HAYIR kullanacag?ma EVET demi?im.. i?yeri yogundu kafam dag?lm?s... gitmeli mi diye anlam?s?m (
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Berkant Senturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Huseyin Ozkoc tarafından GönderilmişAslı Ozan Kerman tarafından Gönderilmişbok at?cam diye samet aybaba ?rnegi vermek volume1030502052... s?k?lmad?n?z m?. schuster, del bosque lerde geldi noldu? zihniyet de?i?medikten sonra mourinho gelse nolcak
kimseye bok at?ld??? felan yok terbiyeli ol biraz. Savunacaksan?z savunun ama Samet Aybaba ile ayn? ba?ar?lar? yakalam?? bilic yalanm?. Kadro kalitesi olarak bilicin kadrosu ve teknik ekibi ile m?sade edinde son 3 hafta kala kopal?m ligtden.
gecmi? in?n? istatisliklerine bak?nca bence de oynat??? bu futbolla coktan istifay? basm??t?. olimpiyatta tolgaya az tepki koyunca olanlar? hat?rla.
Bilic bask? kald?ran bir hoca de?il maalesef neden anlam?yorsunuz.
Yorum Yap
-
Aslı Mustafa Ya??z G?ls?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbilic bu sene derbi kazanamad? belki ama onun bu sene avrupada ald??? puanlar sayesinde 2016/17 sezonunda ?ampiyonlar ligi gruplar?na direk bir tak?m g?nderebilece?iz.
Yorum Yap
-
teknik direkt?r de?i?imiyle bi yere gidilemedi?i belli,g??l? bir y?netim gerekli.bu tak?ma tottenham arsenal ma?lar?nda,ilk geldi?i 4 ma?ta vs. g?zel futbolu oynatan da bili?'tir.bu kadar hakem oyunu bu kadar dalaverenin i?erisinde adam? yaln?z b?rak?rsan?z nas?l kontroll? kalmas?n? bekliyosunuz? bu adam ba?kan m? y?netici mi de ??ks?n hakemlere ayar versin,ge?en sene yapmaya ?al??t? i?te hakemler ??yle hakemler b?yle dedi hi? bir tesiri olmad?.her td de?i?ikli?inde oldu?u gibi yine ba?tan sarman?n bi anlam? yok
Yorum Yap
-
Aslı Zeki Kutun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKarars?z?m dedim ama bir yandan kals?n diyorum. Kim gelecek ki yerine? Off off...
(dayanamad?m, espri yapay?m dedim ama lin? edilmem umar?m.)
Yorum Yap
Yorum Yap