Aslı Nail Demirel tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOrman'a zerre kadar g?venmem ama bu defa ?ok iyi ve i?imize sinen bir hoca getirecek bak?n g?receksiniz. R?za,Samet, ?ifo falan bunlar? art?k o da yapamaz biliyor art?k son kur?unda oldu?unu.
Yorum Yap
-
Aslı Mustafa Mert Tunca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Dumlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSlaven Bili? neden kals?n diye soranlar okumal?.
http://www.medyaspor.com/kose-yazila...aven-bilic-654
Te?ekk?r ederim lakin taraftar?n girdi?i ruh halini ?z?lerek izlemekten ba?ka bir ?ey gelmiyor elimizden.
Yorum Yap
-
Bilic 2 senedir tak?m?n ba??nda. Ge?en seneyi hat?rlayal?m. 4 te 4 yapm?? Bursayi deplasmanda sahay? dar etmi? muhte?em ba?layan bir tak?m. Malum gs ma??ndaki olaylardan sonra 4 ma? saha kapama cezas? alm?? bir tak?m. Hert?rl? s?k?nt? kadro darl??? Olimpiyat stad? falan filan. Bu seneye bakal?m. Sorunlar?n bir?o?u devam ediyor. En ba?ta stadsizlik. 10 larca kez aleyhimizde olan hakem hatalar?. K?f?r lerden dolayi al?nan tribun kapamalar. ?aibeli goller. Rakiplere verilen haks?z penaltilar. ?al?nan puanlar. Her?eye ra?men 31. Haftaya kadar umutlar?n? ta??yan bir tak?m. Bir hoca. Bir ?ehir (ankara) g?lge etmeyin ba?ka ihsan istemez. Gordon da ilk geldi?i sene ba?ar?s?zd?. Ben hocaya inan?yorum. ?ok basit bir matematik yapay?m. Olimpiyatta oynanan ma?larda yanl?? hat?rlam?yorsam sadece Bursayi yendik. Bu ma?lar ?n?n?'de olsa ka? ma?? al?rd? bu tak?m. Herkes tutturdu ?ampiyonluk gitti diye. Her do?um sancilidir. Bu hoca vodafone Arena da 40 bin ki?i ?n?nde bir seneyi hak ediyor. Ba?ar? istikrarla gelir. Saygilarimla.
Yorum Yap
-
Aslı Mustafa Mert Tunca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOrman'a zerre kadar g?venmem ama bu defa ?ok iyi ve i?imize sinen bir hoca getirecek bak?n g?receksiniz. R?za,Samet, ?ifo falan bunlar? art?k o da yapamaz biliyor art?k son kur?unda oldu?unu.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Nurkan Irmakli tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBelki de kalmal?,ama benim o r?prtajdan ald???m mesaj,kendisinin de pek kalmak istemedi?i...
Yorum Yap
-
tamam arkada? bili? gitsin
bu y?netim kimi getirecek luce? jorge jesus?
hadi diyelim y?ll?k ?crette anla?t?lar bu kadroya bu adamlar takviye istemeyecek mi ?
istemeden bu kadroyu ?ampiyon yapabilecekler mi ?
hakemler luce geldi diye hakk?m?z? yemeyecek mi?
bilic giderde sergen ?enol g?ne? fln gelirse a??r s?verim burada
ben size ?n?m?zdeki sene olacaklar? s?leyim
haziran aylar?nda yok luce geldi yok jesusu navas yok preudhomme yok gerets yok ?u bu derken oyalanaca??z haftaya netle?irler bitmeyecek
bu arada hoca daha tak?m?n ba??nda yokken maxi pereiralar de jonglar vlaarlar havada u?u?acak
sonra ?enol g?ne? fln gelecek
bu havada u?u?an isimlerden hi? birisini alamayacaklar yine bilmem hangi tak?m?n sa? bek oyuncusu ile BONSERV?S kar??l??? anla?acaklar bizede ilerde ?ok iyi futbolcu olacak y?ld?z aday? diye yutturmaya ?al??acaklar
sonra lige iyi bir ba?lang?? yapaca??z
bu sene ?ampiyonlu?un en b?y?k aday? yine biz olaca??z sonra hakemler yine ince ince dilim dilim do?rayacaklar
27-28. haftada iyice ayyuka ??kacak ama be?ikta? bask?y? kald?ram?yor diyecekler hi? hakemler konu?ulmayacak
y?netim t.d karar?n? g?zden ge?irecek
??nk? y?netim her?eyi be?ikta? i?in yap?yor su?lu teknik direkt?rd?r!!!!!!
Yorum Yap
-
Aslı Huseyin Ozkoc tarafından GönderilmişAslı Ozan Kerman tarafından Gönderilmişbok at?cam diye samet aybaba ?rnegi vermek volume1030502052... s?k?lmad?n?z m?. schuster, del bosque lerde geldi noldu? zihniyet de?i?medikten sonra mourinho gelse nolcak
kimseye bok at?ld??? felan yok terbiyeli ol biraz. Savunacaksan?z savunun ama Samet Aybaba ile ayn? ba?ar?lar? yakalam?? bilic yalanm?. Kadro kalitesi olarak bilicin kadrosu ve teknik ekibi ile m?sade edinde son 3 hafta kala kopal?m ligtden.
Yorum Yap
-
Bili? ne gibi bir ???k verdi de kals?n deniyor? iki y?ld?r d?nem d?nem heyecanland?k.. bazen ger?ekten g?zel oynad?k ve bunun kal?c? olaca?? varsay?m?yla pek ?o?umuz hocaya destek olduk. Ama %90 ihtimalle son 5 haftaya lider giren hoca sezonu liderden min. 10 puan fark yiyerek kapatacak.. ne anlad?m ki ben bu i?ten?.. hangi oyuncuya level atlatm??? sosa ve ba zaten olaca??n? olmu? oyuncular iyi k?t? bir ?ok ma?ta ellerinden geleni yapt?.. t?re demeyin l?tfen t?re de c?v?tt? mental olarak zerre geli?emedi.. kerim, o?uzhan, tosun, pedro kimi parlatt? mesela?.. At?n? azc?k kendini g?stermeye ?abalad? formay? unutturdu.. G?nay mecburen formay? kapt?.. yani ???k nerede? neye g?venelim?.. stad yoktu.. peki kendi stad?nda oynasa daha ?ok puan toplayaca??n? nas?l garanti edersiniz? taraftar bask?s? olmadan belki de daha ba?ar?l?yd?.. nitekim ?ampiyonlu?un ?'sinden bile panik olan bir teknik heyet ve kadro varken kendi saham?zda oynaman?n bize avantaj sa?layaca??ndan nas?l emin oluruz? daha beter erllerinin ayaklar?na dola?ma riski olmad???n? nas?l s?yleriz? Liverpool'u eledi te?ekk?r ederiz.. ama ?ampiyonluk yok kupa yok avrupa'da ??ta y?kseltme yok ?ampiyonlar ligi bileti yok.. derbi galibiyeti yok.. ben anlamad?m bir ?ans? daha hak etmek i?in ne yapt?? Be?ikta? bir ?sre ligin en iyi futbol oynayan tak?m? olarak payelendirildi.. a??k s?yliyeyim hak verdim.. ama ge?mi?e d?n?p bak?nca mesela bursaspor'un da ?ok iyi oynad??? ma? say?s?n?n pek ?st?ne ??kamad?k.. tak?m 1. devrenin sonlar?na do?ru d??t? ve bir daha da toparlayamad?.. i?i son 5 haftaya ta??yabilmemizde rize, sivas, karab?k mucizelerinin pay? ?ok b?y?k.. kabul edelim.. hepsini ge?tim bir kere kendisinin ?ampiyonluk gibi bir hedefi oldu?unu sanm?yorum.. yar??mac? bir teknik adam de?il.. y?netim zaten berbat onlar?n hatalar? su g?t?rmez.. ama bu da bili? ger?eklerini ?rtmez.
Yorum Yap
-
Aslı Ramazan Kurtulus tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterilk yar?da ki konya ma??ndan beri tak?m gram top oynamad? ama ?le b?le bi ?ekilde kaliteli adamlar g?n?n de oldumu bi ?ekilde ma?lar? ?evirdik .
ama son gene h?sran.
ma?lar? tek tek d???n?n oynana futbola bak?n allah i?in iknc yar? hep kanser
Yorum Yap
Yorum Yap