NTVSpor program?n tamam?n? siteye y?kler mi acaba... 35 dakikal?k bir video var yukarda, program o kadar s?rmedi de?il mi?
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
hocam ?ok ?ok ?ok ?z?r dilerim senden hakk?n? yedim ge?en sene.Sende,tak?mda ve bizlerde kendimizi geli?tiricez bu ?ekilde.Yetersiz oldu?unu d???n?yordum yine eksiklerin yok mu var ama e?er bir sir'?m?z bi wengerimiz olacaksa bu sen olmal?s?n hocam.Seninle s?rekli ba?ar?lar yakalayaca??m?za olan inanc?m tam hocam.
Yorum Yap
-
Hocam sana ?ok g?veniyordum ama d?n bir kez daha mest ettin beni
Taktiksel a??dan biraz zay?f oldu?unu d???nen benim gibi arkada?lar?m vard? umar?m onlar? da tatmin etmi?ssindir
Kal?plara s??mayan yap?n, s?rekli sorgulay?c? yakla??m?n ve ara?t?rmac? ki?ili?inle ba?ar?y? yakalayaca??ndan eminim
#Commandante
Yorum Yap
-
Uzun zamand?r forumda bir teknik adam?n bu kadar kalmas?n? isteyen, bu kadar benimseyen, bu kadar bizden biriymi? gibi g?rd???m?z? hat?rlam?yorum. ?stelik ligi 3. bitirmemize ra?men.
Yani verseler bu adam? evimde saklar?m valla : ))
Bide ge?en sezonki Sivas ma??n? anlat?rken adamlar 3-0 ald? derken bi el hareketi vard?. O hareketi tam g?remedim ya. Napt? orda
Yorum Yap
-
Aslı G?khan G?r?r tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUzun zamand?r forumda bir teknik adam?n bu kadar kalmas?n? isteyen, bu kadar benimseyen, bu kadar bizden biriymi? gibi g?rd???m?z? hat?rlam?yorum. ?stelik ligi 3. bitirmemize ra?men.
Bide ge?en sezonki Sivas ma??n? anlat?rken adamlar 3-0 ald? derken bi el hareketi vard?. O hareketi tam g?remedim ya. Napt? orda
Yorum Yap
-
Aslı G?khan G?r?r tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUzun zamand?r forumda bir teknik adam?n bu kadar kalmas?n? isteyen, bu kadar benimseyen, bu kadar bizden biriymi? gibi g?rd???m?z? hat?rlam?yorum. ?stelik ligi 3. bitirmemize ra?men.
buras? san?r?m
https://vine.co/v/OzO6vMleOBh
Yorum Yap
Yorum Yap