Herkes kendi fikrini belirtmekte ?zg?rm?d?r?Kar?? g?r??lere ya da farkl? d???nenlere niye d??man muamelesi yap?l?yor?Forumda ve twitterde kendi g?r??lerimizi yazamaz olduk,her an d??man muamelesi g?r?r?z diye.Slaven Bili?e destek ama?l? kartondan bir yaz? yazm?? bir taraftar?m?z,twitterden k?f?rler ya?d?r?yorlar..Bize ne abi?herkes istedi?ini yazabilir istedi?ini d???nebilir,sonu?ta ortak noktam?z Be?ikta? gerisi faso fiso..
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
bugun okudugum roportaji , kalsa bile bizi 3.lukten oteye tasiyamayacagini acikca gostermistir.kadro kalitesini arttirmak icin ne yaptin diye sorarlar adama, kimi istedin, acikca cikip[ ben stoper istedim yonetim almadi, ben kaleci istedim yonetim almadi diyebilir misin,israr kiyamet kendi menajerine aldirdigin adamlar da ortada,dany eneramo, sanki sana para verseler daha iyisini alacaksin.. kadro kaliten hadi diyelim gsden fbden asagida, son 5 mac kalmisken antepten,akhisardan vs de mi asagida.. snijder fenere de bize de gol atti 3.luk kacinilmaz nasil bir laftir . gs de hep snijder muslera konusuluyor, bak besiktas macinda gs'nin yedek kadrosu :Sinan Bolat, Umut Bulut, Bruma, Koray, Olcan Adin, Emre ?olak, Tar?k ?amdal... sabri ,balta, telles, yasin ilk 11 de..
Yorum Yap
Yorum Yap