ilk geldi?in g?den beri , deste?im tam sana hocam
sistem de oturdu say?l?r.
kadro da en az?ndan istikrar g?stergesi var.
bu istikrar? korursak , elimizdeki gen? oyuncularla ?ok iyi yerlere gelebiliriz.
Slaven Bilic, Camiam?z?n k?lt?r?n? inan?lmaz benimseyen biri. Hocal??? konusunda kimseyle kar??la?t?rmamak gerekiyor ancak; Yabanc? olmas?na kar??n Be?ikta??m?za olan bak?? a??s?n? hi? bir hoca da g?remedim.
Bir ?m?r boyu bizimle kal Bilic.
Hi? ayr?lmayal?m..
Yahu hocam hadi tak?m oynamasa 3-0 falan geride olsak, sizin oynad???n?z oyunun deyip r?van?a ??kmak istemezsin anlar?m ki zaman?nda Quaresma Kiev'e gitmemek i?in k?rm?z? yemi?ti,
Son derece ?nemli bir ma? ?ncesi son 30 sn'de cezal? duruma d??men, vallahi zoruma gidiyor.
Bir hocan?n kul?bede taktik verip oyuncular?n?n arkas?nda durmas? var, bir de trib?nden izlemesi.
?ok iyi motive etmen laz?m ma? ?ncesi, yard?mc?s? da tabi...
Hocam iyisin ho?sun hi? s?k?nt? yok. ?nsan olarakta hoca olarakta seviyorum ben Bilic'i.
Lakin iki tane huyu var sevmedi?im.
Bir tanesi gereksiz itiraz etmesi, di?eri de ta? kullanan oyuncuya topu kime ataca??n? g?stermesi.
Belki biz al??t?k bize yap?lan haks?zl?klara, senin zoruna gidiyor emek veriyorsun sonu?ta. Ama 2 kez uyar?lm???n, ma??n son dakikalar?nda hala itiraz ediyorsun trib?ne g?nderiliyorsun. Bunu yapmamal?s?n. Ge?en sene de tak?m? yaln?z b?rakt?n ve ?ok puan kaybettik.
Forumda okumu?tum hoca ta?? kime ataca??n? g?steriyor diye, dikkat ettim aynen ?yle. Alt? ?st? ta?, penalt?, frikik hatta korneri bile anlar?m. Orta a?, ?n dire?e kes vs dersin eyvallahta. Alt? ?st? ta?. Yapt?klar?n oyuncunun ?zerinde bask? kuruyor, ister istemez olumsuz etkileniyorlar. Sen g?venmi?in sahaya s?rm???n, b?rak nas?l kullan?rsa ?yle kullans?n.
Yorum Yap