de?il" diyen adamlar yerin dibine girecekler hocam. Devamm

Yorum Yap
-
Bilic bu sezon renklilerden herhangi birinin ba??nda, o tak?m?n hocas? da bizde olsayd? ?u an o tak?mla aram?zda en az 10 puan fark vard?. En az...Aslı Hakan Sabanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFenerin galatasaray?n hocalar?n?n yan?nda bizimkisi mourinho gibi duruyor... ismail ve hamza birisi paras?zl?ktan biriside yanc?l?ktan duruyor
Yorum Yap
Yorum Yap