Aslı Seyithan Sakar tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Slaven Bilic
??k?ş
X
-
"Elenmek d?nyan?n sonu de?il" diye bir laf okudum Bilic kaynakl?. Asl? astar? varsa reis'i hala seviyorken adab?nca b?rak?p gitmesi taraftar?y?m. Zaten biliyoruz oyun okuman taktik dehan k?s?tl?, biz bizimle sende geli?irsin, en az?ndan saha kenar?nda bizim gibi isyankar olursun diye sana sahip ??k?yoruz. Ama sen bu laf? ettiysen bu camia'y? anlamam??s?n demektir. Y?netim-ekonomik durumlar ve Bilic aras?ndaki ?artlara g?re fikrimi daha ?nce yazm??t?m o konulara tekrar girmeyece?im ama bu laf? ettiysen seni hala seviyorken b?rak hoca.En son düzenleyen Mehmet Mert Kockar; 24-07-2014, 19:06.
Yorum Yap
-
Ge?en seneki haz?rl?k ma?lar?nda ?ok daha k?t?yd?k.
T?re hari? kadro hemen hemen ayn?. Demba Ba hamlesiyle bir t?k ileride hatta.
Feyenoord'u elememiz mucize filan de?il. Oturmu? kadroyla ben ?ans?m?z? daha y?ksek g?r?yorum hatta.
Ama transfer i?in ?ok ge? kald?n?z. Lanzini konusu ise a??klamalar y?z?nden fiyasko resmen.
En ba?ta al?nmas? gereken mevki forvet ard?ndan sa? bek idi. Plans?zl?k diz boyu.
Ve bu durum i?erisinde en son su?lu olan adam Bilic'tir.
Yorum Yap
-
Feyenoord'a elenirsek dunyanin sonu degil aciklamalari uzerinden fazla gidiliyor hocanin ustune.
Hem ben bunun biraz taktik,biraz da kamuoyunun beklentilerini dusurmek amacli yaptigina inaniyorum.
Lakin su 33 ' luk bek transferine olur verirse ,1 kasik suda bogarim hocayi Yabanci piyasasinda alternatifler tukenmez,umarim boyle bir hata yapilmaz.En son düzenleyen Tufan Tokadci; 25-07-2014, 13:19.
Yorum Yap
-
Hoca "transferlerde ge? kald?k, ancak Feyenord ma?? da sezonun sonu de?il" dedi.
"Feyenord ma??na yeti?mese bile lig i?in hala zaman var" anlam?nda s?yledi.
Beceriksiz herifler ka? ayd?r 2 tane transferi bitiremedi. Bundan sonra yap?lan her pazarl?k s?reci bize eksi olarak geri d?n?yor ama bunu kime anlatacaks?n ki...
Yorum Yap
-
Aslı Cafer Evirgen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHoca "transferlerde ge? kald?k, ancak Feyenord ma?? da sezonun sonu de?il" dedi.
"Feyenord ma??na yeti?mese bile lig i?in hala zaman var" anlam?nda s?yledi.
Beceriksiz herifler ka? ayd?r 2 tane transferi bitiremedi. Bundan sonra yap?lan her pazarl?k s?reci bize eksi olarak geri d?n?yor ama bunu kime anlatacaks?n ki...
Yorum Yap
Yorum Yap