Tak?m birka? oyucu da gelirse bili? keyfine de?ecek yok
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Ersin arkada??m?n s?yledikleri bana mant?kl? gelmedi. Bir?ok soru i?areti var?
-Bu komisyon iddialar? neden AN? nin fubol ?ubesinin ba??na gelece?i s?ylentilerinden sonra ortaya ??kt??
-Bal gibi menajer transferi olan Sezer ?zt?rk (menajeri 3 temmuzdaki soru?turmas?nda ba?l? oldu?u futbolcularla ?ike iddias?yla g?ndeme gelmi?ti) ve ?brahim Toraman'? (Ahmet Bulut gibi ?lkede etkili olan menajere ba?l? ?al???yordu) kadro d??? b?rak?lmas?n? destekliyor ve arkas?nda duruyor.
-Kerim Frei menajer transferi olabilir hakl?s?n. Mental y?nden ve fizik olarak zay?f olan, bu konuda ya??tlar?n?n da gerisinde olan bir futbolcunun ki bu g?ne kadar sadece gelecek vadeden oyuncu denen bir futbolcuya o kadar para verilmesi soru i?areti. Fakat Frei transferinden Bili? in komisyon ald??? ve komisyon al?p onu oynatmamas? nedir arkada?.
-Her transferde komisyon al?yorsa y?neticiler neden Bili? tranferde onay? olmayan oyuncular? oynatm?yor diyor. Ve bu oynamayan oyuncular veya menajerleri ise neden kirli ili?kilerle an?l?yor.
-Y?neticiler bu komisyon ?cretini ?ok mu k???k buluyor da olaya m?dahele etmiyor. Senin bu kadar emin oldu?un konuda emin mi de?iller yoksa kay?ts?z m? kal?yorlar?
-Ayn? iddialar y?netim taraf?ndan ?brahim Alt?nsay i?in de s?ylendi?inde bu t?r ?amurlara tepki g?stermemi?miydik?
Yorum Yap
-
Aslı Halil Nuri Yurdakul tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdamin isteyipte aldirdigi tek oyuncu Atiba
neyin komisyonuymus kulaktan dolma seylerle degil bilice kimseye Boyle suclama yapilamaz...
Yorum Yap
-
Aslı Tufan Tokadci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEneramo'yu aldiranda o,ikisininde menajeri Ertan Goksu.
komisyon alipta Boyle riske girdigi adami oynatirdi en azindan Boyle birseye girermi ne alacak eneramodan hemde Turkiyeye geldigi kimseyi tanimadigi ilk sene
bizimkilerin capsiz transferidir eneramo
Yorum Yap
-
Ben komisyon aldi felan demiyorum ki,aldiran o diyorum.Ayrica yonetim onume getirdi diye bir a??klamas?n? hatirlamiyorum ama daha ?ncedende Eneramo'yu izliyordum diye nerdeyse butun yazili gorsel medyada cikti.Hem yonetim onune getirdi diye ald?ysa daha buyuk sikinti,alma kardesim oynatmayacagin adami,ne diye aliyorsun ki.Ama Allah biliyor icimi Eneramo transferinde yonetim hatas? olduguna inanmiyorum.
Yorum Yap
-
Ben izledim konusmasini
buda gazetelere Dusen kismi
Menajeri ile ?al??an futbolcular? almakla ele?tirilen Bilic'ten yan?t geldi: ?Eneramo?yu y?netim buldu. Benim de fikrimi sordular. El sikistigimda butceninde azligini ogrendim Ve olumlu g?r?? bildirdim?
oyuncuyu Kabul etmemesi bence de en mantiklisi ama
schuster DEnizli Tigana bunlar bile hayir diyemediler Boyle seylere demiyorlar veya diyemiyorlar
Yorum Yap
-
bili? futbolcular?na yakla?mas?n? bilen ayn? zamanda g?n?n ?artlar?na uymas?na ayak uydurmaya ?al??abilen macdan once oyun analizini iyi yapabilen ve kendisini geli?tirmeye a??k bir hocad?r. art?lar? g?z?mde eksisinden ?oktur. ve o eksisini son oyunlarda d?zeltmeye baslad?.i?erde bursa mac? eksikken yada feyenord mac? ve bunun gibi hat?rlamad?g?m m?dahale ettigi maclar.devam et hocaaaaaaaaaaa
Yorum Yap
-
Aslı Bilal Ta??? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYedirmeyece?im seni.
Tek ba??ma kalsam bile.
Seviyoruz!
Yorum Yap
Yorum Yap