Aslı Yasin Akarsu tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
-
Aslı Yasin Akarsu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
abi inan?lmaz bi yaz? kesinlikle kat?l?yorum en az?ndan 1 sene daha 1 sene
Yorum Yap
-
ben 100% Bili? kals?n istiyorum, ister k?z?n ister as?n....
sebepleri ise ?ok fazla benim g?z?mde; her?eyden ?nce karakteri, oyuncu diyaloglar?, ve gene k?zacaklar ??kacakt?r ama ben oynatt??? futbolu da seviyorum....
Site giri?ine Milne ?rne?i verilmi?, ki bence tam da ?ok benzer bir sene ya??yoruz, stad yok, para yok, UEFA yla mali kriz hep kap?da,... b?yle bir senenin sonunda ?ampiyonluk gitmi?....
ayr?ca yerine kim gelecek Allah a?k?na, 3 ayd?r medyada ?i?irilen ?enol hoca m?, ki bence be?ikta?a hi?bir?ey katamaz,
bug?ne kadar en ufak ba?ar?s? olmayan sergen mi,
70 ine gelmi? lucescu mu, ki bu saatten sona gelmez bence ki gelse de 10 sene ?nceki h?rs?n?n yar?s?yla gelir....
g?reve ba?lasa klub? 2 kat bor?land?racak denizli mi? ki bor?lanmayacaksa denizli zaten gelmez....
ve her?eyi b?rakt?m, finansal batakta olan GS yi kurtarmak i?in, ligde 4. y?ld?z heyecan? olsun diye elbirli?yle bizi oyunun d???na iteleyen sisteme (hakeminden futbol yorumcular?na) Bili?'i kurban vermek istemiyorum....
bu y?netim seneye bir de?i?iklik yapmak istiyorlarsa, ?nce lobi yapmay?, masaya yumru?u vurmay?, hakk?m?z? korumay? ??rensinler.... bunlar?n hepsini bili? ten veya tak?mdan beklemesinler...
kadroya bak?n ?ok mu s?per kadro? kesinlikle de?il... ama bu kadro vermedi mi bize bu sene umutlar?... ve seneye de ayn? umutlar daha kuvvetli olacak...
Yorum Yap
-
Duygusall?ktan ?lece?iz yemin ediyorum. Ge?en sene bir f5 ma?? oynand? rakip mi 10 ki?iydi biz mi anlamad?m zar zor 3-3 bitirdik. Bu sene 2 bruge ma??, uefada ayn? grupta bulundu?umuz yunan tak?m?yla(ismini unuttum) deplasmanda oynad???m?z ma?. Bu seneki f5 deplasman? ve son 3 hafta. Kimse kusura bakmas?n ama Bili? ile 1 y?l daha bize sadece kaybettirir. Bili?'ten ?nce gitmesi gereken yok mu? Var. Y?netimin ve ?zellikle fikret orman'?n hemen istifas? laz?m. Bili? ile ilgili sadece ?unu s?yleyece?im; 2 senedir bir tak?ma 1-0 iken 2-0 yapmay?, oyunu tutmay?, gergin anlarda sakin kalmay? ??retemedin hocam.
Yorum Yap
-
Aslı Halil Onur Deveci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEn ?nemli soru ?u; "Bilic giderse yerine kim gelecek?".
?enol G?ne? bile risk.
Keza Bilic tak?m? tan?yor art?k.
Lakin bu derbi kazanamama olay? i?imde b?y?k uhde art?k.
Hoca de?i?irse ve yerine Bilic'ten daha iyi bi hoca gelirse tek avuntum bu olur herhalde.
Tak?m? tan?yan adam olcay? pekteme?i sahada g?r?nce ?a??rmaz m??
Yorum Yap
-
Aslı Huseyin Ozkoc tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Berkant Senturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Huseyin Ozkoc tarafından GönderilmişAslı Ozan Kerman tarafından Gönderilmişbok at?cam diye samet aybaba ?rnegi vermek volume1030502052... s?k?lmad?n?z m?. schuster, del bosque lerde geldi noldu? zihniyet de?i?medikten sonra mourinho gelse nolcak
kimseye bok at?ld??? felan yok terbiyeli ol biraz. Savunacaksan?z savunun ama Samet Aybaba ile ayn? ba?ar?lar? yakalam?? bilic yalanm?. Kadro kalitesi olarak bilicin kadrosu ve teknik ekibi ile m?sade edinde son 3 hafta kala kopal?m ligtden.
gecmi? in?n? istatisliklerine bak?nca bence de oynat??? bu futbolla coktan istifay? basm??t?. olimpiyatta tolgaya az tepki koyunca olanlar? hat?rla.
Bilic bask? kald?ran bir hoca de?il maalesef neden anlam?yorsunuz.En son düzenleyen Berkant Senturk; 21-05-2015, 10:12.
Yorum Yap
-
Aslı Utku Altincik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBilic iyi adam karekter olarak Be?ikta? kul?b?n?n kimyas?na da ?ok uyuyor,hatalar? var m? var her ma?ta her futbolcudan iyi performans beklemek yanl?? oldu?u gibi bilicinde bazen performans? iyi olmad??? g?nler oldu benim kafam? kar??t?ran ?? haftad?r t?m tak?m?n d???? ya?amas? ?ok ilgin? tak?m ve y?netimle alakal? fena halde bir s?k?nt? var ki durum b?yle oldu.
Bilicin hatas? di?er Avrupa teknik adamlar gibi de?ilde sanki Be?ikta??n bir evlad? gibi davranmas? oldu nas?l yazay?m UEFA standartlar?n? ge?elim ?rne?in Luce gelirse bu kadronun yar?s?ndan fazlas? gider buda y?netimin i?ine gelmez.
Ama Sergen gelirse elde ki kadro ile bir ?eyler yapmaya ?al???r yada R?za hoca y?netiminde b?ylelikle i?ine gelir
?imdi Pekteme?i kim oynat?r ya Luce veya ba?ka Avrupa teknik adam? (tabi kariyer sahibi) oynatmaz ama R?za oynat?r,Sergen oynat?r Bilic oynat?r malzeme bu Ersan? oynatmaz Luce ama R?za yada Sergen oynat?r burada hata yap?yorlar karde?im i?te
Sergen belki futbolcuyu motive eder R?za eder Bilic cana yak?n davran?r futbolcuyu sahaya s?rer i?ler b?yle y?r?yor Be?ikta?ta yerse fa?alar? Luceyi getirsinlerde yada di?er vizyon sahibi teknik adamlar? yar?n kadroda kimler kalm?? hangi adamlar gelecek hep beraber bakal?m.
Ben gidicam 500 e ahmet i al?cam gidicem ?neijder e kar?? oynat?cam ne saha var ne stad ne saha da adalet,herkes u?akta uyusun sonra var g?c? ile ?al??s?n teknik adam bu kurtlar sofras?nda sonra be?ikta? 3.bence ?ok ba?ar?l? bile bu tak?m.
Bilic in ba?ar?l? olmas? i?in yapaca?? tek ?ey Kaleci, sa? kanada, defansa, forvete, orta sahaya ,5 futbolcu 5 i de ?ok iyi adamlar olacak ki ba?ar?l? olsun bunun d???nda bizde Bilicte kendini y?prat?r.
500 ald???n Ahmet in kar??na sneider olunca evet haks?z rekabet oluyorda, bal?kesirde akhisarda erciyeste 100 bin lik adamlar var onlara kar?? neden top oynamad? tak?m do?ru d?r?st ?
Ben rakibin pahal? oyuncusu ile yaratt??? farktan dolay? su?lam?yorum bilici, ama Anadolu tak?m?na top yapmas?na izin verdi?i i?in k?z?yorum, tak?m? s?rekli geri ?ekti?i i?in k?z?yorum, hi? duran top ?al??t?rmad??? i?in k?z?yorum
Yorum Yap
-
Aslı Ismail.Kaya. tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterH?rriyet deki f.orman haberi do?ru mu ? Sezon Sonu ayr?lacak falan demi?
Yorum Yap
-
Aslı Deniz Kahraman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yasin Akarsu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
abi inan?lmaz bi yaz? kesinlikle kat?l?yorum en az?ndan 1 sene daha 1 sene
Yorum Yap
-
Herkes Bilic'in eline yonetim cop oyuncular verdi diyor, sonra da Liverpool, Feyenoord, Arsenal, Tothenam maclarinda oynanan oyundan bahsediliyor. O maclarda oynayan oyunculari Barca scoutlari mi transfer etti anlamadim ki...
Luce gelmiyorsa Zago gelsin. Yaninda da Ilhan-Ibrahim bir sac ayagi olusturulur. En kotu 3. oluruz ama karakterli futbol oynariz.
Yorum Yap
-
Aslı Ismail.Kaya. tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterH?rriyet deki f.orman haberi do?ru mu ? Sezon Sonu ayr?lacak falan demi?
Yorum Yap
Yorum Yap