her ?ne ge?ti?imiz ma?ta b?yle oynatacaksan 90'dan ?nce gol atmayal?m reyis. h?rvatistan'?n zaman?nda o gol? koruyamamas? tesad?f de?ilmi?.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Bug?n ayn? ?eyi d???nd?m. Ge?en sene Fener,Gs ma?lar?n? da b?yle verdik. ?lk ba?ta ?ans felan diyordum ama alakas? yok gol atana kadar makina gibi tak?m golden sonra ?ok de?i?iyorAslı Umit Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterher ?ne ge?ti?imiz ma?ta b?yle oynatacaksan 90'dan ?nce gol atmayal?m reyis. h?rvatistan'?n zaman?nda o gol? koruyamamas? tesad?f de?ilmi?.
Yorum Yap
-
Sadece Bilicin etkisi yok.Sonu?ta yetenek anlam?nda k?s?rl? bir tak?m?z,tecr?beli oyuncumuz da az.Psikolojik olarak da etkileniyor tak?m,geri yaslanmam?z biraz da ondan.Bu ma? ?ok dikkat ettim Bilic kenarda eliyle s?rekli tak?m?n ileri ??kmad? gerekti?ini g?sterdi ?nde oldu?umuzda.Ben Bilicin tak?m? tamamen geri yasland?rd???n? d???nm?yorum...Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBug?n ayn? ?eyi d???nd?m. Ge?en sene Fener,Gs ma?lar?n? da b?yle verdik. ?lk ba?ta ?ans felan diyordum ama alakas? yok gol atana kadar makina gibi tak?m golden sonra ?ok de?i?iyorAslı Umit Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterher ?ne ge?ti?imiz ma?ta b?yle oynatacaksan 90'dan ?nce gol atmayal?m reyis. h?rvatistan'?n zaman?nda o gol? koruyamamas? tesad?f de?ilmi?.
Yorum Yap
-
Bug?n ?ndeyken ka? kere g?rd?m kenarda eliyle tak?ma s?rekli ileri ??kmas? gerekti?i s?yledi.Dedi?in gibi psikolojik durum bu.Ama tabiki bunu a?mam?z? sa?layacak olan ki?i de Bilic'tir..Aslı Elvan Deniz Erdogan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterArkada?lar emin olun hoca da golden sonra geri gelin demiyor.
Bu konu oyuncular?n ?zg?venleri ile alakal?, tak?m 1 ?ampiyonluk g?rse devam?n?n gelece?ini d???n?yorum.
Sent from my iPad using Tapatalk
Yorum Yap
Yorum Yap