O?uzhan,Kerim gibi adamlar? bir kalemde silmesini ve en zorlu d?nemlerde yararlanmamas?n? affedemiyorum. Gidece?i yerde de fazla kalaca??n? d???nm?yorum. T?pk? di?er hocalar gibi ?al??t? ve paras?n? ald?. Bize uzak ol ?n?allah yollar?m?z bir daha kesi?mez.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
G?rev s?resince elinden gelenin en fazlas?n? yapt???n? inand???m Bili?'e te?ekk?r ederim.
Be?ikta? deneyimi onun i?in iyi bir tecr?be olmu?tur ve hatalar?n? g?stermi?tir; dersler ??karacakt?r ama bizim i?in ayn? tahmini yapam?yorum...
Yeni sezonda O?uzhan, Kerim, Cenk gibi yeteneklerimizi g?r?r?z ve bu arkada?lar geli?ime a??k ve m?saitlerdi de sorun Bili?'te miydi diye g?rebiliriz.
Mesela O?uzhan'a Aybaba da bir ?ey katamam?? hatta k?reltmi?ti. S?ra Bili?'teydi...
Yine yeni sezonda ligi de g?r?r?z.
Ve eminim yine sakatl?k hari? hemen hi? 80. dakika ?ncesi oyundan ??kar?lmam??; oyundan ??kt??? hemen her ma?ta oyundan ??kt??? dakikada ya ma?lup ya beraber oldu?umuz oyuncunun ilk 80 dakikada yapamad?klar?n? son 10 dakikada yapaca?? gibi ?a?maz bir ger?eklik ?zerinden hocam?z? ele?tiririz.
Kendi fikirlerimizi ba?kalar?na kabul ettiremedi?imiz i?in i?imizdeki siniri ve nefreti adam gibi g?revini yapmaya ?al??an; bir sayg?s?zl?k bir terbiyesizlik yapmam??; bir ka? radikal fenerli hari? t?m T?rkiye'nin sayg? duydu?u; g?revden ayr?l?rken son s?z? "ben art?k fanatik bir Be?ikta?'l?y?m" olan hocam?za laf sokarak d??a vururuz.
Son 13 sezonunun 3 tanesi hari? tamam?n? 3. ve daha a?a??da bitirmi? tak?m?n sorunlar?n?n Teknik Adam de?i?ikli?i ile de?il rekabetin kurallar?na uymak ile ??z?lebilece?i ger?e?ini yine g?remeyiz.
"ya banane hakem hatas?ndan; ben onun yanl??lar?na bak?yorum" "stad yoksa neymi? can?m" "b?t?e nedir ki? bug?n var yar?n yok" gibi futbol oyununun ana fakt?rlerini futboldan ayr? ?eylermi? gibi ayr? bir tarafa koyup hoca de?erlendirmesi yapar?z.
Bili? bizimle de?il biz Bili? ile s?zle?me iptal etti?imiz i?in nereye gidiyor oldu?u beni hi? ilgilendirmez. Nereye giderse gitsin yolu a??k olsun...
Yorum Yap
-
Aslı Okan Arcan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterG?rev s?resince elinden gelenin en fazlas?n? yapt???n? inand???m Bili?'e te?ekk?r ederim.
Be?ikta? deneyimi onun i?in iyi bir tecr?be olmu?tur ve hatalar?n? g?stermi?tir; dersler ??karacakt?r ama bizim i?in ayn? tahmini yapam?yorum...
Yeni sezonda O?uzhan, Kerim, Cenk gibi yeteneklerimizi g?r?r?z ve bu arkada?lar geli?ime a??k ve m?saitlerdi de sorun Bili?'te miydi diye g?rebiliriz.
Mesela O?uzhan'a Aybaba da bir ?ey katamam?? hatta k?reltmi?ti. S?ra Bili?'teydi...
Ve eminim yine sakatl?k hari? hemen hi? 80. dakika ?ncesi oyundan ??kar?lmam??; oyundan ??kt??? hemen her ma?ta oyundan ??kt??? dakikada ya ma?lup ya beraber oldu?umuz oyuncunun ilk 80 dakikada yapamad?klar?n? son 10 dakikada yapaca?? gibi ?a?maz bir ger?eklik ?zerinden hocam?z? ele?tiririz.
Kendi fikirlerimizi ba?kalar?na kabul ettiremedi?imiz i?in i?imizdeki siniri ve nefreti adam gibi g?revini yapmaya ?al??an; bir sayg?s?zl?k bir terbiyesizlik yapmam??; bir ka? radikal fenerli hari? t?m T?rkiye'nin sayg? duydu?u; g?revden ayr?l?rken son s?z? "ben art?k fanatik bir Be?ikta?'l?y?m" olan hocam?za laf sokarak d??a vururuz.
Son 13 sezonunun 3 tanesi hari? tamam?n? 3. ve daha a?a??da bitirmi? tak?m?n sorunlar?n?n Teknik Adam de?i?ikli?i ile de?il rekabetin kurallar?na uymak ile ??z?lebilece?i ger?e?ini yine g?remeyiz.
"ya banane hakem hatas?ndan; ben onun yanl??lar?na bak?yorum" "stad yoksa neymi? can?m" "b?t?e nedir ki? bug?n var yar?n yok" gibi futbol oyununun ana fakt?rlerini futboldan ayr? ?eylermi? gibi ayr? bir tarafa koyup hoca de?erlendirmesi yapar?z.
Bili? bizimle de?il biz Bili? ile s?zle?me iptal etti?imiz i?in nereye gidiyor oldu?u beni hi? ilgilendirmez. Nereye giderse gitsin yolu a??k olsun...
aybaba kime ne katm?? ki o?uzhan'a katacak? Bu nas?l bir de?erlendirmedir? Senin gibi akl? ba??nda birinin bunu yazmas?n? ?ok yad?rgad?m.
duygusal konu?malar?n g?zel olmu?, ama bir teknik direkt?r?n ger?ek g?revi nedir anlamad???m?z s?rece biz ancak bunlara bakar?z.
malesef futbolcu se?meyi ?ok beceremedi?imiz gibi teknik direkt?r se?meyi de beceremiyoruz, herkes bu i?i yapabilir mant??? bizi son sezonlarda bu ba?ar?s?zl??a mahkum etti.
Yorum Yap
-
Aslı Ozgur Coskun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Huseyin Ozkoc tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Atakan Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ozgur Coskun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBurda bilic e sallayanlar?n ?ok de?il 6 ay sonra g?rece?iz.
sen menemeni felan kar??t?rma bilicin bu sezonuna bakarsak derbide bir gol att?r?p, TR kupas?nda ceyrek oynatan, yine tak?m? 3. yapan hoca bilicden basar?l? olurmu olmazm??
haa siz romantikler sevmezseniz karakterini ozaman bilic basar?l?yd? dersiniz.
Ben karaktere de?il sonuca bakarak 2y?l kalmas?na ra?men ba?ar?s?zd? ve tak?ma bir ad?m yol ilerletmedi diyorum.
konya mac?nda a?lam?? da sipikere atar yapm??da veda konu?mas?nda a?lamakl? olmu?da geciniz efendim i?ini yapayd?da a?lamak yerine hep beraber sevinelim.
Shusteri, DelBousqueyi, tiganay? arar?m ama bu adam? asla ve asla aramam.
Yorum Yap
-
Aslı Huseyin Ozkoc tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ozgur Coskun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Huseyin Ozkoc tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Nesampiyonlu?u yahu b?r derb? al?p y?ne ucuncu yapsa aratmaz ?stat?sl?k olarak
sen menemeni felan kar??t?rma bilicin bu sezonuna bakarsak derbide bir gol att?r?p, TR kupas?nda ceyrek oynatan, yine tak?m? 3. yapan hoca bilicden basar?l? olurmu olmazm??
haa siz romantikler sevmezseniz karakterini ozaman bilic basar?l?yd? dersiniz.
Ben karaktere de?il sonuca bakarak 2y?l kalmas?na ra?men ba?ar?s?zd? ve tak?ma bir ad?m yol ilerletmedi diyorum.
konya mac?nda a?lam?? da sipikere atar yapm??da veda konu?mas?nda a?lamakl? olmu?da geciniz efendim i?ini yapayd?da a?lamak yerine hep beraber sevinelim.
Shusteri, DelBousqueyi, tiganay? arar?m ama bu adam? asla ve asla aramam.
Schuster day?yla Tiganay? ?rnek vermi?siniz. Hat?larsan?z ki onlar?n tak?nt?lar? insan? Bilicin tak?nt?lar?ndan daha beter deli ediyordu. Trib?n?n belki de en sevdi?i ve halen en hasret duydu?u teknik adamlardan biridir, oynatt??? futbola bay?l?yorduk ama herifin tak?nt?lar? ortaya ??k?nca insan? deli ediyordu. Onlara bakarak Bilic iyiydi.
Yorum Yap
-
ersangulum_22: Daha guzel ve haketti?imiz g?zellikte b?tmesini isterdim bu y?l?n. Vedalardan hi? ho?lanm?yorum. Gelecek y?l yenilenmi? ve daha g??l? d?nmek ve hepberaber olmak dile?iyle... Thank you Slaven Bilic
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Okan Arcan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterG?rev s?resince elinden gelenin en fazlas?n? yapt???n? inand???m Bili?'e te?ekk?r ederim.
aybaba kime ne katm?? ki o?uzhan'a katacak? Bu nas?l bir de?erlendirmedir? Senin gibi akl? ba??nda birinin bunu yazmas?n? ?ok yad?rgad?m.
duygusal konu?malar?n g?zel olmu?, ama bir teknik direkt?r?n ger?ek g?revi nedir anlamad???m?z s?rece biz ancak bunlara bakar?z.
malesef futbolcu se?meyi ?ok beceremedi?imiz gibi teknik direkt?r se?meyi de beceremiyoruz, herkes bu i?i yapabilir mant??? bizi son sezonlarda bu ba?ar?s?zl??a mahkum etti.
Benzer ?rnekler yak?n tarihimizde kilo ile sat?l?yor. Batuhan'? bitirdi diye Denizli'ye s?v?l?rd?. Muhammed'i oynatm?yor diye 3 farkl? hoca as?ld?; Muhammed Ni?anta??'nda performans?n? sergiliyor. Ayd?n Karabulut Avrupa'n?n say?l? sol ayaklandan"d?". vs.
Yorum Yap
Yorum Yap