Bu y?netim Bili? ten daha iyisini getiremeyece?inden Bili?'le devam en az?ndan senede bir iki g?zel ma? al?yor heyecanlan?yoruz.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Bili? yanl?? yapt??? ma?lar? saysam zaten kendisi istifa ederek gider.
Bize winner hoca laz?m oyuncularla kanka olan de?il s?z?n? ge?iren hoca olmas? laz?m.
Bili? TD olursa seneye de ge?mi? olsun. Oyuncu de?i?ikliklerinden tut, yanl?? sisteme ve korkular?na kadar yolu var yetersizli?inin.
Bili? adam?n dibidir, ne yaz?k ki iyi bir TD de?ildir.
Bili?'in seneye tak?m? ?al??t?rmas? demek Pektemek demek.
Bili?'in bizim tak?mdan ?ok kar?? tak?mlar?n taraftar? taraf?ndan sevilmesi sempati art? ba?ar?s?zl???d?r.
Bili?'in en iyi s?ralamas? kendi kariyerinde Hajduk Split ile 2.olmas?d?r. Gerisini siz d???n?n.
Yorum Yap
-
Aslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Caner Akbay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSadece ?unu merak ediyorum.
Bir teknik direkt?r?n ba?ar?s?z say?lmas? i?in ka? sene ?st ?ste 3. olup ka? derbi kazanamamas? gerekiyor?
2 sene ve 7 ma? yetmiyor anlad???m kadar?yla.
bende merak ediyorum, hic derbide 10 kisi kaldik falana girmeyin, en son fb derbisinde motivasyonu kalmamis fbyi bile yenemdik o macda bile cesaretini toplayim fb ?st?ne saldirmadi bilic
beraberlik kafasina son saniye gol?yle bizi yikti
Yorum Yap
-
yaptigi yanlis oyuncu tercihi taktiklerine falan takilmadim fazla ama bir hoca takimini kilit maclarina hazirlayamiyorsa ben b?yle hocayi nedim
hakemler evet bize yine dokundurdular ama bilic de en az hakemler kadar bu takimi katletti,
sunuda yazmak istiyorum senol hoca gelme imkani yoksa bilic g?nderilmesin, nasil olsa bu y?netim ve mali durumumuz iyi hoca getirmeye yetmiyecek o y?zden ligi tanimayan
bir hoca getirmektense bilic devam etsin gene 3 olalim
Yorum Yap
-
Aslı Gokhan Sari tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterArkada? y?netim de ba?ar?s?z hoca da. Neden kabul edilmiyor h?l? anlam?? de?ilim
Yorum Yap
-
Aslı Feyyaz Kurtuldu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMartin O'Neill'? getirebilsek ke?ke.
Yorum Yap
-
Aslı Mithat Kaldirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBILIC KESINLIKLE KALMALIDIR. Okuyun, okutun. http://fourfourtwo.com.tr/2015/05/19...sil-olduruldu/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Serkan Guven tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Feyyaz Kurtuldu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMartin O'Neill'? getirebilsek ke?ke.
Yorum Yap
-
Aslı Feyyaz Kurtuldu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Serkan Guven tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Feyyaz Kurtuldu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMartin O'Neill'? getirebilsek ke?ke.
Yorum Yap
-
Bo?una yabanc? hoca hayali kurup masturbasyon yapmay?n. Hi? bir yabanc? gelmez. De?il b?t?eyi g?rmesi, Antep ma??n? seyretmesi bile gelmemesi i?in yeterli.
Vitrin amac? ta??yan bir yerli gelir. Onun ipini de sezon dolmadan yerli oyuncusu olmayan bizim tak?m?n oyuncular? ?eker.
Not edeyim alamanc?lar ?unlar bunlar yerli de?il. Biz yerli tak?m de?iliz. Bunlar Morinho, Arsen Wenger, Diego Simone filan g?rm?? adamlar. Ligin sonunda Samet Aybaya yat?klar? muameleyi herkese yaparlar. Yaparlarsa da hakl?lar.
Yorum Yap
-
Aslı Devrim Sur tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mithat Kaldirim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBILIC KESINLIKLE KALMALIDIR. Okuyun, okutun. http://fourfourtwo.com.tr/2015/05/19...sil-olduruldu/
Sent from my iPhone using Tapatalk
heleki bi ?nceki mac puan kaybi yasamisin ve bir g?n ?nce sampiyonlukdaki rakiplerinden biri berabere kalip puan kaybetmisken,
sen cikiyorsun ilk yarida bir tane tehlikeli pozisyonun yok kaleye, neyin hakemi allah askina
Yorum Yap
Yorum Yap