Aslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Umut Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSonu? ne G?kay sonu? ?
Yorum Yap
-
Aslı Umut Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSonu? ne G?kay sonu? ?
fenevde- real madrid oluyor bu durumda ?lemi?
Yorum Yap
-
Aslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Umut Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSonu? ne G?kay sonu? ?
Yorum Yap
-
Aslı Umut Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Umut Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSonu? ne G?kay sonu? ?
Simeone ge?en sezon ?ampiyon oldu bu arada.
Yorum Yap
-
Aslı Umut Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Umut Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSonu? ne G?kay sonu? ?
biz bosuna kizmayalim iki b?y?k yaratiyorlar diye
Yorum Yap
-
Aslı Caner Balkaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBilic giderse benim tahminim %90 ?enol G?ne? gelicek
Yorum Yap
-
Aslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Caner Balkaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBilic giderse benim tahminim %90 ?enol G?ne? gelicek
Yorum Yap
-
Aslı Umut Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Caner Balkaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBilic giderse benim tahminim %90 ?enol G?ne? gelicek
Daha ?nce sordu?um soruya cevap verememi?ken hi? demogoji yapma bence.
Yorum Yap
-
Aslı Umut Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Caner Balkaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBilic giderse benim tahminim %90 ?enol G?ne? gelicek
Yorum Yap
-
Aslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Umut Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tufan Tokadc? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Caner Balkaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBilic giderse benim tahminim %90 ?enol G?ne? gelicek
Yorum Yap
Yorum Yap