Tam hatirlamiyorum ama sanirim Senol Gunes'in 2010-2011 sezonunda 82 puanla sampiyonlugu saibeli sekilde kaybettigi kadrosu suydu. Bizde ise Quaresma, Guti, Almeida falan vardi sanirim.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Amac Ozgun Idris Okay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Amac Ozgun Idris Okay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAhmet Nur ?ebi, Tolga Zengin bence yeterlidir Trabzonlu kontenjan?m?z dolmu? durumda.
Bir ba?ka Trabzonluyu bir Be?ikta?l? olarak art?k kald?ramam. Umar?m kendi evlatlar?m?zdan biri gelir...
Bir de bu i?in evlad? filan olmaz, kim ba?ar?l? olacaksa ya da ba?ar?l? olma potansiyeli y?ksekse o gelsin.
Yorum Yap
-
Aslı Mustafa Caner Akbay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYerli olacaksa ?enol G?ne? d???nda bir se?enek yok gibi.
Ben de Sergen'den ?mitli olanlardan?m; ama biraz hayal o i?
Muhtemelen y?netim y?nelmez b?yle bir ?eye. Cesaret bile edemezler. Taraftar?n can? burnunda zaten. ?st?ne bir de Sergen'i getirirlerse bi ka??k suda bo?arlar y?neticileri
Yorum Yap
-
Yahu tamam adam ba?ar?s?z ?zellikle bu sene fazlas?yla sa?malad? kabul. Beyler! bu adam sayg?y? hak ediyordu ama. Be?ikta?a geldi geleli 70-80 k?s?r ma??n? deplasmanda oynad?, trib?n katkisindan fazlasiyla yoksundu, gerekti?inde Lig tv ye ?akt?, yeri geldi futbolculardan daha ?slak,daha camurluydu. Sa? bek istedi olmad?,sol bek dedi ikinci s?n?f bek al?nd?,tecr?beli stoper dendi ?apkadan Milo ??kt?,para vermemek i?in bug?n b?t?n gs lilerin g?ld?g? Amaral'vari Opare al?nd? vs..
Ba?ar?s?zligin ?st?n? ?rtm?yorum. Hak etti dibine kadar gitmeyi eyvallah. Ama bu tarz s?ylemlerle gitmeyi hak etmedi. Demiroren Bosque'ye s?n?rs?z imkan sa?lad? da ne oldu Allah a?k?na,ilk ba?ar?s?z hoca Bilicmis gibi muamele yapmay?n. Gitmesi gerekiyordu ve gidiyor.
Hocal?k i?in puanlamam tabiki d???k ama G?le G?le g?zel ADAM.
Yorum Yap
-
Aslı Eren Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTam hatirlamiyorum ama sanirim Senol Gunes'in 2010-2011 sezonunda 82 puanla sampiyonlugu saibeli sekilde kaybettigi kadrosu suydu. Bizde ise Quaresma, Guti, Almeida falan vardi sanirim.
Hatta Engin Baytar bile ?ok oynayan bir oyuncu de?il ama iyi verim ald? ondan da.
Yorum Yap
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Caner Akbay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYerli olacaksa ?enol G?ne? d???nda bir se?enek yok gibi.
Muhtemelen y?netim y?nelmez b?yle bir ?eye. Cesaret bile edemezler. Taraftar?n can? burnunda zaten. ?st?ne bir de Sergen'i getirirlerse bi ka??k suda bo?arlar y?neticileri
Yorum Yap
-
Aslı Necmettin Firat Ozkan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Caner Akbay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYerli olacaksa ?enol G?ne? d???nda bir se?enek yok gibi.
Adam kendi kurdu?u tak?mlarla da y?r?medi daha. Hep d??en tak?mlar? kurtard?. Benim beklentim b?y?k ondan.
Yorum Yap
Yorum Yap