Aslı Nail Demirel tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHala istatistik didiyorsunuz abi Allah a?k?na yapmay?n. O zaman Olcay Sneijder ayar?nda yani ha? bizim kadromuz Gs'den bi t?k ?sttedir bu kadroya final oynatamayan Bilic beceriksizdir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Coskun Deniz Teran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGer?ekten anlamiyorum nedir bu duygusallik?
Dunyanin neresine giderseniz gidin basarisiz insanlarin gorevine son verilir.Bilic i basarili g?renlere saygi duyarim peki o zaman onlar bana bu sorunun cevabini versin;Aybabanin gunahi neydi?
De?il 3. ?ans adama 2. Sans bile verilmeden yollandi.burda da ben dahil herkes bayram etti.
Bilic 3. Olmus hem de iki kez,7 kez derbiye cikmis 7 de sifir yapmis,son sezonunda gol dahi atamamis ama Bilic 3. Sene kalsin deniyor.
"20 senede 3 kere sampiyon olduk 1 sene daha olmayiz nolacak" diyenler bile var.
Arg?man da ama stadi yok..hasan turk mehmet akyuz mehmet akgun almeida toraman dentinho ismail koybasi emre ozkan ve batuhan karadenizle anfield da oynasan ne fark eder ,aybaba ?oluk ?ocukla ???nc? oldu ,sosalarla tolgaylarla dembabalarla t?reler le degil.
Ben fikrimi de?i?tirdim,Bilic kalsin.
Lucescuymus senol gunesmis ya da herhangi x ki?iymis gelmesin yazik olur.
Madem ba?ar? onemli degil,madem bu kadar istiyorsunuz kalsin Bilic.ne de olsa "20 senede 3 kez ?ampiyon olduk nolacak" bise olmaz.
Yorum Yap
-
Slaven Bili? neden kals?n diye soranlar okumal?.
http://www.medyaspor.com/kose-yazila...aven-bilic-654
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Yasar Goynuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Onur Arici tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterR?za ?al?mbay ismi ge?iyor..Bilic'e sempati duymaya ba?lad?m.
Yorum Yap
-
Aslı Devrim Sur tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Coskun Deniz Teran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGer?ekten anlamiyorum nedir bu duygusallik?
Dunyanin neresine giderseniz gidin basarisiz insanlarin gorevine son verilir.Bilic i basarili g?renlere saygi duyarim peki o zaman onlar bana bu sorunun cevabini versin;Aybabanin gunahi neydi?
De?il 3. ?ans adama 2. Sans bile verilmeden yollandi.burda da ben dahil herkes bayram etti.
Bilic 3. Olmus hem de iki kez,7 kez derbiye cikmis 7 de sifir yapmis,son sezonunda gol dahi atamamis ama Bilic 3. Sene kalsin deniyor.
"20 senede 3 kere sampiyon olduk 1 sene daha olmayiz nolacak" diyenler bile var.
Arg?man da ama stadi yok..hasan turk mehmet akyuz mehmet akgun almeida toraman dentinho ismail koybasi emre ozkan ve batuhan karadenizle anfield da oynasan ne fark eder ,aybaba ?oluk ?ocukla ???nc? oldu ,sosalarla tolgaylarla dembabalarla t?reler le degil.
Ben fikrimi de?i?tirdim,Bilic kalsin.
Lucescuymus senol gunesmis ya da herhangi x ki?iymis gelmesin yazik olur.
Madem ba?ar? onemli degil,madem bu kadar istiyorsunuz kalsin Bilic.ne de olsa "20 senede 3 kez ?ampiyon olduk nolacak" bise olmaz.
Bili? i oynatt??? oyuncularla vuramay?z. Bu kadroyu o yapmad?. Biz ona bu kadro ve c?c?k kadar para verip bu tak?m? bu ko?ullarda ?ampiyonlu?a oynat dedik. O adamda bu kadroyla ve c?c?k kadar parayla ?ok iyi oyuncular ald?.
Kendi saha oyunun farkl?d?r. Vodafonda oynayaca??n oyun ?ok farkl?d?r. Yine c??ck kadar para versinler. Als?n oyuncular?n? ve bug?ne kadar ?ekti?i ?ilenin kar??l???nda ??ks?n Vodafona. Bu o adam?n hakk?. ?ekti?i ?ilenin, onca yolculu?un, rezilli?in sonras?nda hakk?.
Vodafona ??kar, rezil bir tak?mda g?r?rsek sahada, ki bug?ne kadar bu k?t? ko?ullara ra?men g?rmedik, zaten en ba?ta biz isteriz gitmesini. Kan de?i?ikli?i laz?m ?u tak?ma deriz ve yolllar?z Bili?i.
Evet ba?ka bir adam olsa ?u andaki y?zde 50 lik deste?i bulamazd?. Bu Bili?'e ?zg? bir?ey ama bunun ?ok fazla ge?erli nedeni de var i?te. Duygusall?ktan ?te. ??nk? bizlerin tek duygusal ba?? Be?ikta?ad?r. ?ah?slara de?il.
Ama bazi ?eyler olmayinca olmuyor.gelecek sezon da bilic basarili olamazsa sorumlusu kim olacak?
Muhtemelen stad ikinci yarida a??lacak,yine mi stadi bahane edecez?hocanin bu sezon ozellikle son 3 macta oynatt??? futbolun stadla ne alakasi var?liverpool ma??ndan sonra ka? mac dogru durust top oynadik ki.sezon orda bitti.
Gelecek sezon da bu tarz bir mac oynayip daha sonrasinda havlu atmayacagimizin garantisini kim verebilir?
Yorum Yap
-
Lucescu, Bielse ,Fevre falan gelecekte biz Bilic'e yollamaya caliisyoruz! Ve calismiyoroz bence artik yolladik bu saaten sonra muhabbetini etmeye gerek yok bencede, sadece aklima takilan soru, biz bu ekonomik durumda kimi getirebiliriz? Hadi Senol Gunes dedi ki ben Bursa'yi birakip gelemem, eee baska altarnatif kim? Gelecek kisi Bilic'ten daha mi iyi olacak? Neyse, Bilic gittigini 100% varsayarak konusuyorum, bu saaten sonra kalcagini sanmiorum, onerebilceginiz Senol Gunes harici ucuza calisacak, pek transfer yapmayacak kim var?
Yorum Yap
-
Aslı Devrim Sur tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterOhhh be millet sifir derbi galibiyetine neciplere mustafanin sol acik oynamasina iyilerin 60 da cikip vasifsizlarin sahada kalmasina ne merakliymis
Sonra Bili?'in getirdi?i oyunculara bak.
Neye merak sald???m?z anlars?n.
Dany var mesela...
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet Dumlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSlaven Bili? neden kals?n diye soranlar okumal?.
http://www.medyaspor.com/kose-yazila...aven-bilic-654
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet G?kta? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Onur Essizoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?zg?r K?l??er tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBilicin pektemek olcay ve necip tak?nt?s? oldu?u alenidir. Aksini iddia etmek sa?mal???n en b?y???d?r. Bilicin g?z?nde tak?m?n ikinci forveti pektemektir. Oynatmak i?in elinden geleni yapm??t?r.
Olcay tak?nt?s? konusunda bir nebze hakl?s?n?z. Necip konusunda kat?lm?yorum Necip i oynat?rken hoca hi? bir zaman g?bek atmad?. Keza Olcay? da. Sene ba?? stoper ve sol a??k isterken bu adam?n bir bildi?i vard? o zamanki eksiklik sene i?ine b?yle yans?d? i?te.
Karab?k ma?? 55te Ersan sakatlan?yor , kul?bede Franco var ger?ek mevkisi stoper olan. Oyuna keyfi olarak Necip'i sokuyor stoper olarak. ?st ?ste 2 tane %100l?k pozisyon yakal?yor Karab?k bu dakikadan sonra G?nay a??l?p uzakla?t?r?yor. Sonra yine ayn? fotokopi gibi pozisyonda yine Necip adam?n? ka??r?p bu kez indiriyor at?l?yor. ??nk? kademe ve markaj anlay??? s?f?r Necip'te. ??nk? Necip stoper bilgisine sahip d?eil sadece ?n libero i?in gerekli sertli?i ve agresifli?i olan ba?ka bir?eyi olmayan bir oyuncu.
Neyse sonra Necip at?l?yor , bu kez mecburi olarak Demba'y? ??kar?p Franco'yu al?yor. B?ylece gol atma ?ans?n? da bitiriyor , kendi hatas? y?z?nden hem Be?ikta? 10 ki?i kal?yor , hem bo?una 2 oyuncu de?i?tirerek hamle ?ans?n? bitiriyor 30 dakika kala. Sonra Karab?k gol? buluyor , bu kez de ortasahan?n ba?lant? noktas? olan Tolgay'? ??kar?p Cenk'i al?yor , ??nk? Necip de?i?ikli?i y?z?nden i?ler sarpa sar?yor sonraki hamleler de hatalar takip ediyor mecburen. Cenk son saniyede o gol? atmasa zaten orada gidiyor ?ampiyonluk.
Halbuki inat?? olmasa , hatalar?ndan ders alan oyunu okuyabilen biri olsa , Ersan - Franco de?i?ikli?i yapar , belki eksik kalmaz ve bunun devam?nda Demba ve Tolgay'? ??karmak durumunda kalmaz ma?? erkenden kopar?rd?.
Ayr?ca bak?n sol kanatta birileri size el sall?yor Yedeklerde ise Kerim oturuyor
Bu sadece 1 ?rnek. Bili? malesef k?t? antren?rd?r , son 4 hafta kaybetti diyoruz da , asl?nda Bili? ?ok defa kaybetti ?ampiyonlu?u ?nceden , daha eski?ehir ma??nda.
Yorum Yap
-
Yeni gelecek hocayla ba?ar?l? olaca??m?z? ciddi ciddi d???nen arkada?lar var.
Bu kadro ve bu y?netimle Morinho gelse, Bilic'den fazlas?n? yapamaz.
Bilic ba?ar?l?, ba?ar?s?z o farkl? bir tart??ma konusu olabilir ama,
Yeni gelecek T.D. ligi, kadroyu, camiay? tan?yacakta, istedi?i futbolcular "sanki" al?nabilecekte, bu ortamda bu y?netimle ?ampiyon olacak heeee mii ?
15 senede 16 hoca de?i?ti de 3 y?lda 1 ?ampiyon falan oldukta benim mi haberim yok.
Son 10 y?l?n toplam?yla, ?u y?l?n toplam?n? kar??la?t?r?n bakal?m,
Bize "liderlik" duygusunu en fazla kim ya?atm??.
Son 2 ma? Bilic ba??m?zda, ben sevindim.
Y?netim akl? selim bir harekette bulunmu?.
Yorum Yap
Yorum Yap