Aslı Mehmet Karabacak tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Karabacak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHocan?n en b?y?k yanl??? yanl?? olan ?eyleri ?srarla g?rmeyip kendi do?rular?n? denemeye devam etmesi oldu.3 ma?ta da oyuncu de?i?ikliklerinden oyun yap?s?na her?ey birbirinin t?pat?p? ve 3 ma??n 3'?nde de puan kayb? ya?ad?k.Kal?rsa seneye bu hatalar?ndan d?ner mi?Zor,?ok zor.
Yorum Yap
-
Aslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Karabacak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHocan?n en b?y?k yanl??? yanl?? olan ?eyleri ?srarla g?rmeyip kendi do?rular?n? denemeye devam etmesi oldu.3 ma?ta da oyuncu de?i?ikliklerinden oyun yap?s?na her?ey birbirinin t?pat?p? ve 3 ma??n 3'?nde de puan kayb? ya?ad?k.Kal?rsa seneye bu hatalar?ndan d?ner mi?Zor,?ok zor.
Yorum Yap
-
Aslı Berkant Senturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYa arkada? 3. Oldu diyorsunuz da bizim stadimiz olmad???n? unutuyorsunuz. Stadimiz oldu?u bir sezon 3. Olsa tamam ba?ar?s?z sayarim da, ma?lar?n? Olimpiyat,'da oynamak zorunda kalan bir takim i?in ba?ar?s?z oldu diyemem! Gs Olimpiyat'da oynad??? sene Lig'den d???yordu nerdeyse!
Stat olsa Pektemek yerine Cenk'i mi tercih edecekti?
Yorum Yap
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Karabacak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHocan?n en b?y?k yanl??? yanl?? olan ?eyleri ?srarla g?rmeyip kendi do?rular?n? denemeye devam etmesi oldu.3 ma?ta da oyuncu de?i?ikliklerinden oyun yap?s?na her?ey birbirinin t?pat?p? ve 3 ma??n 3'?nde de puan kayb? ya?ad?k.Kal?rsa seneye bu hatalar?ndan d?ner mi?Zor,?ok zor.
Yorum Yap
-
Stadyum o kadar ?nemli de?il bizim i?in, a??n bak?n y?llard?r 3 b?y?kler i?inde i? sahay? en k?t? kullanan biziz. Hem eski trib?n yok hem hakem ?zerinde bask? kuram?yoruz o y?zden de ?yle stad falan ?ok ?ey de?i?tirmezdi. Yeni stad?n akusti?i ve kataca?? yeni hava ?nemli olacakt?r o bamba?ka bir konu.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Karabacak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Karabacak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHocan?n en b?y?k yanl??? yanl?? olan ?eyleri ?srarla g?rmeyip kendi do?rular?n? denemeye devam etmesi oldu.3 ma?ta da oyuncu de?i?ikliklerinden oyun yap?s?na her?ey birbirinin t?pat?p? ve 3 ma??n 3'?nde de puan kayb? ya?ad?k.Kal?rsa seneye bu hatalar?ndan d?ner mi?Zor,?ok zor.
Kad?k?y'de ki o fener ma??ndan sonra zerre umudum kalmam??t?. O g?n gs'nin ?ampiyonlu?a y?r?yece?ini yazm??t?m. Bizim de ?ampiyonluk havas?nda olmad???m?z?.
Bilic'e g?venen arkada?lara sayg? duyuyorum ama benim pek umudum yok kendisinden. 2 sene ?st?ste 3. olmu? Bursa ma?lar?na derbi demi?. Hatalar?ndan zerre ders almam?? kadro se?imlerini oyuncu de?i?ikliklerini ?o?unlu?a g?re hep hatal? yapm??. Bilic'i savunan insanlar bile bu arg?manlara kat?l?yor. Ama hala anlams?z bir umut i?indeler.
Ben 2 sene geli?im g?stermek yerine geriye giden bir hocan?n bundan sonra hatalar?ndan ders alaca??n? ve ba?ar?l? olaca??na inanm?yorum.
?n?allah bu kadrodan daha iyi verim alabilecek bir hoca gelir.
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterStadyum o kadar ?nemli de?il bizim i?in, a??n bak?n y?llard?r 3 b?y?kler i?inde i? sahay? en k?t? kullanan biziz. Hem eski trib?n yok hem hakem ?zerinde bask? kuram?yoruz o y?zden de ?yle stad falan ?ok ?ey de?i?tirmezdi. Yeni stad?n akusti?i ve kataca?? yeni hava ?nemli olacakt?r o bamba?ka bir konu.
Yorum Yap
-
Liverpoolu yenmemizde ne kadar kat?k?s? varsa Clube kaybetmem?zdede o kadar katk?s? var bence . G?zel umut veren oyun oynatt? bazen fakat Be?ikta??n hocas? oyuncusunu her zaman diri tutmal?.Hem kafa olarak hem fizik olarak. Sahada oyun oynan?rken a??rl???n? hissediremiyor saha i?ine ..Ben Bilicin gitmesini e?er daha iyisi gelecekse istiyorum yoksa Abdullah Avc?ym?? ?ifoymu? Sergenmi? bunlar gelecekse Bili? kalmal? ama ?enol G?ne? , Luce , Jesus gelecekse Bili? gitmeli .. Bili? kal?rsa bu y?netimle fazla bir yol alamaz bence .
Yorum Yap
-
Stadla ?ok alakas? var e?er do?ru anlad?ysam.deplasman taraftar? ile in?n? taraftar? farkl?. in?n? a??k olsayd? ?uan ?oktan taraftar ?u tezah?rat? yapm??t? ve o isim oynam?yordu ?u an tak?mda '' falancay? tak?mda istemiyoruz '' diye ?oktan hep bir a??zdan in?n?de yank?lan?rd? stad. cenk tosunada tezah?rat yap?l?rd? o oynard?.
Lucescu gelmeyecekse bili? kalmal?.mourinho gelse bu tak?m? ?ampiyon yapmaz ??nk? t?rkiye ligi ?ok farkl? lig tan?mayan ba?ar?l? olamaz ?yle kolay kolay. Asla o s?ylenen favori 2 yerli hocadan birisi gelmemeli isimlerini bile anmak istemiyorum.gelirse lige sezon ba??ndan havlu atar?z s?yleyeyim
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterStadyum o kadar ?nemli de?il bizim i?in, a??n bak?n y?llard?r 3 b?y?kler i?inde i? sahay? en k?t? kullanan biziz. Hem eski trib?n yok hem hakem ?zerinde bask? kuram?yoruz o y?zden de ?yle stad falan ?ok ?ey de?i?tirmezdi. Yeni stad?n akusti?i ve kataca?? yeni hava ?nemli olacakt?r o bamba?ka bir konu.
Arkada? ele?tiriyorsunuz bari adab?nda yap?n ?u ?eyi
Yorum Yap
-
bence bili? kalmal? en b?yk eksikli?imiz lobidir bence bu i?lerden anlayan biri gelmeli sinan engin gibiEn son düzenleyen Ozgur Bektas; 22-05-2015, 01:47.
Yorum Yap
Yorum Yap