ne kaybettiysek bu duygusall?ktan adam?n 0 ba?ar?s? var arkas?ndan a?lan?yor
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Okan Arcan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Onur Aygunes tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOkan Karcan,
S?yledikleriniz ?ok do?ru tespitler.
Ancak ?u da var ki ben Slaven Bili?'in o ma?larda tamamen kendi avrupa piyasas?n?
garanti alt?na almak,bir g?n premier lige tekrar d?nebilme ihtimalini s?cak tutmak
ve ingiliz tak?mlar? taraf?ndan g?z ?n?nde kalmak ad?na tak?m? ve kendisini ?zel haz?rlad???n?
d???n?yorum.
Maalesef ?zellikle ligin 2.yar?s?ndaki ma?larda o motivasyonun 3 te 1 ini g?remedik.
Zaten ben ve benim gibi d???nen insanlar?n en ayar oldu?u k?s?m budur..
Kendisinin katk?lar? tart???lmaz ve inkar edilemez.
?stikrar sa?layamad? ve d????? engelleyemedi.
Bu y?zden bazen gitmek yeni ba?lang??lar?n ?n?n? a?makt?r.
Umar?m herkes i?in hay?rl? olur.
?u "?ngiliz hayranl???" saplant?s? neden olu?mu? bilemiyorum ama do?rudur ben de Teknik Direkt?r olsam ben de Premier Lig'de ?al??mak isterim ama hi? bir Teknik Direkt?r kazanma gibi bir motivasyonu varken bunu "?u ma? kullanay?m, bu ma? gerek yok" diye se?mez...
??i d??? bir; haks?zken haks?zl???n? a??k a??k itiraf etmi? bir adama b?yle "sabotaj"a do?ru kayan tespitler yapman?z bana g?re do?ru bir ?ey de?il ama yine de siz bilirsiniz...
Bili?'in premier lig dendi?i zaman on kaplan g?c?nde olmas?.
Zira ayn? motivasyonu brugge ma??nda g?remedik siz de takdir edersiniz ki.
Burada elbette bir kas?t yok,hocan?n bunu bilin?li ve artniyetli yapmayacak kadar
karakter sahibi oldugndan kimsenin ??phesi yok.
Mesele ingiliz hayranl??? de?il.Bili?'in bir g?n premier lig e tekrar d?nmek istedi?i
zaten biliniyordu ve hyanl?? hat?rlam?yorsam birka? s?yleminde de hafif?e ima etmi?ti.
Siz yanl?? anlam?zs?n?z hocam burada sabotaj diyen yok.
Burada anlat?lmak istenen Bili?'in asl?nda yapabilecekleri s?n?rl?.
Bahsetti?imiz ma?larda kapasitesinin ?ok ?ok ?zerine ??kt? ve hepimizi yanl?tt?.
Hepsi bu..
Kimse insanl???na adaml???na laf s?yleyemez.
Ama winner hoca olmak demek iyi bir insan olmak demek de?ildir sadece.
Yorum Yap
-
Slaven Bilic "en guzel an?m tesislerimizde emekcilerle,futbolcularla selamla??p kahve icmek " .. "Yeni bir sayfa a??l?yor ve Be?ikta???n Vodafone Arena?ya ??kmas?n? sab?rs?zl?kla bekliyorum?
"S?ylemi?lerdi seni ka? ki?inin kar??lad??? de?il ka? ki?inin u?urlad??? ?nemli diye ben olumlu ayr?ld???m? d???n?yorum" vs vs ..
Adaml???nla bir ?ok ?eyi ba?ard?n slaven hocam.. bana kal?rsa teknik adaml???nda bir o kadar ba?ar?l? bunu ilerde g?rece?iz tekrar g?r??mek dile?iyle ;
Her ?ey i?in te?ekk?rler comandante !
Yorum Yap
-
Aslı Huseyin Ozkoc tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ozgur Coskun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Huseyin Ozkoc tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Nesampiyonlu?u yahu b?r derb? al?p y?ne ucuncu yapsa aratmaz ?stat?sl?k olarak
sen menemeni felan kar??t?rma bilicin bu sezonuna bakarsak derbide bir gol att?r?p, TR kupas?nda ceyrek oynatan, yine tak?m? 3. yapan hoca bilicden basar?l? olurmu olmazm??
haa siz romantikler sevmezseniz karakterini ozaman bilic basar?l?yd? dersiniz.
Ben karaktere de?il sonuca bakarak 2y?l kalmas?na ra?men ba?ar?s?zd? ve tak?ma bir ad?m yol ilerletmedi diyorum.
konya mac?nda a?lam?? da sipikere atar yapm??da veda konu?mas?nda a?lamakl? olmu?da geciniz efendim i?ini yapayd?da a?lamak yerine hep beraber sevinelim.
Shusteri, DelBousqueyi, tiganay? arar?m ama bu adam? asla ve asla aramam.
lig yar???nda en son ne zaman 30. haftaya lider 32. haftaya ?ampiyonluk hala ?ampiyonluk ihtimaliyle girdin?
20. hafta ligden kopanla son haftalarda ?ampiyonlu?u kaybeden ayn? derecede mi ba?ar?l?d?r?
bi dahaki sezon ?ampiyon olma ihtimallleri ayn? m?d?r o 2 hocan?n?
hele bi de adam bunlar? stads?z yapm?? , son y?llardaki en bariz hakem hatalar?n? ya?am???z rakipler de en bariz kollanmay? ya?am?? hala s?ylediklerinize bak?n ya.
bunlar? okuduk?a o o.? hakemlere daha da s?v?yorum , adil kararlar olsayd? da bu ?artlarda ?ampiyon olsayd?k ?imdi neler diyor olacakt?n?z,
en ba?ta siz alm??t?n?z omuzlara.
Yorum Yap
Yorum Yap