Seneye Ba??m?zda ?ok b?y?k ihtimalle ?enol G?ne? olacak
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
?ncelikle tebrikler hocam,erken sevinsinler,bizim ma?tan sonra kutlamalar ba?las?n,bizim can?m?z daha ?ok yans?n diye yine elinden geleni yapm??s?n.?zlemedim ??nk? senin ve o me?hur iki ?ekirgenin yapt?klar?na tahamm?l edemiyorum.
Bu sezon da hak yendi,eyyamc?lar meydana ??kt? ama verdi?in ?ampiyonlu?un sebebi bunlar de?il.?ampiyonluktan ge?tim hocam onlar?n olsun,2 ezeli rakibine 4 ma?ta gol bile atamak nedir ? Renklilerle yapt??? 4 ma?ta gol dahi atamayan ka? tak?m var ligde ?
Bu g?zler Youla'y?,Veysel Cihan'?,Sinan Kurumu?'u izledi.U?ur ?nceman Joga bonito ekibinden miydi,top cambaz? m?yd? da fenere gol att? ? Ba Sosa T?re diye 3 adam?n var,1 gol yazd?ramad?n o tabelaya ay?pt?r.
Sana yeterince sabrettik,g?revimizi yapt?k,sen yapamad?n.Biraz umut versen seneye de kalacakt?n ama gram hak etmiyorsun.
Adaml?k 10/10
Hocal?k 3/10
Yorum Yap
-
Denizli gelirse bir yandan sevinir bir yadan uzulurum! iyi yani 1)Denizli her kim nederse desin Winner ve Kurt hocadir. Bir sekilde sonuca ulasir! 2) Lig tv'de calisti uzun zamandir, pisliklerin cogunu az cok biliyor, o yuzden bize pislik yapmalari bu sezona gore zorlasir. Kotu yani rezalet ve sikici bir futbol oyanmasi ve istikrar yapilabilecek bir hoca olmamasi.
Yorum Yap
-
Biliyorum ama ?enol G?ne? gibi teeee 13 sene ?ncesinin ba?ar?s?n?n ekme?ini yiyen bir adam? da tak?m?n ba??nda g?rmek istemiyorum a??k ve net.
Denizli olsun ona itiraz edemem, ama ?enol g?ne? i istemiyorum abi ben.
E?er winner bir hoca diyorsak Benitez kafas?nda adam laz?m bize sabit bir takti?in ?st?nde durmak yerine rakibe g?re taktik hatta dizilim hatta rotasyon yapabilen. Oyuncular?n? geli?tirebilen yoksa ?enol G?ne? falan gibi nato mermer nato kafa adamlarla bizden bir?ey olmaz. Hele bu y?netim ile Mourinho yuda getirsen, guardiola y?da getirsen kimi getirirsen getir gene bir?ey olmaz.
Yorum Yap
-
Aslı ?brahim G?ng?r tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSeneye Ba??m?zda ?ok b?y?k ihtimalle ?enol G?ne? olacak
Yorum Yap
-
Aslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBilic fb giderse sasirmam
Yorum Yap
-
Aslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBilic fb giderse sasirmam
Yorum Yap
-
Aslı Umit Gulek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Murat Keskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Umit Gulek tarafından Gönderilmiş Mesajı göster8 derbi 0 galibiyet, 1 sezonda gol atamadan derbileri tamamlamak. Nesine devam art?k.
Yorum Yap
Yorum Yap