Aslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Semih Ba?kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?lla T?rk olacaksa e?er Ersun Yanal da d???n?lmeli derim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Coskun Deniz Teran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterWest ham in td gelecek sezon takimin basinda olmayacam demis.
Yorum Yap
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Necmettin Firat Ozkan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Caner Akbay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYerli olacaksa ?enol G?ne? d???nda bir se?enek yok gibi.
Ben de Sergen'den ?mitli olanlardan?m; ama biraz hayal o i?
Muhtemelen y?netim y?nelmez b?yle bir ?eye. Cesaret bile edemezler. Taraftar?n can? burnunda zaten. ?st?ne bir de Sergen'i getirirlerse bi ka??k suda bo?arlar y?neticileri
Adam kendi kurdu?u tak?mlarla da y?r?medi daha. Hep d??en tak?mlar? kurtard?. Benim beklentim b?y?k ondan.
Yorum Yap
-
Aslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Eren Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTam hatirlamiyorum ama sanirim Senol Gunes'in 2010-2011 sezonunda 82 puanla sampiyonlugu saibeli sekilde kaybettigi kadrosu suydu. Bizde ise Quaresma, Guti, Almeida falan vardi sanirim.
Hatta Engin Baytar bile ?ok oynayan bir oyuncu de?il ama iyi verim ald? ondan da.
Misal Fernandao denen adam gol kral? oluyor ?u ligde, yanl??l?kla bize gelmi? olsa gol atamadan g?nderirdik san?r?m.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Yasar Goynuk tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?nce ola?an?st? se?im var, y?netim se?ilecek, ?enol G?ne? bekleyecek mi acaba se?im sonucunu, Allah sonumuzu hay?r etsin
Yorum Yap
-
Aslı Selcuk Aktas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterD???ncenizi merak ediyorum ama oyun stilimize en uygun olan? Abdullah Avc? diye d???n?yorum.
Yorum Yap
-
Bili? bizi hem ?ok sevindirdi hem de ?ok ?zd?.
Kimya kesinlikle tuttu ama tercihlerinden mi olmad? yoksa oyunculardan m? olmad? inan?n bilmiyorum.
Her ?eye ra?men konu?malar? her zaman oldu?u gibi i?imi s?zlatt?.
Umar?m ?ok istedi?i ingiltere'ye, iyi bir tak?ma gider, ba?ar?s?z olmas?na ?ok ?z?l?r?m.
G?zel ?eyler hak eden bir adams?n, yolun a??k olsun commandante !
Yorum Yap
Yorum Yap