Aslı Burak Demir tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
-
Aslı Okan Arcan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKalmasini isteyenler de hep insanligindan dem vurmus,biraz da hocaligindan,bize kattiklarindan bahsetseniz?
bili?'in ingiltere hasreti ile ilgisi var m??
o ma?lara ?zel ilgi g?stermi? olabilir mi?
Yorum Yap
-
Aslı Okan Arcan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKalmasini isteyenler de hep insanligindan dem vurmus,biraz da hocaligindan,bize kattiklarindan bahsetseniz?
bende ?ok seviyorum bilici ama olmad?. Umar?m birg?n yine hocam?z olur.
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Okan Arcan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKalmasini isteyenler de hep insanligindan dem vurmus,biraz da hocaligindan,bize kattiklarindan bahsetseniz?
Gelene sevgi gidene sayg?. ?ok ?ey de?il bu
Yorum Yap
-
Seversin sevmezsin Ba?ar?l? bulursun bulmazs?n ayr? konu ama ?ok d?zg?n efendi ve bize ?ok yak??an bir Hocayd? ben ?z?ld?m ama Futbol profosyonel bir oyun in?allah Vodafon Arena'da Be?ikta? teknik direkt?r? olarak g?r?r?z birg?n hi? bir zaman ?Ar??n?n i?inden ge?ip Otob?sle Stada giderken semtte taraftarla beraber y?r?medi A?ag?daki video yu ya?amad? bunu unutmayal?m
https://youtu.be/eH21zHweEkY
Yorum Yap
-
Aslı Onur Memi?o?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Okan Arcan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKalmasini isteyenler de hep insanligindan dem vurmus,biraz da hocaligindan,bize kattiklarindan bahsetseniz?
bende ?ok seviyorum bilici ama olmad?. Umar?m birg?n yine hocam?z olur.
Arkada? sormu? "futbol olarak, hoca olarak bize ne katt?" diye ben de cevaplad?m; hoca olarak futbol olarak bir katk?s? yoksa bize bu ?zg?veni Fuse Tea Ice Tea mi verdi? (reklam gibi oldu ))
Brugge gibi Be?ikta?'?n hemen her d?neminde elenabildi?i bir orta Avrupa tak?m?na elendi?i i?in bu kadar sinirliysek bu bile beklentinin g?stergesi de?il mi?
Brugge ma?lar? Bili? d?neminin en karanl?k, en ba?ar?s?z ma?lar?d?r ki o ma?larda bile en b?y?k Avrupa zaferlerimiz olan Chelsea ve Manchester deplasmanlar?m?zdan fazla pozisyona girdik...
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Okan Arcan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKalmasini isteyenler de hep insanligindan dem vurmus,biraz da hocaligindan,bize kattiklarindan bahsetseniz?
Bir Avrupa sezonunda 3 ?ngiliz tak?m?n? parayla m? ?ektirdi?
?ngiliz tak?mlar? sadece ?ngiliz tak?mlar? ile oynanan ma?lara m? bakar?
Misal; adam Liverpool'un ba??na getirecekse bakmaz m? Brugge-Be?ikta? ma??na?
O ma?lar?n motivasyonlar? ba?kayd?. ?ngilizler favoriydi; biz s?priz.
Brugge kar??s?nda da tam tersi. Bizim futbolcular benim 3 sezondur yazd???m "?ndeyse ve favoriyse Barca'da oynad???n? sanmak" sendromunu ya?am?yor olsayd? (ki bunda birinci sorumlu da Bili?'tir) Brugge'? g?le oynaya ge?erdik.
2. ma?tan ?nce yorumum "?ne ge?ece?imizi biliyorum ama koruyabilece?imizden ??pheliyim".
2 ma?ta da ?ne ge?tik ve ciddiyetsizliklerimizle; ma?? bitirecek pozisyonlarda abuk subuk ?ut ve pas tercihlerimizle turu verdik.
??in ?ngiliz, Frans?z hayranl??? ile ilgisi yok.
Bu vesile ile ?unu da yaz?p bitireyim; giden bir hocan?n arkas?ndan bu kadar uzatmaya gerek yok.
Gelen Teknik Adam kim olacaksa olsun; T?re, Olcay, Kerim, O?uzhan gibi pop?lerli?ini Be?ikta?'ta kazanm?? ve s?n?f atlam?? ama bir ?ey kazanamam?? oyuncular?m?z?n ?ne ge?ti?imizde ciddiyetini kaybetmemeleri ve ma??n her saniyesini 0-0 m?? gibi oynamalar? i?in psikolojik yard?m sa?lamas? laz?m.
3 sezondur bize kaybettiren ba?l?ca sorunumuz bu (i? sorunumuz olarak bahsediyorum, d?? fakt?rler malum).
Yorum Yap
-
Aslı Devrim Sur tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Okan Arcan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKalmasini isteyenler de hep insanligindan dem vurmus,biraz da hocaligindan,bize kattiklarindan bahsetseniz?
Gelene sevgi gidene sayg?. ?ok ?ey de?il bu
Yorum Yap
-
Okan Karcan,
S?yledikleriniz ?ok do?ru tespitler.
Ancak ?u da var ki ben Slaven Bili?'in o ma?larda tamamen kendi avrupa piyasas?n?
garanti alt?na almak,bir g?n premier lige tekrar d?nebilme ihtimalini s?cak tutmak
ve ingiliz tak?mlar? taraf?ndan g?z ?n?nde kalmak ad?na tak?m? ve kendisini ?zel haz?rlad???n?
d???n?yorum.
Maalesef ?zellikle ligin 2.yar?s?ndaki ma?larda o motivasyonun 3 te 1 ini g?remedik.
Zaten ben ve benim gibi d???nen insanlar?n en ayar oldu?u k?s?m budur..
Kendisinin katk?lar? tart???lmaz ve inkar edilemez.
?stikrar sa?layamad? ve d????? engelleyemedi.
Bu y?zden bazen gitmek yeni ba?lang??lar?n ?n?n? a?makt?r.
Umar?m herkes i?in hay?rl? olur.
Yorum Yap
-
Aslı Ismail.Kaya. tarafından Gönderilmiş Mesajı göstertek kusuru pektemek ve olcay idi.. eger bu ikisi olmasa idi belki ?ampiyonduk.. belki uzun seneler kalacakt?.. ba?kan olsam bu ikisini de g?nderirim.. pektemek o bombo? pozisyonda akhisara gol yapsa belki bambaska yerde olacakt?k..
Yorum Yap
Yorum Yap