Aslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Bilic bursay? ve dolay?s? ile ?enol Hocay? iki ma?ta da yendi ama kral ?enol G?ne? oldu yine. Klasik taraftar abartmas? i?imiz g?c?m?z. Adam bir g?nde Mourinho oldu ya. Be?ikta? i?in hay?rl?s? ne ise o olsun. Tek iste?im bu. Kul?p kapkara g?nler ge?iriyor. Tez zamanda ????a ??kmak dile?i ile.
Yorum Yap
-
Aslı Alper G?rer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBilic bursay? ve dolay?s? ile ?enol Hocay? iki ma?ta da yendi ama kral ?enol G?ne? oldu yine. Klasik taraftar abartmas? i?imiz g?c?m?z. Adam bir g?nde Mourinho oldu ya. Be?ikta? i?in hay?rl?s? ne ise o olsun. Tek iste?im bu. Kul?p kapkara g?nler ge?iriyor. Tez zamanda ????a ??kmak dile?i ile.
Yorum Yap
-
Tr. Kupasi aksami diye deprestim yine.. yahu benim gordugum hocalar arasinda belki en tatsiz tuzsuz futbolu oynatan en alakasiz en uyumsuz kadrolardan birine sahip tigana bile ligde cuvallasa da 2 tane tr. kupasi aldi gitti.. biz iki senedir kupada da 2. lig ekiplerine eleniyoruz.. arada bir olur anlarim da.. 2 sene ust uste cok abes.. derbilerden kork.. kupa maclarinda rehaveti onleyeme.. sezon sonuna dogru stresli haftalarda dokul.. mental acidan hic bir sey basaramiyor bilic.. arsenal tottenham liverpool maclarinda da futbolcularin ayrica bir mental hazirliga ihtiyac duymadigini bu sayede basarili oldugumuzu dusunuyorum.. baskiyi ne kendi kaldirabiliyor ne futbolculari hazirlayabiliyor.
Yorum Yap
-
Aslı Onur Arici tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alper G?rer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBilic bursay? ve dolay?s? ile ?enol Hocay? iki ma?ta da yendi ama kral ?enol G?ne? oldu yine. Klasik taraftar abartmas? i?imiz g?c?m?z. Adam bir g?nde Mourinho oldu ya. Be?ikta? i?in hay?rl?s? ne ise o olsun. Tek iste?im bu. Kul?p kapkara g?nler ge?iriyor. Tez zamanda ????a ??kmak dile?i ile.
Yorum Yap
-
baz?lar? ?enol g?ne? i istemiyor ya o da sanki kap?m?zda bekliyor benim tahminim ?enol g?ne? i istesekte alamay?z b?rakmaz bursa y? elinde bizden daha iyi bir kadro var bir ki takviye ile ?n?m?zdeki sezon yeni stadlar?yla en az bizim kadar ?ampiyonluk aday?d?r bursa hele finalde gs yi yenip kupay? al?rsa hayatta b?rakmaz bursa ha biz yine bir ?ekilde kopar?rsak bursa dan merdiven 2 filmi ?ekilir demedi demeyin
Yorum Yap
-
Aslı Seyhun.Sezer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbaz?lar? ?enol g?ne? i istemiyor ya o da sanki kap?m?zda bekliyor benim tahminim ?enol g?ne? i istesekte alamay?z b?rakmaz bursa y? elinde bizden daha iyi bir kadro var bir ki takviye ile ?n?m?zdeki sezon yeni stadlar?yla en az bizim kadar ?ampiyonluk aday?d?r bursa hele finalde gs yi yenip kupay? al?rsa hayatta b?rakmaz bursa ha biz yine bir ?ekilde kopar?rsak bursa dan merdiven 2 filmi ?ekilir demedi demeyin
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ozcelik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNe diyelim senol cok iyi hoca aman basimizdan eksik olmasinmi yazalim
Yorum Yap
Yorum Yap