kendisini getiren ?nder ?zenin "Orta ya? ba?ar?ya a? geli?meye a??k td" tan?m?na uyan hocas?.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Ayberk Akbulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBili?'in kalmas? taraftar?y?m. Son 1 ay d???nda ?ok ba?ar?l? bir sene ge?irdik, ancak son 1 ayda ne oldu?unu anlamad?m. E?er d??ar?dan ve i?eriden olan biteni iyi anlayacak g?zlemciler varsa ve bu son 1 aydaki fiziksel d????? teknik kadroya ba?layabiliyorsa o zaman gitmesine karar verilebilir.
2003'ten beri en az?ndan ilk defa bir sisteme sahip, istikrarl? bir tak?m izledik. Oyuncu se?imlerinden transferine kadar hatalar yap?ld? belki. Ama ben 1 sene daha ?ans verilmesi gerekti?ini d???n?yorum.
Son 1 aya kadar olas? ???nc?l?kte bile kalmas?ndan yanayd?m ama Bilic son 1 ay yap?lmamas? gereken her ?eyi yapt?,iyi bir hoca olmad??? ?ok net art?k.
Yorum Yap
-
Aslı Caner Konca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLin? edilmeye haz?r?m bence Bilic bi sezon daha kalmal?.. Pektemek ve Olcay ?srarlar? banada kafa yediriyo ama gelecek olan hocadan hi? emin de?ilim.En az?ndan Bilic'in ders alma ?ans? var,ayn? ?eyleri tekrar ba?tan ya?amak istemiyorum.
Yorum Yap
-
Bugune kadar bilicin yaptigi hatalari baska bir turk teknik direktor yapsaydi bu kadar sahip cikilirmiydi merak ediyorum. Duygusal bir taraftariz sevdik mi cok seviyoruz. Sevmedik mi nefret ediyoruz. Mesela samet aybaba agziyla kus tutsaydi yine sevmeyecektik. Mustafa denizli de oyle bizi sampiyon yapti ama yine de aramizdan cogu kisi onu bir turlu sevemedi. Onun arkasindan denizli kalsin istikrar yakalayalim demedi. Bilicin durusuna karizmasina besiktasa yakismasina takilip kaldik. Evet bizden biri gibiydi takima bir donem belli bir kalite de katti ama elindeki kadroyu dogru kullanamadi. Hep ayni oyunculardan medet umdu digerlerini kusturdu. Yedeklerimiz hic bir zaman hazir olamadi. Son haftalar takimi iyi motive edemedi. Sampiyonluga bu kadar yaklasan bir takimi motive etmek zor olmasa gerek. Maalesef Bilic Besiktasin buyuklugunu kaldiramamistir.
Yorum Yap
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHavaliman?nda k?yamet kopuyor
Yorum Yap
Yorum Yap