Aslı Alper G?rer tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
1.Komplo teorisi
?ampiyonluk FB ye
?kincilik GS ye
Kupa Bursa'ya
2.Komplo teorisi
?ampiyonluk GS'ye
?kincilik FB' ye
Kupa Bursa'ya
3.Komplo teorisi
?ampiyonluk FB'ye
?kincilik GS'ye
Kupa GS'ye
4.Komplo teorisi
?ampiyonluk GS'ye
?kincilik FB' ye
Kupa GS'ye
4.Komplo teorisi
?ampiyonluk GS'ye
?kincilik BJK' ye
Kupa Bursa'ya
1.73 GS
2.72BJK
3.71FB
Kupa Bursa
1.74GS
2.72BJK
3.71FB
Kupa Bursa
1.76GS
2.72BJK
3.71FB
Kupa Bursa
-------------------------------------------------1.73 GS
-------------------------------------------------2.72BJK
-------------------------------------------------3.71FB
-------------------------------------------------Kupa Bursa
Yorum Yap
-
Aslı D?nya Bar?? Alpt?rk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYa ?u ?smail Kartal Bilic'i 2 ma?ta da yendi ve b?y?k ihtimal ligi de onun ?st?nde bitirecek. ?smail Kartal lan.
?are ?enol G?ne?!
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ozcelik tarafından Gönderilmiş Mesajı göster@ Mehmet Uluer senoldan banane ona laf soyluyoruz diye mesajlar siliniyor,en sonda ceza yemistim
seni destekler konustum
Yorum Yap
-
Aslı Bugra Kaan Erdem tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı D?nya Bar?? Alpt?rk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYa ?u ?smail Kartal Bilic'i 2 ma?ta da yendi ve b?y?k ihtimal ligi de onun ?st?nde bitirecek. ?smail Kartal lan.
?are ?enol G?ne?!
Yorum Yap
-
olmazsa da olur ma?lar?m?z?n hepsinde ba?ar?l? olduk, ??nk? hoca b?yle durumda tak?m? toplayabildi , iyi haz?rlayabildi
fakat, ne zaman d?neme? ma??m?z olsa, bizim i?in ?ok kritik bir ma? olsa, yenmemiz ?art olsa biz o ma?lar? kazanamad?k.. kaybettik hatta..
bu da hocan?n stres y?netimi konusunda ba?ar?s?z oldu?unu g?steriyor.. bu konularda y?netim oldu?unda bu konular?n ?stesinden gelebildi?in vakitlerde ?ampiyonluk i?in bir t?k ?nde olabiliyorsun.. futbol sadece sahada kazan?lm?yor derler ya hani kli?e laft?r.. hakeminden y?neticisine kadar alg? y?netimini komple halde d???nd???m?zde psikolojik sava?? bilic veremedi.. ben burday?m bu ma?? al?r?m rahat olun havas? veremedi ( kritik ma?larda)
bu y?zden bu saatten sonra bunca olay ya?anm??ken , hoca da bu kadar y?pranm??ken devam etmenin bize bir?ey kataca??na inanm?yorum. ama bu y?netim gidip menemen sezonu havas?nda bir adam getirecekse e?er ba??m?za.. can?n? yerim bilic'in kals?n ba? ?st?nde yeri var.. seviyoruz bilic'i.. sevdi?imiz i?in de ele?tiriyoruz.. bu da bizim do?al hakk?m?zd?r.
ama bir ger?ek daha var be?ikta?'? daha ?ok seviyoruz
Yorum Yap
-
Aslı Alper G?rer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBilic bursay? ve dolay?s? ile ?enol Hocay? iki ma?ta da yendi ama kral ?enol G?ne? oldu yine. Klasik taraftar abartmas? i?imiz g?c?m?z. Adam bir g?nde Mourinho oldu ya. Be?ikta? i?in hay?rl?s? ne ise o olsun. Tek iste?im bu. Kul?p kapkara g?nler ge?iriyor. Tez zamanda ????a ??kmak dile?i ile.En son düzenleyen Talha Karanfiler; 22-05-2015, 00:31.
Yorum Yap
Yorum Yap