Aslı Devrim Sur tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Di?er yandan Samet Aybaba ile Bilic'i k?yaslamak? ?aka m?s?n?z abiler siz? Bu tak?m 6 y?ld?r Mart ay?nda havlu at?yordu. Samet Aybaba ne yapt? ki? Mart ay? geldi renkliler ?ampiyonluk i?in yar???rken biz zaten 3. olmu?tuk. Bilic ile 10 g?n ?nce liderdi bu tak?m. Ne i?iyorsunuz siz Allah a?k?na? Mart ay?nda havlu atan bir tak?m ile 30. haftaya lider girip final ma?lar?n? yapamayan tak?m bir mi? Samet Aybaba'n?n elinde kadro yokmu?mu?. Bu tak?mda bir Quaresma bir Fernandes daha olsayd? neler olacakt?? Ben s?yleyim ?u g?n ?u saatlerde Bilic'e methiyeler d?z?l?yordu bu forumda. Bu sene ?ampiyon olduk seneye de ?ampiyon oluruz diyorduk. B?rak?n bu i?leri. Tamam Bilic'i g?nderelim de adam? ?eyin ?eyine sokmak ay?pt?r. Allah bir daha bu tak?ma Samet Aybaba g?nleri g?stermesin. Bizim hoca de?il y?netim de?i?ikli?ine ihtiyac?m?z var ?unu g?r?n art?k. Tak?ma icra gelir ba?kan yok, tak?m? hakem ayan beyan do?rar ba?kan yok, voleybol k?me d??er ba?kan yok, basketbol play-offa kalamaz ba?kan yok, bilice ceza gelir ba?kan yok. A??k net s?yleyeyim ben renkli tak?m tutan bir hakem olsayd?m daha fazlas?n? bile yapard?m. Nas?lsa sesini ??karan yok. Bilic tek ba??na kald? koca camiada. Yalansa yalan deyin.
Tamam Bilic'e kredi t?kenmi?tir sizde anlar?m, gayet do?ald?r iki senedir 3. oluyoruz. Ama yi?idi ?ld?r?n hakk?n? verin. Ayr?ca G?ntekin Onay denen adam? da kral Be?ikta?'l? yapmay?n ba??m?za. Adam senenin ba??ndan beri Bilic olmaz, yapamaz, m?mk?n de?il. Ya karde?im Bilic yapamaz da Prandelli ?ok mu yapar? Arap ismail ?ok mu yapar? Siz bir tane b?yle renkli adam g?rd?n?z m?? R?dvan bilmiyor mu arab?n ?ampiyon yapamayaca??n?. Ama bir g?n ??k?p dedi mi araptan olmaz diye. Adamlar alg? manip?lasyonlar? pe?inde, yapar - eder pe?inde, hesap pe?inde. Sonuna kadar destek veriyor. Bizimkiler sa?olsun irlandal?. Ba?ka d??mana gerek yok bizde b?yle Be?ikta?l?lar oldu?u s?rece. Ay?pt?r ya. Sen bi destek ol, bir yar??a ortak ol yapamazsa sene sonu ??k?n piyasaya. Net olarak Be?ikta? d??man? bu adamlar.
Yorum Yap