Be?ikta? tarihinin en ba?ar?s?z teknik direkt?r? seneye yokum, aman gitme kal. Rekor k?rars?n seneye!
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Murat Keskin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Umit Gulek tarafından Gönderilmiş Mesajı göster8 derbi 0 galibiyet, 1 sezonda gol atamadan derbileri tamamlamak. Nesine devam art?k.
Yorum Yap
-
Aslı Tun? Ye?illi tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tun? Ye?illi tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYeni hocam?z mustafa Denizli hay?rl? olsun
Yorum Yap
-
Aslı Dursun Karaseki tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterIstikrar forza bili?
Yorum Yap
-
?ok ?zg?n?m. Burada Bilic'i en ?ok savunan isimlerden biriydim. Nedeni tabi ki baz? arkada?lar?n baz? abilerimin dedi?i gibi gitar ?almas?, asi olmas? vs de?il elbette. Ben hep yurti?ine de?il de yurtd??? b?y?k tak?mlar?n ne yapt???na bakar?m. Man.utd ile Ferguson ?rne?i. Dortmund ile Klopp ?rne?i vs. ?izgiyi hep oras? belledim. O y?zden bu sene gs hamzay? td yapm?? ?ampiyon olmu? falan bana ben kriter de?il. Bilic ile o ?izgiyi yakalar?z, evet belki 2-3 sene kaybederiz ama sonunda kazanan oluruz diye d???nd?m. Onu savunurken tek amac?m buydu hep.
Bende biliyorum Mustafa Pektemek a?k?n?, Necip a?k?n?. Tolgay'? neden ??kard???na bende anlam veremiyorum sizin gibi ama hep i?imde hoca biliyordur bir ?eyler dedim. Ancak b?rak?n iki y?lda bir tane bile derbi kazanamam?? olmas?n?n, hatta bu sezon tek gol dahi atamam?? olmas?n?n nereden bakarsam bakay?m izah?n? yapam?yorum. Olmuyor hocam bak senin taraf?ndan bak?yorum. Ama yok izah edemiyorum. Bug?n ki gsyi kendin izledin. 90 dakika hapsettik yar?sahaya adamlar? ama sonuca gidemiyoruz. Bu tak?m ?ampiyon oldu senin ?n?nde. Yaz?k ettin bir seneye daha.
Yolun a??k olsun hocam. Bir g?n bir ?eyler ba?araca??na eminim. Ama anla??lan ?ok erken. Be?ikta? tarihine "iki y?lda bir kez bile derbi kazanamam??" teknik direkt?r olarak yaz?lacaks?n, belki hi? iyi anmayaca??z ama emeklerin i?in te?ekk?rler. G?zel g?nlerde ya?atmad?n de?il.
Yorum Yap
-
Aslı Anil Taner tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ok fazla ele?tirilecek bir performans yok ortada, ona gelene kadar daha neler oldu bu tak?mda. neyse gidecek Bili? zaten... ?n?allah 10 sene sonra Luce'ye yalvard???m?z gibi gel bizi kurtar diye yalvarmay?z.
Yorum Yap
Yorum Yap