Bilic - pedro - ismail - boral - opare olcay - mustafa... Akl?ma ilk gelen gitmesi gereken isimler bunlar diye d???n?yorum.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
ben ?o?u be?ikta? taraftar?ndan elimden geldi?ince be?ikta?a yard?m ettim feda dendi her y?l iki ?? forma ald?m k?z?ma formalar e?o?manlar ald?m be?ikta? dergisine abone oldum ordudan kalk?p s?rf destewk olsun diye o sikti?imin olimpiyat?na ma?a gittim ama benim top?ular? teknik direkt?r? ele?tirme hakk?m yokmu yani ald???n?z paray? hak edin top oynay?n diyemezmiyim bu mu be?ikta? karde?li?i ele?tirme kovar?z mant??? m?
Yorum Yap
-
Slaven bili? de?il derbiveren bili? oldu fb ve gs den tirsmaktan. Ulan d??arda gs liler ba??r?yor i?imden kufretemekten bihal oldum. Senin de ruhsuz ve yeteneksiz futbolcularin da yatacak yeri yok cukka yap?n Be?ikta? in paralar?n? ancak. Para al?rken profesyonel hizmet verirken amat?r tek dile?im hemen basip gitmen westhamina
Yorum Yap
-
Aslı Huseyin Ozkoc tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?ksel K?rmac? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Giray Cam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGitti iste hala ne vuruyorsunuz.
Seneye makarayi sarariz bastan ayni filmi cok izleriz .sorgulanmasi def edilmesi gereken zihniyettir ,orman gibilerdir.hala onuruyla giden adama vuruyorsunuz .
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSlaven Bili?'deki y?regin yar?s? F.O da olsayd? ?imdi biz ?ampiyonduk siz burda Hoca tart???yosunuz Slaven Bilic'in sahada hakemlerle m?cadelesi kadar, ba?kan?ndan y?neticisine kim m?cadele etti?
bili? ba?kanl?k yaps?n, fikret orman da teknik direkt?rl?k bari.
ne y?re?i yahu, adam sahadaki oyuncular?na baks?n hakemlere bakana kadar, oyunu okumaktan aciz.
Yorum Yap
Yorum Yap