Aslı Seyithan Sakar tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
D?zenin nas?l i?ledi?ini iyi bilir. Gerekli sonucu almay? bilir.
Gelse y?netimin maskaras? falan da olmaz. Kendi bildi?ini yapar. Y?netimlerle anla?amazsa ?eker gider.
Karakterinden ve futbol hayat?ndan dolay? b?y?k ma?larda korkmayaca??n? futbolculara g?ven a??layaca??n? d???n?yorum.
Batuhan dedi?in z?rtapoza bile top oynatmas? dikkat ?ekici bir ?eydir.
Derbilerde kazanmay? d???n?r.
Beraberlik iyidir kafas?yla ??kmaz. Be?ikta?'?n b?y?kl???n? bilir ve 2. li?in bile ba?ar?s?z oldu?unu bilir. Bu jenerasyondan gelmedir ??nk?.
Bu adam?n burada Guti Quaresma Fernandes gibi isimleri be?enmemesi de bunun tezah?r?d?r. Biz kar?? ??k?yorduk ama bir bak?ma hakl?yd?.
Alex Hagi ve kendisine bak?yor sonra bir de bunlar?n verdi?ine bak?yor. Bildi?ini s?yl?yor. Haks?z diyemezsin.
Hakem medya mevzusuna gelince kendisine ?yle laf sokamazs?n ezmeye kalkamazs?n. Bak Sivas'ta bile bildi?ini ?at?r ?at?r s?yl?yor. Ayar vermekse ayar?n kral?n? veriyor.
Benim A2'de hocal?k yapt??? g?nden beri Sergen'den yana bir umudum vard?. Gantep ya da Sivas performans?yla alakal? de?il sadece.
Oralarda yapt?klar? da cabas?. 2 tak?m? da k?me d??mekten kurtarm??t?r. Hemde kendi kurmad??? kadrolarla.
Seneye Sivas'ta neler yapaca??n? ?ok merak etmekteyim ve Sivas'?n ?n?m?zdeki sezon bug?nk? ?BB ve Bursa pozisyonunda olabilece?ini d???n?yorum.
Bir g?n Be?ikta?'ta mutlaka hocal?k yapacakt?r. Bug?n i?in erken mi ge? mi tart???l?r ama hi? bir ?ey yapamaya?? a?ikar olan Bilic'i beklemektense risk almak benim i?in daha mant?kl?d?r. O y?zden Sergen'e daha olumluyum
En az?ndan bir umudum olur. Bilic ile umut falan yok. Umudunu ?oktan s?k?p alm??lar onun.
Sergen ?z?lmez Zago ?lhan gibi oyuncular?m?z?n olu?turdu?u bir teknik kadro ile bu kadronun ?ok daha iyi i?ler yapaca??n? d???n?yorum.
?n?m?zdeki d?nemlerde ba?ar?l? oldu?u takdirde burada ?o?u ki?inin Sergen n?beti tutabilece?ini bile d???n?yorum.
Nacizane d???ncelerim bunlard?r karde?im umar?m zaman haks?z ??karmaz beni
Yorum Yap