En ?ok savunanlardan biri bendim. Kocaman bir yaz?klar olsun sana...
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEn ?ok savunanlardan biri bendim. Kocaman bir yaz?klar olsun sana...
Yaz?klar olsun denmesi gereken Be?ikta? yerine Westham'? tercih eden ak?l yoksunlar?nda. Allah ak?l fikir versin onlara. 😊
Yer siyah,g?k beyaz!
Yorum Yap
-
Aslı Cem Ko? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEn ?ok savunanlardan biri bendim. Kocaman bir yaz?klar olsun sana...
Yaz?klar olsun denmesi gereken Be?ikta? yerine Westham'? tercih eden ak?l yoksunlar?nda. Allah ak?l fikir versin onlara. ????
Yer siyah,g?k beyaz!
?kincisi Be?ikta?'?n ekonomik durumunu biliyor ve s?n?rs?z b?t?eleri olmas?na ra?men oyuncunun akl?n? ?elerek b?ylesine sa?ma bir anla?ma imzalanmas?na sebep oluyor.
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cem Ko? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEn ?ok savunanlardan biri bendim. Kocaman bir yaz?klar olsun sana...
Yaz?klar olsun denmesi gereken Be?ikta? yerine Westham'? tercih eden ak?l yoksunlar?nda. Allah ak?l fikir versin onlara. ????
Yer siyah,g?k beyaz!
?kincisi Be?ikta?'?n ekonomik durumunu biliyor ve s?n?rs?z b?t?eleri olmas?na ra?men oyuncunun akl?n? ?elerek b?ylesine sa?ma bir anla?ma imzalanmas?na sebep oluyor.
Dedigin gibi bir futbolcuya sal?a olmad? sadece do?ru ama huyu bu hocalar?n. Yak?n zamanda ?ener, Volkan,Josue,Serdar, Ozan'a talip eden de bizim ?enol hocam?zd?.
?ok sinirlendim T?reye ?ok
Yer siyah,g?k beyaz!
Yorum Yap
-
Aslı Umit Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı göstermerak ediyorum y?netim ?u yukardaki ankete g?re davransa sonu? ne olurdu
Ge?ti?imiz sezon yine 3. olurduk.Derbilerde belki 1 gol atard?k ama yine 0 galibiyet 0 beraberlik al?rd?k.
Yorum Yap
Yorum Yap