Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
-
Evet bu geri ?ekilme olay? art?k kronikle?mi? bir rahats?zl?k gibi oldu. Bence tak?mda yeterli say?da deneyimli ve tecr?beli oyuncu yok. Ge?enlerde FB'de ve GS'de oynayan adamlar?n ge?mi?te oynad?klar? tak?mlar? yazm??t?m. Liverpool'lar Chelsea'ler Valencia'lar Real Madrid'ler var. Bizde tecr?beli oyuncu yok. Tak?m?n olmazsa olmazlar? kimler desek hemen Sosa, G?khan T?re ve Demba Ba deriz. ???n?nde ge?mi?ine bak?nca d?nya devleri var ama di?er oyuncular?m?z maalesef ?ok vasat adamlar. Skoru korumak ve kontroll? oynamak kaliteli adam ister. Bizde yeterince yok. Bahsetti?imiz oyunu en iyi FB oynuyor ve Emre denen yerden bitme bile ?talya ve ?ngiltere ligi g?rm?? adam.
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Nuri Yurdakul tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?enol G?ne? ve Bursasporu ne hala getirdi yorumlar? olmu?
Biz Bursadan cok daha m? gucluyuz
kalede bence fark yok
Serdar az?z,?ener,Belluschi,Ozan,Volkan,Fernandao
sizce bu oyuncular bolgeler?ne gore b?zdek?lerden ?y? veya ayn? deg?l mi
?enol G?ne?e pe?inen gelmes?n k?t? olur diyemem
ama
1-yabanc? transfer
2-ben?m en korktu?um sey ve y?zde doksan gel?rse olacakt?r eldek? yeters?zler? ben oynat?r?m kazan?r?m d?ye bo?una vak?t gececek
mustafas?ndan olcay?na necipten ersana kadar ?enol Gunes bunlar? oynat?r alg?s? ?sleyecekt?r ve b?z?m yonet?m buna bay?lacakt?r
sezer ve Toraman? kamp kadrosunda gor?m k?ral?klar ger? gels?n onlar?da deneyelim eks?kl?kler ona gore bel?rlen?r muhabbetler? olacakt?r...
Bilic Gordon k?yaslamas? yap?lm?? ve Asla Gordonla k?yaslanamaz veya B?l?c k?m Gordon k?m denmi?
k?yaslanamaz cunku sartlar? b?r deg?ld?
Gordonun el?nde tar?h?m?z?n en guclu jenerasyonu vard? ve yabanc? hakk? 3tu yan? asla ve asla b?z?m yan?m?za guc olarak yakla?amazlard?
tr?bunumuzun en tr?bun oldu?u y?llard? Inonu 35000-40000 ve ?nan?lmaz destek ver?l?rd?
Gordonun bursa ve ts maceralar?n? hat?rlayan var m?...cok buyuk hocaya b?rde o taraflardan bakal?m...
gordonun yabanc? oyuncular?n? hat?rlayan???
ligin o sene en iyi oyuncular? olan soner ve yasinde ?enol g?ne? d?neminde patates oldu yanlis hat?rlam?yorsam
Yine ayn? Volkan sen tsde g?ne? donemi peri?an oldu
kaldi ki ben ?enol g?ne? hakk?nda olurmu olmazm? diye bir yorumda bulunmadim
hikmetin veya daumun yetersizlikleri aynen ismail Kartal'?n oldugu gibi
ve yukar?da yaz?lan oyuncular?n tamam? bu forumda gelmesi istenen oyuncular
du anki Bursa kadrosuyla BE?IKTA? aras?nda cok fark yok
ve bizim stad?m?z yok u?rad???m?z hakem hatalar? daha fazla
bilic berbat ?enol g?ne? u?urur bu kadroyu d???ncesine kar??y?m
bu kadroya ?enol g?ne? gelsin yine birsey olmayacak
buda benim d???ncem bizim sorunumuz teknik direkt?rden baska
Yorum Yap
-
Aslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Ge?en sene hoca ile ilgili bir kere bile ?ikayette bulunmad?m, sene ba?? Arsenal'e kar?? oynad???m?z futbolu g?r?nce ki o ma?larda T?re yoktu veya g??s?zd? tamam bu sene oldu bu i? demi?tim ve yeminimi bozup bu pisliklere para kazand?rma pahas?na lig tv ald?m. Bilic Avrupa'da bizi H?rvat milli tak?m? gibi oynat?rken onun bu sistemi boktan T?rkiye liginde tutmad? ??nk? bu lig ?i?irme toplarla ?ampiyon olunabilen futbol oynanmayan sa?ma sapan bir lig. Bu sebepten istisnalar hari? yabanc? hocalar afall?yor. En b?y?k hatas? budur bence. Rize'ye,Karab?k'e Arsenal'e oynatt??? gibi futbol oynatt?. Bunu ilk sene ??zmesi gerekiyordu,bunlar kim deyip ?ift ?n liberodan vazge?ip daha h?cum a??rl?kl? oynatmas? gerekiyordu.Her zaman s?ylerim ?ift ?n libero bu lige fazlad?r ve bu ligin s?rr? ???nc? b?lgede prestir. Bence y?netim Bilic'in biletini Brugge ma??ndan sonra kesti,ba?kan?n deme?lerinden Avrupa Liginde daha umutlu oldu?unu tahmin ediyordum. Kal?rsa Avrupa'da daha iyi i?ler yapabilir ama ben lig i?in seneye yine umutsuzum.
Yorum Yap
-
Aslı Coskun Deniz Teran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTabii ki haklisin ,suc sadece bilic te demek hocaya ciddi haksizlik olur.y?netimin de ciddi kabahatleri var.motta neyse de dogru duzgun bir sag bek almamak rezilliktir.
Ama benim soylemek istedigim sey bambaska,bizim de one gectigimiz maclari koruyamamamizin nedenini sadece beklere baglamak ciddi yanlis olur.takim olarak geriye yaslaniyoruz yani sikinti 1-2 oyuncudan ziyade hocanin oyun stili ile alakali.
Bu sezon kac macimizi geriye yaslan?p rahat?a izleyebildik ki?hep bir diken ustunde olmak,hep bir geriye yaslanmak,hep bir gol yeriz korkusu..bize de bu sene sampiyonlugu kaybettiren buydu.
Yorum Yap
-
Aslı Halil Nuri Yurdakul tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Nuri Yurdakul tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?enol G?ne? ve Bursasporu ne hala getirdi yorumlar? olmu?
Biz Bursadan cok daha m? gucluyuz
kalede bence fark yok
Serdar az?z,?ener,Belluschi,Ozan,Volkan,Fernandao
sizce bu oyuncular bolgeler?ne gore b?zdek?lerden ?y? veya ayn? deg?l mi
?enol G?ne?e pe?inen gelmes?n k?t? olur diyemem
ama
1-yabanc? transfer
2-ben?m en korktu?um sey ve y?zde doksan gel?rse olacakt?r eldek? yeters?zler? ben oynat?r?m kazan?r?m d?ye bo?una vak?t gececek
mustafas?ndan olcay?na necipten ersana kadar ?enol Gunes bunlar? oynat?r alg?s? ?sleyecekt?r ve b?z?m yonet?m buna bay?lacakt?r
sezer ve Toraman? kamp kadrosunda gor?m k?ral?klar ger? gels?n onlar?da deneyelim eks?kl?kler ona gore bel?rlen?r muhabbetler? olacakt?r...
Bilic Gordon k?yaslamas? yap?lm?? ve Asla Gordonla k?yaslanamaz veya B?l?c k?m Gordon k?m denmi?
k?yaslanamaz cunku sartlar? b?r deg?ld?
Gordonun el?nde tar?h?m?z?n en guclu jenerasyonu vard? ve yabanc? hakk? 3tu yan? asla ve asla b?z?m yan?m?za guc olarak yakla?amazlard?
tr?bunumuzun en tr?bun oldu?u y?llard? Inonu 35000-40000 ve ?nan?lmaz destek ver?l?rd?
Gordonun bursa ve ts maceralar?n? hat?rlayan var m?...cok buyuk hocaya b?rde o taraflardan bakal?m...
gordonun yabanc? oyuncular?n? hat?rlayan???
ligin o sene en iyi oyuncular? olan soner ve yasinde ?enol g?ne? d?neminde patates oldu yanlis hat?rlam?yorsam
Yine ayn? Volkan sen tsde g?ne? donemi peri?an oldu
kaldi ki ben ?enol g?ne? hakk?nda olurmu olmazm? diye bir yorumda bulunmadim
hikmetin veya daumun yetersizlikleri aynen ismail Kartal'?n oldugu gibi
ve yukar?da yaz?lan oyuncular?n tamam? bu forumda gelmesi istenen oyuncular
du anki Bursa kadrosuyla BE?IKTA? aras?nda cok fark yok
ve bizim stad?m?z yok u?rad???m?z hakem hatalar? daha fazla
bilic berbat ?enol g?ne? u?urur bu kadroyu d???ncesine kar??y?m
bu kadroya ?enol g?ne? gelsin yine birsey olmayacak
buda benim d???ncem bizim sorunumuz teknik direkt?rden baska
Yorum Yap
-
Aslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Coskun Deniz Teran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTabii ki haklisin ,suc sadece bilic te demek hocaya ciddi haksizlik olur.y?netimin de ciddi kabahatleri var.motta neyse de dogru duzgun bir sag bek almamak rezilliktir.
Ama benim soylemek istedigim sey bambaska,bizim de one gectigimiz maclari koruyamamamizin nedenini sadece beklere baglamak ciddi yanlis olur.takim olarak geriye yaslaniyoruz yani sikinti 1-2 oyuncudan ziyade hocanin oyun stili ile alakali.
Bu sezon kac macimizi geriye yaslan?p rahat?a izleyebildik ki?hep bir diken ustunde olmak,hep bir geriye yaslanmak,hep bir gol yeriz korkusu..bize de bu sene sampiyonlugu kaybettiren buydu.
Yani bu kadronun boyle olmas?ndaki en buyuk etken maalesef ki bilicti.alternatifler vardi hoca kullanamadi.
Yorum Yap
-
Aslı Coskun Deniz Teran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Coskun Deniz Teran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTabii ki haklisin ,suc sadece bilic te demek hocaya ciddi haksizlik olur.y?netimin de ciddi kabahatleri var.motta neyse de dogru duzgun bir sag bek almamak rezilliktir.
Yani bu kadronun boyle olmas?ndaki en buyuk etken maalesef ki bilicti.alternatifler vardi hoca kullanamadi.
Zaten ilk sa?ma de?i?iklikten sonra Tolgay' ?n di?er ma?larda nas?l d??t???n? g?rebiliriz.
Yorum Yap
-
Bili? kendisinden b?y?k tak?mlara kar?? her zaman ba?ar?l? sonu?lar al?r, h?rvat milli tak?m?ndada bu b?yleydi,fakat kendi seviyesindeki tak?mlara kar?? ba?ar?l? olam?yor, fb,gs kar?? oldu?u gibi buda ?unu ac?kca g?steriyorki malesef yar??mac? hoca de?il,gecen y?l gs kapt?rd??? ?ampiyonlar ligi ve bu sene verdi?i ?ampiyonluk gibi. olurda ilgiltere'ye giderse orda b?y?k tak?mlara kar?? her zaman ba?ar?l? olur..
Yorum Yap
-
Teknik Direkt?r?m?z: Slaven Bilic
Aslı Ozgur Gultekin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Coskun Deniz Teran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Coskun Deniz Teran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTabii ki haklisin ,suc sadece bilic te demek hocaya ciddi haksizlik olur.y?netimin de ciddi kabahatleri var.motta neyse de dogru duzgun bir sag bek almamak rezilliktir.
Zaten ilk sa?ma de?i?iklikten sonra Tolgay' ?n di?er ma?larda nas?l d??t???n? g?rebiliriz.
Yorum Yap
-
Aslı Onur Arici tarafından Gönderilmiş Mesajı gösters?leyman hurma gelirse benzinle yakar?m kendimide onuda..
Yorum Yap
-
Aslı Ozgur Gultekin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Coskun Deniz Teran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Coskun Deniz Teran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTabii ki haklisin ,suc sadece bilic te demek hocaya ciddi haksizlik olur.y?netimin de ciddi kabahatleri var.motta neyse de dogru duzgun bir sag bek almamak rezilliktir.
Yorum Yap
-
tak?m golu att??? zaman geri ?ekiliyor sorununda , su?un b?y?k k?sm?n? oyunculara atamazs?n?z. yahu rakip arseanal de?il ki, konya-erciyes -antep.... yahu ligin en k?t? tak?m? bal?kesirden bask? yedi bu tak?m. balokesirin kadrosu bizden iyi mi kadro ya ba?l?yoruz.
bu konuda su? teknik adam?nd?r
Yorum Yap
Yorum Yap