ahh be hocam, b?yle olmayacakt? be
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Onur Aygunes tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOkan Karcan,
S?yledikleriniz ?ok do?ru tespitler.
Ancak ?u da var ki ben Slaven Bili?'in o ma?larda tamamen kendi avrupa piyasas?n?
garanti alt?na almak,bir g?n premier lige tekrar d?nebilme ihtimalini s?cak tutmak
ve ingiliz tak?mlar? taraf?ndan g?z ?n?nde kalmak ad?na tak?m? ve kendisini ?zel haz?rlad???n?
d???n?yorum.
Maalesef ?zellikle ligin 2.yar?s?ndaki ma?larda o motivasyonun 3 te 1 ini g?remedik.
Zaten ben ve benim gibi d???nen insanlar?n en ayar oldu?u k?s?m budur..
Kendisinin katk?lar? tart???lmaz ve inkar edilemez.
?stikrar sa?layamad? ve d????? engelleyemedi.
Bu y?zden bazen gitmek yeni ba?lang??lar?n ?n?n? a?makt?r.
Umar?m herkes i?in hay?rl? olur.
?u "?ngiliz hayranl???" saplant?s? neden olu?mu? bilemiyorum ama do?rudur ben de Teknik Direkt?r olsam ben de Premier Lig'de ?al??mak isterim ama hi? bir Teknik Direkt?r kazanma gibi bir motivasyonu varken bunu "?u ma? kullanay?m, bu ma? gerek yok" diye se?mez...
??i d??? bir; haks?zken haks?zl???n? a??k a??k itiraf etmi? bir adama b?yle "sabotaj"a do?ru kayan tespitler yapman?z bana g?re do?ru bir ?ey de?il ama yine de siz bilirsiniz...
Yorum Yap
-
Aslı Ismail.Kaya. tarafından Gönderilmiş Mesajı göstertek kusuru pektemek ve olcay idi.. eger bu ikisi olmasa idi belki ?ampiyonduk.. belki uzun seneler kalacakt?.. ba?kan olsam bu ikisini de g?nderirim.. pektemek o bombo? pozisyonda akhisara gol yapsa belki bambaska yerde olacakt?k..
Bence tek hatas? camian?n b?yle b?y?k beklentiler i?erisine girebilece?ini tahmin etmeyip, y?netime transfer konusunda bask? yapmamas?d?r. Be?ikta? ? bu ?e?it bir beklentiye genel tavra bakarsak kendisi soktu ama bunun gerekleri i?in y?netime bask?y? kuramad?. Sene ba?? bu kadro a??k ara ?ampiyon olur falan diyen yoktu, ya da avrupada liverpool u eleriz tottenham?n ?n?nde lider bitiririz diyen. Varsa da en fazla 1-2 ki?idir ?u forumdan onlar da tak?ma olan inanc?ndan de?il forman?n b?y?kl???nden falan bahsedip demi?lerdir bunu, ya tutarsa hesab?.
Yorum Yap
-
?u tak?mda ba?ar?l? olmas?n? en ?ok istedi?im insanlardan biriydi ama olamad?.
ba?ar?s?z bir Bili? gidiyor.
evet bizim karakterimize uyan, sevilen, sayg? duyulan, pop?ler, karizmatik bir adam
ama ba?ar?s?z bir Bili? gidiyor.
bu kadar abart?lmas? bu y?zden bana sa?ma geliyor.
??nk? ba?ar?s?z bir Bili? gidiyor.
Bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek.
O y?zden gitsin diyenlere k?zmak gereksiz.
Yorum Yap
Yorum Yap