Ger?ekten safm???z, yukardaki r?portaj? uyduran H?rvat gazeteci Hollywoodda senarist olmal?ym?? ama dimi?
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Haktan Samurkas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBilic'in a??klamalar? do?ru olmamal?. Antalyasporla ?ampiyonluk kovalam?? gibi r?portaj vermi? ay?p. Yok Kuyt ??yle, yok emre b?yle, yok kalecileri b?yle ay?pt?r g?naht?r.
Yorum Yap
-
Aslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Bilgic tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Bilgic tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
S?rekli hile yap?lan bir lig+hoca ve oyuncu de?i?ikli?i=?ampiyonluk etmiyor i?te..
As?l budur elma armut toplay?p portakal beklemek..
Kendi yapt???n?z te?bih ile kendiniz ?eli?iyorsunuz..
Ge?mi? sayfalarda defalarca yaz?ld? ?izildi,insanlar?n art?k yazmaya b?kt?.
?ahsi kanaatim tekrar tekrar ayn? ?eyleri yazmaya gerek yok.
Biz Bili?'in kendi hatalar?ndan s?zediyoruz, herkes bir y?netim, ?ikeli lig tutturmu? durumda.
Y?netimi ?ok mu seviyoruz, gitmesini en ?ok ben istiyorum, ligimize temiz mi dedim, ama bunlar elma, bili?in yapt?klar? armut.
pektemek olcay y?r?yemiyor, ?ansal m? kadroya al?yor bunlar??
necip her ma? k?rm?z? kartl?k, gitti gidecek, saatli bomba, erman toro?lu mu al?yor kadroya?
b?rak?n bu gereksiz istikrar meselesini, istikrar do?ru ki?ilerle, do?ru zamanda olur.
Yorum Yap
-
Aslı D?nya Bar?? Alpt?rk tarafından GönderilmişAslı Mustafa Bilgic tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı D?nya Bar?? Alpt?rk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSlaven Bilic'in bug?n H?rvat bas?n?na yapm?? oldu?u rezalet a??klamalar? okudunuz mu??
E?er okuduysan?z burda k?r? k?r?ne Bilic'i savunan dostlar iki kelam etsin de okuyal?m.
Yanl?? olan ne? somut konu?un..
Kadroyu yetersiz bulanlar bizler de?il miydik?
Ben bir tane yanl?? g?remedim..s?yle de ??renelim..hangi sat?r? yanl??..
Ayr?ca Galatasaray'da Dzemali ve Pandev var demi? bizde Atiba var demi?. Dzemali ve Pandev bu sezon s?f?r katk? verdi.
Bilic'in en b?y?k sorunlar?ndan biri geldi?i g?nden beri kendi tak?m?n? ?ok k???k g?r?p FB ve GS'yi g?z?nde ?ok b?y?tmesi. Bu y?zden de derbi kazanamad? hi?.
Be?ikta?, tarihinde daha k?t? kadrolarla FB ve GS'nin daha iyi kadrolar?n? yendi unutmay?n.
Bu adam daha kameralar?n kar??s?nda hi? bir bahaneye s???nmadan sorumlulu?u ?stleniyorum dedi mi? dedi..bundan sonra ki s?yleyecekleri ?ikayet ve su?lama de?il bir analizdir..bir tespittir..sorumlulu?u ?st?nden atmak de?ildir..s?rf bu yanl?? anlama olmas?n diye gene kameralar?n kar??s?nda bu s?ylediklerim bir bahane de?il kesinlikle yanl?? anla??lmas?n demi?tir..
Gelelim kadroyu o kurdu s?z?ne..evet..verilen b?t?e imkan?nda o kurdu..zaten biz b?t?n bu handikaplara ra?men de ?ampiyon olabilirdik dedi..ve son ?? haftaya kadar da getirdi..yani ?ampiyon olamad?k ??nk? bizim kadro rakiplere g?re k?t?yd? demedi..
Sadece bunlar?n da bir etken olabilece?ini ama bunun da bir bahane olamayaca??n? bu adam? dinleyen herkesin anlamas? laz?m..ama derdimiz ba?ka..f?rsat kolla ve vur abal?ya..
?imdi sezon ba??nda stad?n ne zaman a??laca?? s?ylendi..peki stat a??ld? m?? bunu unutuyoruz..?? kulvarda yar??man?n ve beraberinde stats?z olu?umuzun olumsuz etkisi oldu mu? oldu..yani biraz insaf edin..ba?tan olamayaca??n? nas?l s?yler..elbette olaca??m diye ??kt? ve sonuna kadar geldi..noktay? koyamad?..sen birde yukar?da yazd???m handikaplara, yap?lan hakem oyunlar?n? ekle..bunu ?nemsemeyen arkada?lar? ben ciddiye alm?yorum..bu da bir maksada y?nelik savunmad?r..birilerini kurtarma savunmas?d?r..bu ?ike olay?n? yok sayan arkada?lar?n olaca??na ben inanmak istemiyorum..bunu da samimi bulmuyorum..bu salt bug?n?n tespiti de?il..t?m zamanlar?n tespitidir..ve bu sezon da dibine kadar yap?lm??t?r.Ba?lang?c? da A.Albayrak denen saray soytar?s?n?n saraya ??k??? ile ba?lam??t?r..?ike olay?n? yok saymaya gizlemeye ?al??anlar? asla samimi bulmam..onun derdi bamba?kad?r..
?imdi bu ?ekilde bakarsan belki bak?? a??nda de?i?ecektir..hi? bir ?ey g?r?nd??? gibi de?ildir..k??eli bakanlar daima yan?l?rlar..K?t? kadrolar?m?z FB GS yi yendi evet..ama bazen iyi kadrolar?m?z da yenemedi..bu bir kriter olmamal?..sadece Bili?'e ait bir ya?anm??l?k da de?il..?stelik hedef ?ampiyonluk ise bu konu biraz daha tali kal?r..gene o derbilerin ?ncesinde ve s?ras?nda nas?l hakem oyunlar? oldu?unu da asla unutmamak gerekir..b?t?n bunlara ra?men Bili? yeterli bir hoca da olmayabilir..ama sald?r?y? hak edecek bir hoca da de?ildir..
hata yapm?? m?d?r? yapm??t?r..hatas?z hocal?k yapan var m??
Baz? arkada?lar ?srarla hakem oyunlar?n? g?zden ka??rmaya ?al???yorlar..??nk? ucu ba?kana dayanacak hatta arkada?? Demir?rene dayanacak..
Ba?kanlar?n adam? olmayal?m..tam tersine onlar? ele?tirelim..do?ru i?ler yaps?nlar..yanl?? i?ler yapmas?nlar..
taraf olan objektifli?ini yitirir..yanl??? savunmak veya i?in sadece bir y?n?n? g?rmek do?ru sonu? vermez..
Te?ekk?r ederim..
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Bilgic tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Bir yazar m?s?n?z elma ne armut ne portakal ne?
S?rekli hile yap?lan bir lig+hoca ve oyuncu de?i?ikli?i=?ampiyonluk etmiyor i?te..
As?l budur elma armut toplay?p portakal beklemek..
Kendi yapt???n?z te?bih ile kendiniz ?eli?iyorsunuz..
Ge?mi? sayfalarda defalarca yaz?ld? ?izildi,insanlar?n art?k yazmaya b?kt?.
?ahsi kanaatim tekrar tekrar ayn? ?eyleri yazmaya gerek yok.
Biz Bili?'in kendi hatalar?ndan s?zediyoruz, herkes bir y?netim, ?ikeli lig tutturmu? durumda.
Y?netimi ?ok mu seviyoruz, gitmesini en ?ok ben istiyorum, ligimize temiz mi dedim, ama bunlar elma, bili?in yapt?klar? armut.
pektemek olcay y?r?yemiyor, ?ansal m? kadroya al?yor bunlar??
necip her ma? k?rm?z? kartl?k, gitti gidecek, saatli bomba, erman toro?lu mu al?yor kadroya?
b?rak?n bu gereksiz istikrar meselesini, istikrar do?ru ki?ilerle, do?ru zamanda olur.
Yorum Yap
-
Aslı Leyla Erkus tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhttp://www.yarisaha.com/46318/ r?portaj? ?evirmi?ler
Yorum Yap
-
2 y?lda ne ligde ???nc?l???n ?st?ne ne avrupada ?eyrek finale nede T?rkiye Kupas?'nda yar? finale ??kabildik. ?stelik g?khan t?re sivok fernandes sosa demba ba gibi oyuncularla. Derbi bile kazanamad?k. Beraberlik dahi alamad?k. Gol bile atamad?k yahu. "Bursa derbilerini" "trabzon derbilerini" kazand?k ama ! Bilic ki?ilik olarak Be?ikta??n hocas? olsada kalite olarak de?il maalesef. Gitmeli. Gidecek zaten. Kals?n diyenler hangi akla hizmet kals?n diyebiliyorlar ? Ha evet stad?m?z yoktu de?il mi.
Yorum Yap
-
Aslı Mustafa Bilgic tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
D?nya karde?im..bir s?r? neden s?yleyebilirsin..bir k?sm? do?ru tespit olmasa da, mutlaka bir k?sm? da do?ru olacakt?r..bu y?ntem i?i polemi?e g?t?r?r..polemik insan? yanl??? savunmaya g?t?r?r..baz? ?eyleri iyi d???nmeden s?yl?yoruz..bir ?o?unuzdan fazla bildi?im bir ?ey yoktur..ama bir ak?l ve mant?k denen ?ey vard?r ki bu ?ok ?ey bilmeyi gerektirmez..bu haberin ger?ek olup olmad??? bile tart???l?yor..varsayal?m ki ger?ek..Birincisi Dzemali ve Pandev var demiyor..onlar?n YEDEK KUL?BES?NDE bu isimler var diyor..bu iki s?ylemin ?ok farkl? manalar ta??d???n? bilirsin..yani yedek kul?beleri benim yedek kul?bemden daha iyidir..
Bu adam daha kameralar?n kar??s?nda hi? bir bahaneye s???nmadan sorumlulu?u ?stleniyorum dedi mi? dedi..bundan sonra ki s?yleyecekleri ?ikayet ve su?lama de?il bir analizdir..bir tespittir..sorumlulu?u ?st?nden atmak de?ildir..s?rf bu yanl?? anlama olmas?n diye gene kameralar?n kar??s?nda bu s?ylediklerim bir bahane de?il kesinlikle yanl?? anla??lmas?n demi?tir..
Gelelim kadroyu o kurdu s?z?ne..evet..verilen b?t?e imkan?nda o kurdu..zaten biz b?t?n bu handikaplara ra?men de ?ampiyon olabilirdik dedi..ve son ?? haftaya kadar da getirdi..yani ?ampiyon olamad?k ??nk? bizim kadro rakiplere g?re k?t?yd? demedi..
Sadece bunlar?n da bir etken olabilece?ini ama bunun da bir bahane olamayaca??n? bu adam? dinleyen herkesin anlamas? laz?m..ama derdimiz ba?ka..f?rsat kolla ve vur abal?ya..
?imdi sezon ba??nda stad?n ne zaman a??laca?? s?ylendi..peki stat a??ld? m?? bunu unutuyoruz..?? kulvarda yar??man?n ve beraberinde stats?z olu?umuzun olumsuz etkisi oldu mu? oldu..yani biraz insaf edin..ba?tan olamayaca??n? nas?l s?yler..elbette olaca??m diye ??kt? ve sonuna kadar geldi..noktay? koyamad?..sen birde yukar?da yazd???m handikaplara, yap?lan hakem oyunlar?n? ekle..bunu ?nemsemeyen arkada?lar? ben ciddiye alm?yorum..bu da bir maksada y?nelik savunmad?r..birilerini kurtarma savunmas?d?r..bu ?ike olay?n? yok sayan arkada?lar?n olaca??na ben inanmak istemiyorum..bunu da samimi bulmuyorum..bu salt bug?n?n tespiti de?il..t?m zamanlar?n tespitidir..ve bu sezon da dibine kadar yap?lm??t?r.Ba?lang?c? da A.Albayrak denen saray soytar?s?n?n saraya ??k??? ile ba?lam??t?r..?ike olay?n? yok saymaya gizlemeye ?al??anlar? asla samimi bulmam..onun derdi bamba?kad?r..
?imdi bu ?ekilde bakarsan belki bak?? a??nda de?i?ecektir..hi? bir ?ey g?r?nd??? gibi de?ildir..k??eli bakanlar daima yan?l?rlar..K?t? kadrolar?m?z FB GS yi yendi evet..ama bazen iyi kadrolar?m?z da yenemedi..bu bir kriter olmamal?..sadece Bili?'e ait bir ya?anm??l?k da de?il..?stelik hedef ?ampiyonluk ise bu konu biraz daha tali kal?r..gene o derbilerin ?ncesinde ve s?ras?nda nas?l hakem oyunlar? oldu?unu da asla unutmamak gerekir..b?t?n bunlara ra?men Bili? yeterli bir hoca da olmayabilir..ama sald?r?y? hak edecek bir hoca da de?ildir..
hata yapm?? m?d?r? yapm??t?r..hatas?z hocal?k yapan var m??
Baz? arkada?lar ?srarla hakem oyunlar?n? g?zden ka??rmaya ?al???yorlar..??nk? ucu ba?kana dayanacak hatta arkada?? Demir?rene dayanacak..
Ba?kanlar?n adam? olmayal?m..tam tersine onlar? ele?tirelim..do?ru i?ler yaps?nlar..yanl?? i?ler yapmas?nlar..
taraf olan objektifli?ini yitirir..yanl??? savunmak veya i?in sadece bir y?n?n? g?rmek do?ru sonu? vermez..
Te?ekk?r ederim..
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Inanbak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Leyla Erkus tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Aytac Aydin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
rizede 9 ki?i kalan rakibin ceza sahas?na giremedi?imizden de bahsetmemi?.
kad?k?yde aya??m?za gelen f?rsat? tepip fenerden puan alamad???m?z da yer alm?yor yaz?da.
anadolu tak?mlar?na 1-0 dan 1-1 e geli?imiz 2 yi neden bulamay???m?z? arad?m ama yok.
formsuz oyuncularda tak?nt?l? derecede ?srar edi?i ? ka? paragraf yaz? var o da yok.??nk? bilici saha d??? arg?manlarla savunmak ?ok daha kolay.
''Bili? ve onun gibilerin y?re?indeki Be?ikta?l?l??? g?rememek ya da g?rmemek meselesi '' diye ba?l?yor yaz? bir de madenci ti??rtl? bilic resmi koymu?lar .
bu kafadan kurtulmad???m?z s?rece 4. y?ld?z? da g?r?r?z biz 5 i de 6 y? da. ben de kals?n isterdim ama olmad? i?te napal?m
1-2 den 3 dk da ma? veri?imiz?
korner dire?inde zaman ge?irmesi i?in yapt??? i?aretler?
??kard??? oyuncudan adeta ?z?r dilemesi?
Yalanlanm?? bir haber ama ben do?ru oldu?unu d???nerek payla??yorum. sizin bahsetti?iniz ?eylerin yaz?da eksik kalan yanlar?n? tamamlayacak bir haber ...
http://www.ntvspor.net/haber/haber-t...stirmali-mesajEn son düzenleyen Ayd?n Ayhan; 29-05-2015, 10:44.
Yorum Yap
Yorum Yap