Aslı Ahmet.Y?lmaz tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Ka? ma? oynad? ki dinlenecek ? Ayr?ca oynamayaca?? bir ma? varsa Tottenham ma??d?r,Antep ma?? de?il.Aslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAntep macina sosa cikmasin ya, cok zorlanacagimiz bir mac degil, azcik mental olarak dinlensin o :/.gif)
Yorum Yap
-
Abi sakatlanir da izleyemem diye odum kopuyor, rahat birak cocugu .dAslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKa? ma? oynad? ki dinlenecek ? Ayr?ca oynamayaca?? bir ma? varsa Tottenham ma??d?r,Antep ma?? de?il.Aslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAntep macina sosa cikmasin ya, cok zorlanacagimiz bir mac degil, azcik mental olarak dinlensin o :/.gif)
Yorum Yap
-
Aslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAbi sakatlanir da izleyemem diye odum kopuyor, rahat birak cocugu .dAslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKa? ma? oynad? ki dinlenecek ? Ayr?ca oynamayaca?? bir ma? varsa Tottenham ma??d?r,Antep ma?? de?il.Aslı Filiz Fidanoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAntep macina sosa cikmasin ya, cok zorlanacagimiz bir mac degil, azcik mental olarak dinlensin o :/.gif)
Olay bu Filizcan.Aslı Doruk Ko? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBabu? yok, Sosa da oynamazsa zorlan?r?z. Kupada dinlenirler, ligde rotasyon olmaz.
Yorum Yap
-
i?lerim dolay?s?yla yazamad?m. Bir ts ma?? de?erlendirilmesi yapmak isterim.
Bilic : saha dizilisi ilk 11 olmas? gerekti?i gibiydi . Y?ld?z?min bir t?rl? barismadigi OLCAY ?AHAN BE??KTA? kariyerinin en verimli ma??n? oynad? . Trabzon savunmas?n?n ?ZER?NE BASTI. Kerim yerine Olcay tercihinin do?rulu?unu g?rd?k. Ancak ilerleyen s?re?te Kerim bana g?re her zaman daha ondedir .Benim i?in kuma? kalite onceliktir. 3 haftad?r k?t? oynayan MOTTA ?st d?zey bir performans g?sterdi kendisine destegim var ancak kalibresi dolay?s?yla genelde bu seviyeye yak?n oynamak zorunda aksi halde homurdanmalar ba?lar. VEL? KAVLAK g?sterdi?i performansa sayg? duyuyorum , o b?lgeye BA SOSA etkisi yapacak bir transfer gerek diyorum. TORE k?t? oynam?yor fakat verimsiz oynuyor , oyun i?indeki tercihlerinde isabet yuzdesini daha yukar? ta??mal? bu potansiyeli var. SERDAR son haftalarda ?st?ne koyarak oynuyor , bu durum o b?lgeye transfer ger?e?ini de?i?tirmez ancak bu kadroda rotasyon i?inde olma iste?ini g?r?yorum. FRANCO zekas? ile oynayan her zaman tercih nedenidir FRANCO da bu tip oyuncu , atletik y?nden geli?im gosterirse CL seviyesinde. ERSAN bu kadroda bulunmas? gereken bir oyuncu , y?netim STOPER i?inde ?al??mal? zira ?st d?zey bir oyuncu gerekli.
ATIBA 1+1 s?zle?me imzalanabilir , tecr?beli istikrarl? ve ?imdilik yeterli.
O?UZHAN ?ok bir?ey demiyorum , SERDAR ?ZKAN ve benzeri ?rnekleri bir b?y??? anlatsa iyi olur. Tabi? anlatilani anlayacak insan olmal? .
Bilic i elestirenlerdenim , tebrik taktir ve do?rular? s?ylemekte gerekli . Te?ekk?rler ...
Yorum Yap
-
Cenk bir Demba ba de?il tabiiki ama bu ceza alan? i?inde tek vuru? ustas? oldu?u ger?e?ini de?i?tirmez. Sadece Cenk le oynanacak ma?larda Olcay ( Kerim ) ,Sosa ve T?re nin topu ceza sahas?na ta??mak i?in daha fazla efor sarfetmesi gerekiyor. K?saca ortasaha n?n Dembaba varken oynad???n?n 1 seviye daha ?zerine ??kmas? ve ?ld?r?c? paslarla ceza sahas?nda Cenk i g?rmesi gerekiyor. Cenk in tek forvet oynad??? her ma?ta Kerim yerine Olcay daha mant?kl? sanki.
Yorum Yap
-
Aslı Caner Resber tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu gece i?in zor ustaaa
save ald?ysan astoris ma?? ?ncesine kadar load yap
Yorum Yap
Yorum Yap