?yi ayrilmak varken kotuyu sectin hoca.sen bilirsin.yolun acik olsun.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Teknik Direkt?r?m?z: Slaven Bilic
Bu arada hocan?n tazminat istemesi gayet do?al prolukta Bunlar var.
Sent from my iPhone using TapatalkEn son düzenleyen Gokhan Kal; 19-05-2015, 18:01.
Yorum Yap
-
?enol G?ne? gelsin.
?enol Hoca ilk senesinde bu tak?m? ?ampiyon yapmazsa ben de futboldan gr anlam?yorum.
B?y?k ma? kazanamad? diyorlar ?enol Hoca i?in. Bursa'da Fener'i tek kale etti 1-0 ?nde g?t?rd? uzun s?re sonra sa?ma bi golle 1-1 berabere bitti d?nyalar? ka??rd?. Gs'yi Arena'da komik durumlara d???rd? Volkan'?n amet?rl??? y?z?nden 2-2 bitti, Fener'i Kad?k?y'de penalt?s?n?n ve gol?n?n verilmedi?i ?izgiden topunun ??kar?ld??? ma?ta 1-0 yenildi ve bunlar? bi k??eye at?lm?? Volkan'la, s?radan bi fuleli kanat Bakambu'yla ?nceleri kazma denen Fernandao ve kiral?k Josue ile yapt?. Kalesinde ad? bilinmeyen Harun, sol bekinde Aziz Behich oynayan bi tak?ma bunlar? yapt?rabildi. Ozan'?, Serdar'?, ?ener'i, Harun'u, Volkan'? milli tak?m seviyesine ??kartt?. Trabzon'da yapt?klar?ndan bahsetmiyorum bile. ?enol Hoca bizi ?ampiyon yapar.
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?kay G?kdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaftalard?r bu ba?l??a gelmeyenler s?ralama de?i?ince hemen istifa n?beti ve g?ne? n?beti tutar oldu.
Yorum Yap
-
Aslı Ramazan Kurtulus tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Forum kurulunun ele?tiriler y?z?nden verdi?i 2 ayl?k no post s?resi dolmu?tur. Ele?tirenlerin ?o?u uzun s?redir yoktu yani.
Sen ele?tiride a??r?ya ka?m??s?n o zaman, beni 2 de b?rakt?lar.
Yorum Yap
-
Aslı Gokhan Kal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMadem hoca gidecek hemen hemen belli oldu bili? gitmesin diyenlerden ?artlar?m?za uygun transfer b?t?esi s?n?rl? hoca alternatiflerini merak ediyorum. Sizce bili? gitti g?z?yle bakarsak kim gelsin?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Su an acik ara en iyi alternatif Senol G?ne?.
En buyuk avantaji yerli ve ligi taniyor olmasi.
Gen? kadromuzdan max verim almayi basarabilecek olmasi. Gen? oyuncular?m?za a?ama kaydettirebilecek tarzda bir teknik adam olmasi.
Harun Sener Ozan gibi oyunculardan ald??? verimi Gunay Oguzhan Tore gibi oyunculardan alabilecegine inaniyor olu?um.
Transfer yasagimizdan dolayi en fazla 2 3 transfer yapabilecek olmasindan ?t?r? eldeki kadroyu daha iyi yonetecek teknik adama ihtiyacimiz var. Gelince bu kadriyu ben kurmadim diyecek teknik adamlara degil.
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan Kurtulus tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Forum kurulunun ele?tiriler y?z?nden verdi?i 2 ayl?k no post s?resi dolmu?tur. Ele?tirenlerin ?o?u uzun s?redir yoktu yani.
yok hepsi tek de?il 1+1+2 ?eklin de gitti
Yorum Yap
-
BILIC KESINLIKLE KALMALIDIR. Okuyun, okutun. http://fourfourtwo.com.tr/2015/05/19...sil-olduruldu/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
Yorum Yap