Aslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
Aslı Ahmet G?kta? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Siar Deniz Babuz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet G?kta? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSan?r?m oyuncu satmadan kasadaki parayla transfer de yapam?yoruz. Sadece oyuncu sat??? gelirleriyle transfer yapabilmemize izin verdi uefa san?r?m ? E?er yanl?? d?eilsem durum cok daha k?t? , kimi kime satabilirsin bu tak?mda ki gelir elde edip adam alacaks?n ? Kime para veren ??kar ? Belki Demba Ba. O da ?yle b?y?k meblalar beklemeyin katara satarsak satar?z 8-10'a , avrupal?lar demba'y en fazla 3 milyon verir. Bir de t?re
bunlar? da bir sorgular m?s?n
ne kond?syon yetti,ne kart cezal?lar?,ne sakatl?klar...
i?te ?imdi aram?zda ki tek s?k?nt?n?n bilic olmad???n? anlam??s?nd?r umar?m.
mesela bug?n 2penalt?y? verilmeyen gol?,y?netimi kimse konu?muyor
??nk? toplum bir kelle istedi?i zaman o kan?n akmas? gerekiyor.neyse umar?m ben haks?z ve yanl?? ??kar?m.
umar?m sizler beni yan?lt?rs?n?z.
bekleyip g?rece?iz bakal?m.
Yorum Yap
-
?St ?ste ayn? bariz hatalar? yapmas?; kenardaki ve tak?m ?st?ndek panik havas?; s?f?r duran top becerisi; Tanjevic gibi oyuncusunu kenarda unutmas?... Evet bunlar?n hesinden ?t?r? gits,n diyorum. Ama en ?nemli noktay? ka??rmayal?m. ?ok g??l? bir y?netim gelmezse, ?ampiyonluk hayal. Takip edemedim. KAd?k?y'de AD?L-TARAFSIZ ma? y?netti diy, Mete Kalkvan'? PTT 1. ligde ma?a ??kartt?lar. Do?ru mu teyit edemedim ama i?te y?netim fark?.
Yorum Yap
-
Aslı Koray Metin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhadi iyisiniz seneye taze kan toraman geri d?necek...
Yorum Yap
-
Aslı Koray Metin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhadi iyisiniz seneye taze kan toraman geri d?necek...
Pacman sahalara d?ns?n dertler bitsin.
Yorum Yap
-
Bence bizim sorunumuz taraftar ne isterse o olmuyor ordan kaybediyoruz tam bir konu ?st?nde ?o?unluk olarak birle?emiyoruz,Y?ld?r?m Demir?ren o kadar ?ey yapt? bir toplu tffyi basma cam? ?er?eveyi indirme yada ofisini basma yada Be?ikta? ba?kan?yken kendi iste?iyle de?ilde sopalarla a?z? k?r?la k?r?la gitse hem gelecek ba?ka aya??n? denk al?rd? hemde d??ar?ya bir korku salard?k ?st?m?ze oyun oynanmazd? geriside gelirdi bizim ba?kan?m?z bizim hakk?m?z? ezdirirse hakemi yenmek zorunda kal?yoruz onuda yapam?yoruz nap?caz peki.
Yorum Yap
Yorum Yap