Aslı Onur Arici tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Erol Ergin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterazizin takoz ismaili
aksaray?n hamzas? ve B?L??
sorun hoca de?il hala anlamad?n?z m??
Yorum Yap
-
Temel hatan?n y?netim de oldu?unu futbolcu da biliyor hoca da..Y?netim bunu kabul edecek karakterde mi de?il mi a??klama yapt?klar?nda anlayaca??z..futbolcular?n y?netime s?z s?yleme ?ans? hi? yok..hocalar? i?in s?z edecek futbolcu da genellikle oynamad??? i?in memnuniyetsiz olanlardan ??kar o da aleni yapamaz k?y?da k??ede ona buna f?s?ldar..
Bu durumda en net karakteri gene hoca koydu..kimseye g?k demedi..sorumlu benim..boynumda burada..keserseniz de laf?m olmaz..futbolun ger?e?i bu dedi..
?imdi kalkm?? as?l su?lular su?lu ar?yor..ayn? memleketin hali..de?i?en hi? bir ?ey yok..ben b?yle bir zeka ve mant?k muhte?emli?i g?rmedim..inatla birileri hakemlerin yapt?klar?n? ve bunlara ?n alamayan hatta destek veren y?netim yanl??lar?n? g?rmezden geliyor..bu zokay? her seferinde yuttu?umuz i?indir ki biz hep ayn? kabusa uyan?r?z..ama bir t?rl? as?l soruna parmak basamay?z..L?G in adaleti yok..hilesi ?ok..bu ?artlarda sana ekmek yok..bunda da hocan?n su?u yok..art?k anla be karde?im anla..anlayamad???n i?in hep ayn? filmi g?r?yorsun..gene g?receksin..gene g?receksin..gene g?receksin..En son düzenleyen Mustafa Bilgi?; 20-05-2015, 15:16.
Yorum Yap
-
SPORX.COM @sporx
FLA?! Be?ikta? Ba?kan? Fikret Orman ile y?netim Slaven Bilic ile yollar?n ayr?lmas?na karar verdi (NTV SPOR)
Yorum Yap
-
Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSPORX.COM ??@sporx
FLA?! Be?ikta? Ba?kan? Fikret Orman ile y?netim Slaven Bilic ile yollar?n ayr?lmas?na karar verdi (NTV SPOR)
?imdi hocay? bekle sonra transfer bekle. Yaz?k ulan. 10 g?nde nereden nereye???
Sonu? ne olursa olsun, hatas? da vard?r kabul ama Bilic akl?mda hep g?zel kalacaks?n. Yolun a??k olsun.
Yorum Yap
Yorum Yap