hi? bir hocay? bu kadr cok benimsemedim sevmedim Comandante Bilic koskoca bilici a?latt?lar ya yaz?klar olsun bu ulkenin hakemlerine futbolu yonetenlere
Dakika 80 olduktan sonra gol? yiyece?imiz i?ime do?du. Hakemin k?t? niyeti ve skorun riskli olu?u bizi son 5 dakika kalemize hapsedicekti.
??imden ?unu dedim. Her ?ey hepimiz bir kenara. Ulan son dakika bir gol yersek ?U ADAM ?z?lmesin dedim be. En ?ok o ?z?lmesin diye gol yemeyelim istedim.
Puan kayb? falan hi? ?nemli de?il. Yine deneriz daha iyi yeniliriz hi? ?nemli de?il.
Ama ?U ADAM ?z?ls?n istemedim be
?ok ?zg?n?m hocam ?ok. Seni ?yle g?rd?m ya daha da ?zg?n?m be hocam.
Bug?n bizle birlikte dizlerinin ?st?ne ??kt?n bizle birlikte a?lad?n ya SEN? BE??KTA? KADAR ?ok sevdim ,Milyonlarca Be?ikta?l?n?n isyan? senin g?zya??n oldu akt? Sak?n gitme burdan emi hep yan?m?zda dur hangi s?fatla g?revle olursan ol
D?REN bizle ,Hep beraber ba??r?r?z yeni yuvam?zda biz bu oyunu bozar?z diye
Gen? bir tak?m, futbolu tutkuyla oynayan Be?ikta? ve o tutkuya dayanamay?p kat?lan Bilic... Kl?bede ruh var. O sahan?n beyaz ?izgisini y?rt?p sahaya girecek kadar g??l? bir ruh!... Ba??n? bir daha e?me, biz inan?yoruz sana... Diren!..
senin g?z?nden s?z?len iki damla yasa gurban hocam, ama ?imdi vazge?ersek kaybederiz. Sende bu h?rs, ve arzu olduk?a, sana s?z yar?nlar bizimdir. sana s?z yine baharlar gelecek.
t?rkiye?de baz? g??ler var, onlar? anlatt?k kendisine. o da ?bizim g?c?m?z nedir? diye sordu. ?bizim g?c?m?z kalbimizdir? dedik. ?peki transfer? diyor, ben ?give me two days? diyorum. peki ??u pozisyona adam? diyor ben bu kez ?possible? deyince seviniyor ancak ?but give me two weeks? dedi?imde y?k?l?yor. en sonunda ?g?c?m?z yok ba? edemeyiz? dedi. ?ba?edece?iz, zaten b?yle kazanaca??m?z i?in sen efsane olacaks?n? dedim.
Slaven Bili? & ?nder ?zen
Senin g?z?nden bir damla ya?a sebep olanlar?n ci?erini s?kece?iz Slaven
Aslı Yusuf Ucar tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Bizler gibi dusundugunu bugun dahada iyi anladik. Pes etmek yok gunesli gunler cok yakin.
Ben 10 senedir ciddi sekilde Besiktasi takip ediyorum bu yasimda tukenmis hissediyorum abi, yarin sabah ise gitmem lazim uyuyamiyorum. Bu serefsizler bize gunes falan gostermezler, bugun gordum ki istersek messiyle ronaldoyu alalim yine yapmazlar bizi. Adalet yerini bulacak diye inanmak istiyorum ama bizim kizginligimizdan yine onlar kazanacaklar.
Daha yolun ba??nday?z hocam sen ?ok b?y?k bir hoca olacaks?n ya?ayaca??n tecr?beler yapaca??n hatalar ve onlardan ders ??kararak ?ok b?y?k bir hoca olacaks?n bu taraftar seni seviyor ve arkanda hocam
Yorum Yap