Aslı Bulent Golbas tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Man. united olsun , arsenal olsun teknik direkt?rden bir efsane yaratt?lar...
Neden bu BE??KTA?'ta da olmas?n...
BELK? 2-3 MA? K?T? OYNAR TAKIM, BELK? 5-6 MA? KAYBEDER YADA ?AMP?YONLU?U A?IK ARA KAYBEDER.
Ama de?erleri korumak ve ona inanmak gerekir.
ADAMLI?IYLA, K???L???YLE, D?R?STL???YLE, RAK?BE SAYGISIYLA, MA?I TARAFTAR G?B? ?ZLEMES?YLE... SON YILLARIN EN ?Y? HOCASIYLA ?ALI?IYORUZ. FARKINA VARALIM. (Futbol sadece futbol de?ildir)
Y?NET?M EL?N? ?ABUK TUT, UZAT S?ZLE?MES?N?... BU HEM TAKIMIN HEM DE Y?NET?M?N HAYRINADIR !!!
Yorum Yap
-
Kisiligi cok duzgun olan, rakibi iyi analiz edip ona gore oynatabilen bir hocamiz var. Bir taktik deha ya da sihirbaz degil ama istikrar icin dogru isim oldugunu dusunuyorum. Bugun ters bir sonuc cikabilir.. mumkundur.. yine de sezon sonu geldiginde hem avrupa'da iyi isler yapmis hem de ligde sampiyonluga ulasmis bir takimimiz olacagini dusunuyorum. Yeter ki en az 2 hatta 3 cok isabetli transfer daha yapilsin.
Yorum Yap
-
Her iki ma?taki oyunda senin eserin Hocam. Feyenord ilk ma??ndaki oyunu g?rd?kten sonra pek b?yle bi?ey beklemiyordum ama ?okca ?a??rtt?n Hocam, tebrikler.
Yaln?z ?u Olcay sevdandan vazge? Hocam, ger?i ge?en y?l 90 dk oynayan adama 90 dk dayanamaz oldun, bu da bi geli?me
Bir de cidden oyuncu de?i?ikliklerini do?ru ve zaman?nda yap Hocam, eminim bu da geli?ir.
Yorum Yap
Yorum Yap